Cahil insanlardan bıktım

sizde o bu su diye ayiramazsiniz dogu insani yada karadenizli deyipte cahil algisi yaratamazsiniz bak ne kadar zeki kadinlar var doyorlarki belki sokakta yasayan insanlar yapiyordur diye..
Okuduğunuzu anlamanız gerekiyor yada gözünüzle okumuyorsunuz herhalde. Çünkü ben karadeniz doğu vs cahil insan demedim. Her yerin cahili var benim bahsettiğim yaptıkları eylemin cahilce olduğu doğaya ve bizlere zarar verdiği. Birde zeki insanlar diyorsunuz da keşke onları anlatana kadar sizde beyin jimnastiği yapıp zeki olsanız. Çünkü daha yazdıklarımı anlayamayacak kadar boşsunuz. Sataşacak başka konular bulun kendinize.

bizim arka tarafta da yakiyirlar hemde kac kere oldy polisi ve belediyeyi aradik sokakta kalkan yada sarhosu yapiuor evimizim arka kisminda elazig tuncelisi var onlar yapti cahil insanlardan biktim diyemem hakli olabilirsinz fakat siniflandirma yaparak kendi sahsima rahatsiz oldum
Ben memleket sınıflandırması yapmıyorum hanımefendi saçma sapan bi noktaya takılmışsınız gidiyorsunuz. Ayrıca cahil cahildir. Cahilden gelen zarar da büyük oluyor. Benim yaşadığım yerdeki sıkıntılarımdan dolayı evet cahil insanlardan bıktım. Cahile cahil demeyeyim de ne diyeyim.

Benim yaşadığım yerde de öyle.Kışın 16:00 olunca kömür kokusu çöküyor havaya ama çoğunun maddi durumu ne yazık ki doğalgaza yetmiyor.
Mesele soba yakmaları değil onu es geçiyorum herkes doğalgaz ödeyemiyor doğru mecburen soba yakıyorlar bişey diyemeyiz ama boş arazinin ortasında kocaman bi ateş yakıp içine bişeyler atıyorlar sorun buydu

Mesele soba yakmaları değil onu es geçiyorum herkes doğalgaz ödeyemiyor doğru mecburen soba yakıyorlar bişey diyemeyiz ama boş arazinin ortasında kocaman bi ateş yakıp içine bişeyler atıyorlar sorun buydu
Bizim apartmanda geçen sene sobaya boyalı karton mu ne atmışlardı az daha zehirleniyorduk.Zabıtaya telefon açınca hemen gelmişlerdi.Bir de balkonda odun kırıyorlardı.Kiracıydı oturanlarda ev sahibine şikayet edince çıkartmıştı.Dışarısı için prosedürü bilmiyorum ama cezası vardır bence.

Bizim apartmanda geçen sene sobaya boyalı karton mu ne atmışlardı az daha zehirleniyorduk.Zabıtaya telefon açınca hemen gelmişlerdi.Bir de balkonda odun kırıyorlardı.Kiracıydı oturanlarda ev sahibine şikayet edince çıkartmıştı.Dışarısı için prosedürü bilmiyorum ama cezası vardır bence.
Belediyenin arabası geldi ama göremedim ne yaptılar. Umarım bi ceza vermişlerdir

Ben memleket sınıflandırması yapmıyorum hanımefendi saçma sapan bi noktaya takılmışsınız gidiyorsunuz. Ayrıca cahil cahildir. Cahilden gelen zarar da büyük oluyor. Benim yaşadığım yerdeki sıkıntılarımdan dolayı evet cahil insanlardan bıktım. Cahile cahil demeyeyim de ne diyeyim.
ben size ram hak veriuordum ki hala da veriyorum fakat karadenzkisi dogulusu yapiyordur fiye siniflandidinz benim yaptgimi yapin polise bildirin

