Cahil İnsanlarla Çalışmak

Öf yine mi sen
True blood bitti
The big bang theory herhalde bu aralar da favorin
Higgs bozonu, yok uzay aracı
Oldu
Ciao
Anladın sen beni

Neyse ya uğraşmıcam bu sefer
Bazılarının da tutunacak başka yeri yok tabi internetten öte
At at ama ufak at bu sefer başkaları da çakmasın

Yazmayın şu fakee prim vermeyin yav

Bir yanlış anlaşılma var sanırım. Beni biriyle karıştırıyorsunuz ve bundan son derece emin bir şekilde de saldırmışsınız. Bu kadar nasıl emin oluyorsunuz iddianızı destekleyecek bir kanıtınız var mı?

Ben buraya ilk kez üye oluyorum ve bu da ilk yazım. Konunun fake olacak bir tarafı bile yok, trollük yapmadım, karşı çıkanlara ters konuşmadım neye istinaden fake, prim vermeyin gibi ifadeleri bu kadar kesin kullanıyorsunuz çok merak ettim. Zamanında kapıştığınızı tahmin ettiğim birine benzettiğiniz için bu anlamsız saldırıyı yaptığınızı varsayıyorum ve hoş görüyorum ancak yine de üslubunuzun çok yanlış olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim.
 

2 uzay haberi okuyup, 2 uzay filmi izleyip araştırmacı entel moduna girdiğimi iddia etmeniz için beni tanımanız gerekir. Benim bilgi birikimimi bilmeden "hemen bir uzay haberi gördü kendini bir şey sandı" genellemesi yapmanız yanlış. Çok entellektüelim, bilgiliyim, harikayım gibi iddialarım yok ama meraklıyım, eksik yönlerimi tamamlamaya ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum, bir şeyler öğrenmek hoşuma gidiyor. Ve evet iddia ettiğiniz gibi "2 uzay filmi" izleyip kendimi entelektüel ilan etmiyorum.

Israrla okuduğunuzu yanlış anlıyorsunuz, eltisini çekiştirenler çok cahil modunda değilim. Gelişime kapanmış, dünyasını kendisi ve çevresindeki diğer insanların eylemleri üzerine kuran, bu durumu aşmak için hiçbir çaba sarf etmeyen ve tüm önerilere de kapalı olan insanlar cahildir diyorum, bilgi eksikliği ya da tahsil durumu bir kriter değil Bahsettiğim kitle içinde üniversite mezunları da var, akademisyenler de var, kadınlar kulübü üyeleri de var.

Zat-ı alim gibi enteller toplumdaki bu sorunu tek başına çözemezler, sizin gibi böyle gelmiş böyle gitsinciler ya da cehaleti övmediğini söyleyip aksi yönde görüş bildirene de anlamsızca muhalefet olanlar olduğu sürece kimse bir şey yapamaz hatta. Olayları yanlış yorumlayıp mazlum gördüklerinizin yanında olacağım derken onlara iyilik değil kötülük yapıyorsunuz. Bu popülizmden kaçınmanızı tavsiye ederim, alkışlanmaya alışmak tehlikelidir.
 
Duka sen çalışmıyor musun? Bugün okullar tatil, iş yerleri değil, değil mi?
 
madem cahil insanlarla çalışıyorsun , cahil olmayan insanların bulunduğu bir iş bul kendine
mesela İlber hocanın yanında çalışın , beraber cahilleri çekiştirirsiniz

İşimden memnunum, insan odaklı biri değilim, bunun genel bir sorun olduğunu düşündüğüm için yazdım.
İlber Hocam işe alsın çalışırım tabii :) Arada bana da giydirir çok cahilsin keşke ölsen diye :)
 

bu bahsettiğiniz insanlardan her yerde var ve çoklar. işe yaramayan sıradan dedikodular... böyle muhabbetlerden uzak durmak istedikçe sorunlu ilan ediliyoruz o ayrı mesele :)
 
Bakın hanımlar,
aramıza her yeni katılan ve sizi şüphede bırakan insanların topiklerine dalıp şu sahte, bu bilmem kim deyip üyeleri de ikileme düşürmeyin, varsa şüpheniz sitede Bize Ulaşın linki var, yöneticiler kimler zaten biliyorsunuz, yazarsınız Bize Ulaşın'dan araştırılmasını istersiniz.

Sandığınız kişi değilse üyenin açacağı muhtemel tüm konularına şimdiden sahte damgası vurarak ayıp ediyorsunuz.
 
Son düzenleme:

Teşekkür ederim, ben de aynen "Sosyal Medyada Hayatını Sürdüren Acıların Kadınları" başlığında bunu talep etmiştim.

 
Burdada cahil insan çokta aralarında kafama göre neyseki buluyorum deyip buraya genel bir konu açmanız ne talihsizce olmuş. Saygısızca buldum.

Birde bilgi birikimi yüksek insanlar , gerçekten tevazu sahibi olurlar. İlgilendiği ! İlgi alanlarının başkasından farklı olmasıyla övünmez.
Her insan ayrı bir sayfa herkesten öğrenecek çok şey var.
 
Kızlar ya hepiniz onaylamışsınızda orta paragrafta yazdığını tekrar okumanızı tavsiye ediyorum. Yoksa çoğunuz konu sahibinin kafasına göre olanlardan mısınız ?
 
Akıl ve bilim diğer insanları küçük görmek değildir Duka.. Emin ol burada senden daha çok bilgi sahibi olan insanlar var ama onların görgü seviyeleri de aynı oranda fazla... Sen de "Üstünlük kompleksi" sezinliyorum sanki..
 

Kızlar ya hepiniz onaylamışsınızda orta paragrafta yazdığını tekrar okumanızı tavsiye ediyorum. Yoksa çoğunuz konu sahibinin kafasına göre olanlardan mısınız ?

Bakın ben ilgi alanlarımın başkalarından farklı olmasıyla övünüyor değilim derdim insanların başka insanların ne yapıp, ne giydiğinden, ne söyleyip ne yediğinden başka ilgi alanı olmayan insanlar. Burası geniş bir örneklem forumu okuyunca elbette kafama göre olduğunu düşündüğüm insanlar da çıkıyor, başka konularda bilgili bana da bir şeyler öğreten insanlar da çıkıyor, ne bileyim yardımsever insanlar da çıkıyor, çok saçmaladığını düşündüğüm insanlar da çıkıyor ve evet cahil insanlar da çıkıyor. Buna neden bu kadar alındığınızı anlayamadım. Kendini öven, harikayım havalarında gezen bir tip değilim aksine en sert eleştirileri kendime yaparım ancak bu cahilleri alkışlayacağım anlamına gelmez.

Her insan ayrı bir sayfa size katılıyorum ancak potansiyellerini bilinçli olarak kullanmayanlar, gelişime, yeniliğe, bir şeyler öğrenmeye kapalı olup etrafına da doğrunun bu olduğunu dayatanlar, hayatını başkalarının hayatlarını konuşmak üzere kuranlar benim gözümde cahildir ve bunu böyle tanımlamakta bir beis görmüyorum.
 

Akıl ve bilim elbette diğer insanları küçük görmek değildir öyle olduğunu iddia eden varsa önce bana gönderin :)

Benden daha bilgili ve daha görgülü insan yoktur gibi komik bir iddianın muhattabı olduğumu düşünmediniz umarım zira hiçbir yazımdan bu anlam çıkmaz. İlk yazımı ve sonrasındaki yorumları vakit ayırıp bir kez daha okuyun rica ederim, derdimin kimseyi küçük görmek ya da aşağılamak olmadığını anlayacaksınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…