Cahil insanla mücadele

Ay hadsiz ukala kendini beğenmiş burjuva özentisi mahlukat
Annası babası mı bahsettiği yahu sen onlara kurban ol
Git akademide bilgiçlik tasla ananı babanı ezerek mi cahille mücadele edeceksin
Romanmış
Sen romanlara mı hakaret ediyorsun asilsiz soysuz sopsuz özenti
Annenin yerinde olsan kıçına bir tekmeyle sulukuleye yollardım seni

Gerçekten artık çıldırmak üzereyim. Anneme 273747 kez kıyafetlerime dokunma ayrı yıkıycam dememe rağmen gidip evdekilerle yıkıyor. İstemiyorum midem bulanıyor giymek istemiyorum diyorum en az 10 kez kavga etmişimdir gerçekten abartmıyorum ısrarla birlikte atıyor. Arkadaşım babamın iç çamaşırıyla benimkiler niye beraber yıkansın bende mi bi sorun var ya ?Kirli sepetim ayrı evdekilerden. İnsan gibi söylüyorum yok kavga ediyorum yok. Bıktım bu kadından romanlardan hiçbir farkı yok cinngene gibi biri. Önceden kıyafetlerimi onlarla yıkardım resmen kokardı hala devam ediyor yine atmış makinede gördüm şimdi gelince kavga mı edeyim ağlayayım mı ne diyim bilmiyorum bi çözümünüz var mı? Kavga etmekten de yoruldum. Çoğunlukla benim odamda uyuyor yatağını toplamaz yatağının içinde çantası kıyafetleri gerçekten yıllardır nasıl sabretmişim bilmiyorum ama aşırı pis biri iş yerine gittikçe evdekiler anormal geliyor bunlar insansa bunlar ne diyorum
Kendin yıka o zaman. Kim bilir eve nasıl pis bir koku yayılıyor da eli öpülesi annen yıkamak zorunda kalıyor. Muhtemelen o da tiksiniyor senin pis camasirlarindan ama napsin ana yüreği mecbur kalıyor demek ki. Evlat doğur hayrını gör..

Ve çamaşır konusunda da babam annemi aldatıyor sürekli farklı kadınlarla bu sebepten galiba benim babamdan midem bulanıyor bana dokunsun dahi istemiyorum çamaşırlarımı ayrı yıkamak istiyorum psikolojik bi durum onunkilerden ayrı olsun gibi gibi yoksa anneminkşlerle yıkanabilir sorun degil ama annem bunu defalarca söylememe rağmen saygı duymuyor
Çıkardığınız yıkamak istediğiniz çamaşırları hemen işten gelir gelmez kısa programda çalıştırın
Zaten kir pas değildir muhtemelen ter kokusu oluyordur
Onun için de saatlerce yıkanmasına gerek yok

Son düzenleme:
15 dk lık program var hergun çıkardığını at kaldır madem . Biz bi dışarı çıkınca davete düğüne gidince özellikle asla dolaba sigara içilmiş kıyafetleri tekrar koymak istemıyorum hızlı programa atıp kaldırıyorum ortadan
Bi sigara kokusu içinde saatlik programlarda yıkamıyorum mesela sende günlük değiştirdiğini söylüyorsun o şekilde yapabilirsin

Romanlar ve cingenler ne alaka 🤨😏

Gerçekten artık çıldırmak üzereyim. Anneme 273747 kez kıyafetlerime dokunma ayrı yıkıycam dememe rağmen gidip evdekilerle yıkıyor. İstemiyorum midem bulanıyor giymek istemiyorum diyorum en az 10 kez kavga etmişimdir gerçekten abartmıyorum ısrarla birlikte atıyor. Arkadaşım babamın iç çamaşırıyla benimkiler niye beraber yıkansın bende mi bi sorun var ya ?Kirli sepetim ayrı evdekilerden. İnsan gibi söylüyorum yok kavga ediyorum yok. Bıktım bu kadından romanlardan hiçbir farkı yok cinngene gibi biri. Önceden kıyafetlerimi onlarla yıkardım resmen kokardı hala devam ediyor yine atmış makinede gördüm şimdi gelince kavga mı edeyim ağlayayım mı ne diyim bilmiyorum bi çözümünüz var mı? Kavga etmekten de yoruldum. Çoğunlukla benim odamda uyuyor yatağını toplamaz yatağının içinde çantası kıyafetleri gerçekten yıllardır nasıl sabretmişim bilmiyorum ama aşırı pis biri iş yerine gittikçe evdekiler anormal geliyor bunlar insansa bunlar ne diyorum
Ozama kirlileri toplayıp kendin yıkayacaksin biriktirmeden

Allah yardımcın olsun. Pasaklı anne zor benim yakın akrabam ve kızı da böyle kadın inanılmaz dağınık ve pasaklı kızcağız sinirden çok kötü oluyor bu sebeple. O yüzden sinirinizi anlıyorum ama annedir yine de dikkat et fazla kırma. Kendi duzenini Kurana kadar dış sıkacaksin mecbur
Gerçekten Allah razı olsun o benim annem canımdan cok seviyorum ama pisliğe dagınıklılıga dayanamıyorum üstüme basımı yırtasım geliyor bu ortamda. Sanki ben onun annesiyim anne dağıtma anne yere atma anne rezil oluyoruz balkonu niye öyle yaptın sürekli uyarmaktan yoruldum artık saldım tek isteğim ayrı yıkanması. Üst katta yengemle oturuyor annem çamurlu patatesleri çöpü her bku balkona atıyor o kadar utanıyorum ki yengemle de konuşmuyoruz balkonu dahi çöplük olarak kullanıyor. Beni anladığınız için teşekkür ederim

