- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Merhabalar
Eskişehirde biraz merkeze uzak bi mahallede yaşıyorum. Bu mahalle biraz daha sonradan göçenlerin gelir ve eğitim seviyesi düşük insanların bulunduğu bi yer.
Biz buraya bilmeden yerleştik yakın bi zamanda da taşınacağız. Eski konularan bilen bilir komşular olsun daire olsun herşeyiyle sorunlu bi yerdeyiz. Eskişehire hiç yakışık bir yer değil açıkcası.
Az önce balkona çıktım ağır bi koku vardı havada ciddi anlamda soğuk ve burada soba yakanlar hala var. Büyükşehir doğalgaz var ama ısrarla sobaya devam ediyorlar(maddi durumları sıkıntılı olmayanlarda yakıyor çok kişi tanıyorum bu şekilde) Kışın hava kokuyor ama bu kasar ağır değildi derken evin önü açıklık başka ev yok. 3 sokak mesafeyi görebiliyorum. İki sokak ilerideki arazide çok büyük bi ateş yakılmış ve bişeyler yakıyorlar. Ne olduğunu bilemiyorum ama plastik gibi bişey olabilir ağır kokuyor balkonun içine dolmuş koku. Cahilce fütursuzca davranmaları bi kenara yaktıkları şeyin zehirli gazları hepimizi zehirliyor. Bugun pazar belediyeye filan da şikayet edemiyorum ne yapabilirim bi an önce söndürülmesi için? Nereye şikayet etsem müdehale ederler?
Cahil insanlardan bıktım gerçekten...
Bilmiyordum teşekkür ederim.Belediyeyi arayın nöbetçi ekip oluyor.
Yaşadığınız yerdeki kişiler roman mı acaba Eskişehirliler hiç böyle olmaz anlattıklarınız benim aklıma onları getirdiMerhabalar
Eskişehirde biraz merkeze uzak bi mahallede yaşıyorum. Bu mahalle biraz daha sonradan göçenlerin gelir ve eğitim seviyesi düşük insanların bulunduğu bi yer.
Biz buraya bilmeden yerleştik yakın bi zamanda da taşınacağız. Eski konularan bilen bilir komşular olsun daire olsun herşeyiyle sorunlu bi yerdeyiz. Eskişehire hiç yakışık bir yer değil açıkcası.
Az önce balkona çıktım ağır bi koku vardı havada ciddi anlamda soğuk ve burada soba yakanlar hala var. Büyükşehir doğalgaz var ama ısrarla sobaya devam ediyorlar(maddi durumları sıkıntılı olmayanlarda yakıyor çok kişi tanıyorum bu şekilde) Kışın hava kokuyor ama bu kasar ağır değildi derken evin önü açıklık başka ev yok. 3 sokak mesafeyi görebiliyorum. İki sokak ilerideki arazide çok büyük bi ateş yakılmış ve bişeyler yakıyorlar. Ne olduğunu bilemiyorum ama plastik gibi bişey olabilir ağır kokuyor balkonun içine dolmuş koku. Cahilce fütursuzca davranmaları bi kenara yaktıkları şeyin zehirli gazları hepimizi zehirliyor. Bugun pazar belediyeye filan da şikayet edemiyorum ne yapabilirim bi an önce söndürülmesi için? Nereye şikayet etsem müdehale ederler?
Cahil insanlardan bıktım gerçekten...
Bizim çok ağır olmuyor tabi ama alenen boş arazide büyük bir ateş oluşturulup içine ne atıyorlarsa ciddi bir koku yayıyor şikayetçi olduğum nokta bu.Peki size şöyle söyleyeyim o zaman bulunduğum yerde her kış aynı şeyi yaşıyoruz.Evin içi pencereleri açmadığımız halde berbat kokuyor.Nefret ediyorum kıştan da bu bölgeden de,parasızlığa lanet olsun.
Plastikten emin değilim ama ağır bi koku. Açık alanda yakmışlar ateş çok büyük ama içine ne attıklarını göremiyorumPolis ve itfaiye belki..ama eminmisiniz plastik yakildigina?
Yok roman değiller ama eskişehirli de değiller zaten. Farklı bölgelerden göç gelmişler karadeniz doğu ağırlıklı. İnsanları memleket olarak sınıflandırmaktan hoşlanmıyorum ama buranın da eskişehire ait olmadığı apaçık belliYaşadığınız yerdeki kişiler roman mı acaba Eskişehirliler hiç böyle olmaz anlattıklarınız benim aklıma onları getirdi
Bende sınıflandırmıyorum ama aynı benzer olayı romanların yaşadığı Esenyurt ve Çorlu için duymuştum yaşam tarzından olabilir mi diye aklıma geldi mecbur buradan taşınmanız gerek yapacak bir şeyiniz yok onların size ayak uyduracağını hiç sanmıyorumYok roman değiller ama eskişehirli de değiller zaten. Farklı bölgelerden göç gelmişler karadeniz doğu ağırlıklı. İnsanları memleket olarak sınıflandırmaktan hoşlanmıyorum ama buranın da eskişehire ait olmadığı apaçık belli
Belediyeyi aradım ilgilenicez dediler ama onlar gelmeden söndürmezler umarımBence hemen polise şikayet et insan sağlığını zehirliyor diyerrk
Öyle onlar kara düzen alışmış gidiyorlar hiç kimse de rahatsız olmuyor. kardeşim sen burada ne yapıyorsun diye bir allahın kul sormuyor. Taşınacağız zaten çok yakındaBende sınıflandırmıyorum ama aynı benzer olayı romanların yaşadığı Esenyurt ve Çorlu için duymuştum yaşam tarzından olabilir mi diye aklıma geldi mecbur buradan taşınmanız gerek yapacak bir şeyiniz yok onların size ayak uyduracağını hiç sanmıyorum
Kimseye güvence veremezsiniz yapan yapar. Ben bir bölgenin insanını da karalamıyorum. Birileri yapıyor ve bu yaptığı suçkaradenizleler oyle yapmazzz
sizde o bu su diye ayiramazsiniz dogu insani yada karadenizli deyipte cahil algisi yaratamazsiniz bak ne kadar zeki kadinlar var doyorlarki belki sokakta yasayan insanlar yapiyordur diye..Kimseye güvence veremezsiniz yapan yapar. Ben bir bölgenin insanını da karalamıyorum. Birileri yapıyor ve bu yaptığı suç
Burada sokakta yaşayan yok. Yaşanacak yer değil sabaha kadar donar ölürsünüz çünkü. bu zamana kadarda böyle mahalle arasında bişey yaktıklarını görmedimSokakta yaşayan insanlardır belki, ısınmak için yakmışlardır ateşi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?