• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahil insanla mücadele

yasamaktanbikanbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2025
179
46
13
Gerçekten artık çıldırmak üzereyim. Anneme 273747 kez kıyafetlerime dokunma ayrı yıkıycam dememe rağmen gidip evdekilerle yıkıyor. İstemiyorum midem bulanıyor giymek istemiyorum diyorum en az 10 kez kavga etmişimdir gerçekten abartmıyorum ısrarla birlikte atıyor. Arkadaşım babamın iç çamaşırıyla benimkiler niye beraber yıkansın bende mi bi sorun var ya ?Kirli sepetim ayrı evdekilerden. İnsan gibi söylüyorum yok kavga ediyorum yok. Bıktım bu kadından romanlardan hiçbir farkı yok cinngene gibi biri. Önceden kıyafetlerimi onlarla yıkardım resmen kokardı hala devam ediyor yine atmış makinede gördüm şimdi gelince kavga mı edeyim ağlayayım mı ne diyim bilmiyorum bi çözümünüz var mı? Kavga etmekten de yoruldum. Çoğunlukla benim odamda uyuyor yatağını toplamaz yatağının içinde çantası kıyafetleri gerçekten yıllardır nasıl sabretmişim bilmiyorum ama aşırı pis biri iş yerine gittikçe evdekiler anormal geliyor bunlar insansa bunlar ne diyorum

Yeni bi sepet alıp odama mı koysam tekrar diyorum ben de mantıklı aslıdna
hayır sepet çözüm değil, renk mendili alın, çamaşırlarınızı da kirliymiş gibi değil, ya dolaba koyun ya da saklayın, sonra kısa programda yıkayıp asın. renk mendili renklerin karışmasını önlüyor.

Gerçekten artık çıldırmak üzereyim. Anneme 273747 kez kıyafetlerime dokunma ayrı yıkıycam dememe rağmen gidip evdekilerle yıkıyor. İstemiyorum midem bulanıyor giymek istemiyorum diyorum en az 10 kez kavga etmişimdir gerçekten abartmıyorum ısrarla birlikte atıyor. Arkadaşım babamın iç çamaşırıyla benimkiler niye beraber yıkansın bende mi bi sorun var ya ?Kirli sepetim ayrı evdekilerden. İnsan gibi söylüyorum yok kavga ediyorum yok. Bıktım bu kadından romanlardan hiçbir farkı yok cinngene gibi biri. Önceden kıyafetlerimi onlarla yıkardım resmen kokardı hala devam ediyor yine atmış makinede gördüm şimdi gelince kavga mı edeyim ağlayayım mı ne diyim bilmiyorum bi çözümünüz var mı? Kavga etmekten de yoruldum. Çoğunlukla benim odamda uyuyor yatağını toplamaz yatağının içinde çantası kıyafetleri gerçekten yıllardır nasıl sabretmişim bilmiyorum ama aşırı pis biri iş yerine gittikçe evdekiler anormal geliyor bunlar insansa bunlar ne diyorum
düzenli yıka madem ?

Çamaşır makinasında her şey o sıcak suyla, deterjanla köpük köpük bir şekilde bin devirle dönerek yıkanıyor, bir çamaşırdan diğerine mikrop, koku geçmesi imkansız. Mantıksız bir obsesyon içindesiniz.

Ekonomik özgürlük ve ev ayırmak şart o kadar bireyselseniz, kimse size aynı evde çamaşırı ayrı yıkanan insan lüksü sunmak zorunda değil.

Yani yaptığı yanlış evet ama bu kadar çirkin bir üslupta olmaz ya. Hele o son cümleniz yazık gerçekten çok üzülerek okudum ya:(

Beğenmediğin insanlarla yaşama. Ailenin senin pis camasirlarindan tiksindigini zannetmiyorum. Ha hoşuna gitmiyordur amenna, vaktinde yıka kadında yıkamaya çalışmasın madem. Demek ki sende biriktiriyorsun kadında yıkıyor (bu nasıl temizlikse).
Biriktirdiğimi nerden çıkardın sepetimden alıp yıkıyor işte bilmediğin yaşamadığın konularda yorum yapma. Ayrıca ben bi gün giydiğim kıyafeti bi daha giymem haliyle biriktiredebilirim sana ne

Biriktirdiğimi nerden çıkardın sepetimden alıp yıkıyor işte bilmediğin yaşamadığın konularda yorum yapma. Ayrıca ben bi gün giydiğim kıyafeti bi daha giymem haliyle biriktiredebilirim sana ne
Sen konu açıp sordun, ben de cevap verdim terbiyesizligin lüzumu yok. Neyse ki şu cevabın bile seninle ilgili çok fikir veriyor.

Odana koy o zaman kirli sepetini, sonra da çok birikmeden git kendin yıka ve as ne diyeyim. Varsa imkanın ayrı eve cik.
Ne seni ne de aileni tanımam etmem ama yine de ana babaya bu konu için bu kadar da laf soylenilmez ayıp ya hu. Konu başlığı bile korkunç.

Odana koy o zaman kirli sepetini, sonra da çok birikmeden git kendin yıka ve as ne diyeyim. Varsa imkanın ayrı eve cik.
Ne seni ne de aileni tanımam etmem ama yine de ana babaya bu konu için bu kadar da laf soylenilmez ayıp ya hu. Konu başlığı bile korkunç.
Herkesin anne babası çok saygı duyulacak insanlar olmuyor :) kimseyi bi şeye ikna etmeye çalışmayacağım o yüzden durum bu fikir almak istedim sadece

Civciv yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş.. Çamaşır yıkama görevini siz üstlenin o halde, kontrolü sağlamış olursunuz..
Ben çamaşırlarımın anneminkilerle yıkanmasını sorun etmiyorum sorun babamınkilerle yıkanması nefret ettiğim bi insan annem de buna saygı göstermiyor konu neden anne babaya saygı olayına geldi ki bu benim hayatım kimsenin bu konuda fikrine ihtiyacım yok herkes kendisi bilir ne yaşadığını keşke basit bi çamaşır meselesi olsaydı ben de saygısız biri olduğumu düşünürdüm

Back
X