- 15 Aralık 2013
- 15.656
- 35.859
- 798
- Konu Sahibi Anteplililili
-
Bu ne be bu kadar cahilin arasında kendimi şey gibi hissettim. Evimde gibi ehuehehehje
O kim aşkım tanımıyorum ben öyle bi cahili
Hee soryy tatlımAhaha kız yok yeniliğimiz kalmadı 4 sene bitti
Kurtulmıyım hiç sorun değil
Yeni evliyken de öyleydimHee soryy tatlımkuduruk muduurk deyince yeni evliler geldi aklima
Ooooooo vurdu gol oldu dimi kimki mantosuz kariBu ne be bu kadar cahilin arasında kendimi şey gibi hissettim. Evimde gibi ehuehehehje
O kim aşkım tanımıyorum ben öyle bi cahili
biri beni mi çağırdı? neler oluyor ayol burası da neresi?
Kurtlar sofrasi bebegim seni yeriz burda sen heç bulaşman guzum yoksa kiyariz sanabiri beni mi çağırdı? neler oluyor ayol burası da neresi?
Şu İligini,kemigini somurenlerdensen demekkiYeni evliyken de öyleydim
Karşındaki senin gibi olmayınca sömürülmüyo canım benimŞu İligini,kemigini somurenlerdensen demekkiy
Kurtlar sofrasi bebegim seni yeriz burda sen heç bulaşman guzum yoksa kiyariz sana
Yazik gı adama bıktirdin adamı zaarrKarşındaki senin gibi olmayınca sömürülmüyo canım benim
DemekkiYazik gı adama bıktirdin adamı zaarr
Kocalar gelcek yemek derdine düştülerGörmeyeli 2 dk durulmuş buralar
Kiz bikilirmi gebertirim oyle kocayi boyle atesli hatunu bulmusDemekki
Bıkmak için erken bi zamanı seçti kusura bakmasın
gebe olmayan kendini gebemsi hissedenler girebilir olsun mu
Cahilleşmek serbest he, hem de istediğimiz gibi?? UhuuuEveeeeettt grubumuz @Kurk Mantosuz Madonna hanımefendinin yogun istegi uzerine kurulmusturve ek olarak cahilleşmek ,sacmalamak , dedikodu yapmak ,gırgır yapmakk , delirmek kafayi yemek serbesttir haydii gazamiz mubarek olsun
Gebertesim geliyo bazen benim deKiz bikilirmi gebertirim oyle kocayi boyle atesli hatunu bulmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?