Okuduğunuzu anlamanız gerekiyor yada gözünüzle okumuyorsunuz herhalde. Çünkü ben karadeniz doğu vs cahil insan demedim. Her yerin cahili var benim bahsettiğim yaptıkları eylemin cahilce olduğu doğaya ve bizlere zarar verdiği. Birde zeki insanlar diyorsunuz da keşke onları anlatana kadar sizde beyin jimnastiği yapıp zeki olsanız. Çünkü daha yazdıklarımı anlayamayacak kadar boşsunuz. Sataşacak başka konular bulun kendinize.
dogru konisun siz baya kendinizi asacak cumleler kullaniyorsunuz site kurallarini unutmayin ha ben unutmasam sizin sevyenize inipte beyninizi elestirmem.....

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. eski oturduğum yerde sokakta sadece 1 ev soba yakardi onlarda sürekli lastik yakarlardi kokusundan cam açmak,nefes almak değil cigerimizi sondururdu öyle pis bişey..

Ben de Eskişehirliyim.aklima ye.....ev... mahallesi geldi doğru mudur acaba? Orada roman çok suriyeli falan da çok bildiğim kadarıyla.acaba kıyafet falan mi yakıyorlar ki o da çok pis kokar.

O bir seymi benim oturdugum sitede alt kat komsum durumu cok cok iyi olmasina ragmen ve binada dogalgazli olmasina ragmen cöpten topladigi karton ve plastiklerle güzine soba yakiyor ve soba borusunu banyo penceresinden bina boşluguna salmis.kadin agustos sıcaginda güzinede yemek yapiyor . Sürekli duman giriyor banyonun canimdan.2 3 kez gidip söyledim banyo camini kapali tut diye sırıttı suratima başedemedik taşındık.
Kadinin cocuklari kocası öğretmen ama laf anlamiyorlar

Merhabalar
Eskişehirde biraz merkeze uzak bi mahallede yaşıyorum. Bu mahalle biraz daha sonradan göçenlerin gelir ve eğitim seviyesi düşük insanların bulunduğu bi yer.
Biz buraya bilmeden yerleştik yakın bi zamanda da taşınacağız. Eski konularan bilen bilir komşular olsun daire olsun herşeyiyle sorunlu bi yerdeyiz. Eskişehire hiç yakışık bir yer değil açıkcası.
Az önce balkona çıktım ağır bi koku vardı havada ciddi anlamda soğuk ve burada soba yakanlar hala var. Büyükşehir doğalgaz var ama ısrarla sobaya devam ediyorlar(maddi durumları sıkıntılı olmayanlarda yakıyor çok kişi tanıyorum bu şekilde) Kışın hava kokuyor ama bu kasar ağır değildi derken evin önü açıklık başka ev yok. 3 sokak mesafeyi görebiliyorum. İki sokak ilerideki arazide çok büyük bi ateş yakılmış ve bişeyler yakıyorlar. Ne olduğunu bilemiyorum ama plastik gibi bişey olabilir ağır kokuyor balkonun içine dolmuş koku. Cahilce fütursuzca davranmaları bi kenara yaktıkları şeyin zehirli gazları hepimizi zehirliyor. Bugun pazar belediyeye filan da şikayet edemiyorum ne yapabilirim bi an önce söndürülmesi için? Nereye şikayet etsem müdehale ederler?
Cahil insanlardan bıktım gerçekten...
Heryerdeler maalesef yaşam biçimi onlar için değişmezler....en iyisi sinirinizi bozmadan ordan ayrılmak

sonradan yerleşim dediği için batikent sonradan kurulmuş bir mahalle..
orhangazi olabilir sobalı ve çook eski bir mahalle.tek katlı çoğunluk:) ama egitim seviyesi iyi derecede...
bilemedim:KK70:
sobalı evleri seviyorum öle büyüdüğüm için:)
Sonradan yerleşim kısmını kaçırmışım.ben de bilemedim merak da ettim neresiymiş 😄

Back
X