- 2 Nisan 2019
- 120
- 52
- 98
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyordu türküde “İnan değil sana kastım, cahille sohbeti kestim.”Ne konuştgnu düşünmeyen zorla insani kışkırtıcı konuşan cahil olduğunu bildiğiniz insanlara tavrıniz ne hak ettiği cevaplari vermek mi yoksa duymazliga verip sinir olan taraf olmakmi hangisi mantıklı bilemiyorum sizce
Ne yani şimdi bu
Nerede olmaliydiKonu yanlış yerdeMune
Evet yanlış olmuş ama düzenletemedimNerede olmaliydi
Konu doğru bölüme taşındı.Evet yanlış olmuş ama düzenletemedim
Cahillik eğitimle alakalı bir durum değil bencebitmez ki.cahili de aynı okumuşu da
doğru.kafayla alakalI anlayış meselesiCahillik eğitimle alakalı bir durum değil bence
hayırlısı diye cevap verdiğim birisi dedi ki " hayırlısı hayırlısı da bir umut yoksa da boşa para dökmenin anlamı yok" dedi.Var hayatımda öyle insanlar
Görüşmek durumunda olduğum
Önceleri açıklardım öyle değil şöyle vs vs
Sonra düşündüm dedim duvara anlatsam kızarır, suya anlatsam kesilirkısacası ineğe anlatsam mööler ama cahil laftan anlamaz. Bilirkişi gibi konuşur etrafındaki cahildaşları da kafa sallar. Ben ise böyle bir ortamda sadece dinler, dimi dimi diye fikrim sorulduğunda ise "hayırlısı" der geçerim. En sağlıklısı budur benim için
![]()
Çocuk olayı için mi dedi bunu?hayırlısı diye cevap verdiğim birisi dedi ki " hayırlısı hayırlısı da bir umut yoksa da boşa para dökmenin anlamı yok" dedi.
nasip diyip sustum.
ne anlatırsın ki adamın takır takır cocukları olmuş büyütmüş evlatlarının bi sıkıntısı yok![]()
Evet öyle lafları varki sen kisada kessen o kısacık lafla bile bı laf yiyosunhayırlısı diye cevap verdiğim birisi dedi ki " hayırlısı hayırlısı da bir umut yoksa da boşa para dökmenin anlamı yok" dedi.
nasip diyip sustum.
ne anlatırsın ki adamın takır takır cocukları olmuş büyütmüş evlatlarının bi sıkıntısı yok![]()
Çata çat tartışmaya girecek kadar sinirlerin kuvvetli değilse iyisi mi sus, öyle de koyuyor zaten.Ne konuştgnu düşünmeyen zorla insani kışkırtıcı konuşan cahil olduğunu bildiğiniz insanlara tavrıniz ne hak ettiği cevaplari vermek mi yoksa duymazliga verip sinir olan taraf olmakmi hangisi mantıklı bilemiyorum sizce