Kabugunuzu beğemiyorsunuz. Hem aile evinde yaşayıp hem ailenizi yeriyorsunuz.
Ailenizin çamaşır rutinini beğenmiyorsanız tüm çamaşırları alın siz yikatın. Burada bir sürü kadın var hem çalışıp hem evini çekip çeviren. Anneniz kötü yapıyorsa çingen demek yerine siz de yapın!

Ayrı eve çık o halde

Cıktıgı kabugu begenmıyor sozlere bak. Annen baban boklu bezlerını yıkarken de boyle mıydın? Allah senın elıne dusurmesın annenı babanı. Guzel yasamlar, ele ayaga dusurmeyen ölümler versın.
Kendı donların pislikler sankı altından

Tanzimat döneminde Osmanlı bir kesim parlak genci avrupaya gönderdi
İlim bilim medeniyet nasıldır öğrensinler diye
Bunlar gidip batının ahlaksızlığını lüxünü öğrenip gelip buradaki milleti küçümseyip hakaret ettiler
Japonlarda avrupaya aynı dönemler de genç beyinler yolladılar
Onlar teknolojiyi ilimi bilimi ahlakı kısaca iyi olanı öğrenip döndüler memleketlerine
Sonuç ortada
İki temiz kıyafet giydi diye kendini medeni ayrıcalıklı üstün görüp anasını babasını aşağılıyor beğenmiyor
Bu insan profilinden ne beklersin

Ve çamaşır konusunda da babam annemi aldatıyor sürekli farklı kadınlarla bu sebepten galiba benim babamdan midem bulanıyor bana dokunsun dahi istemiyorum çamaşırlarımı ayrı yıkamak istiyorum psikolojik bi durum onunkilerden ayrı olsun gibi gibi yoksa anneminkşlerle yıkanabilir sorun degil ama annem bunu defalarca söylememe rağmen saygı duymuyor
Üzüldüm size bu duyguları yaşattığı için

Konu sahibi sen babana karşı iğrenme tiksinme duyuyorsun. Tabi çok pis de olabilir ama bu duygunun sebebi daha çok içgüdüsel. Benim babam görebileceğin en temiz insandır ama aynı duyguyu hissediyorum bana yaklaşsın istemiyorum. Psikoloğum iğrenmenin en temel duygulardan olduğunu vücudumuzun bizi korumak için hissettiğini söylemişti. Bence sen kendi psikolojik sağlığın için en kısa zamanda evden ayrıl. Yaşadıkların basittir değildir bunu yaşayan bilir. Herkes üstünüze gelmiş ama her anne baba aynı değil o yüzden sizi anlıyorum.

Herkesin anne babası çok saygı duyulacak insanlar olmuyor :) kimseyi bi şeye ikna etmeye çalışmayacağım o yüzden durum bu fikir almak istedim sadece
Herkesin anne babası kutsal değil elbette, tüm anne babalar harika insanlar zaten değil, bazıları nefret ettiriyor kendinden, hepsine okey ama senin de üslubun çok çirkin.

Ailesiyle aynı hijyen anlayışına sahip olmayan birden fazla kişi tanıdım.

Noldu biliyor musun?

Bir tanesi ailesine karşı sevgi duymayı hiç öğrenemediği için aynı kendi gibi nefret dolu bir ilişki seçti hastanelik oldu ailesinin değerini anladı.

Bu nefretle devam edersen sende kötü bir ilişkide hem of bile diyemez hem bütün gün ev temizlersin.

Diğeri ise bu rahatsızlık duygusuyla hırs yaptı ve meslek sahibi oldu. Evini tuttu ama ne oldu biliyor musun kendinin ilişki insanı olmadığını bir çok ilişiki de kendini deneyimleyerek öğrendi ve şimdi ailesinin dizinin dibinden ayrılmıyor.

Dışarısı göründüğü gibi değil neredeyse toplumun %90 nında eleştiri ve bilmişlik problemi var. Evlendiğin anda ömür boyu eleştirilmeyi kabul etmiş oluyorsun adeta.

Sanıyor musun bu aile evinden çıkınca çiçekler sunulacağını. Anında erkeğin biri gerdeğe kadar bal gibi davranıp sonra kadrolu hizmetçi olacaksın eğer aileni sevmezsen.

Aİlen onlardan tiksinmeni istemezdi. Baban istemez miydi son model makine olsun birden fazla makine olsun napsın şartlar bunu el veriyor.

Kabullenmeyi öğrenemediğin herşeye muhtaç kalırsın.

Aileni kabullen hayatında 100 bile yaşasan geriye dönüp baktığında aklında kalan sadece kök ailenin sana verdiği öğütler olacak.

Back
X