Cahille Sohbet

Canan4600

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
120
52
98
33
Ne konuştgnu düşünmeyen zorla insani kışkırtıcı konuşan cahil olduğunu bildiğiniz insanlara tavrıniz ne hak ettiği cevaplari vermek mi yoksa duymazliga verip sinir olan taraf olmakmi hangisi mantıklı bilemiyorum sizce

images.webp

Ne konuştgnu düşünmeyen zorla insani kışkırtıcı konuşan cahil olduğunu bildiğiniz insanlara tavrıniz ne hak ettiği cevaplari vermek mi yoksa duymazliga verip sinir olan taraf olmakmi hangisi mantıklı bilemiyorum sizce
Ne diyordu türküde “İnan değil sana kastım, cahille sohbeti kestim.”
Ben olsam iletişimi koparırdım

Bu duruma göre değişir. Muhattap olmak zorunda olduğunuz birisiyse hak ettiği cevap verilir ama muhattap olma zorunlulugum olmayan birisiyse cevap dahi vermem. Kaale almam.. yokmuş gibi davranırım...

Var hayatımda öyle insanlar
Görüşmek durumunda olduğum
Önceleri açıklardım öyle değil şöyle vs vs
Sonra düşündüm dedim duvara anlatsam kızarır, suya anlatsam kesilir 😂 kısacası ineğe anlatsam mööler ama cahil laftan anlamaz. Bilirkişi gibi konuşur etrafındaki cahildaşları da kafa sallar. Ben ise böyle bir ortamda sadece dinler, dimi dimi diye fikrim sorulduğunda ise "hayırlısı" der geçerim. En sağlıklısı budur benim için 😅

Var hayatımda öyle insanlar
Görüşmek durumunda olduğum
Önceleri açıklardım öyle değil şöyle vs vs
Sonra düşündüm dedim duvara anlatsam kızarır, suya anlatsam kesilir 😂 kısacası ineğe anlatsam mööler ama cahil laftan anlamaz. Bilirkişi gibi konuşur etrafındaki cahildaşları da kafa sallar. Ben ise böyle bir ortamda sadece dinler, dimi dimi diye fikrim sorulduğunda ise "hayırlısı" der geçerim. En sağlıklısı budur benim için 😅
hayırlısı diye cevap verdiğim birisi dedi ki " hayırlısı hayırlısı da bir umut yoksa da boşa para dökmenin anlamı yok" dedi.
nasip diyip sustum.
ne anlatırsın ki adamın takır takır cocukları olmuş büyütmüş evlatlarının bi sıkıntısı yok :KK47:

hayırlısı diye cevap verdiğim birisi dedi ki " hayırlısı hayırlısı da bir umut yoksa da boşa para dökmenin anlamı yok" dedi.
nasip diyip sustum.
ne anlatırsın ki adamın takır takır cocukları olmuş büyütmüş evlatlarının bi sıkıntısı yok :KK47:
Çocuk olayı için mi dedi bunu?
Umudu yalnızca Allah bilir
Bazılarının da patır patır çocuğu olur ama karakteri ve nezaketi olmaz. Demek ki bir yerden veriyorken bir yerden alıyorsa, hayırlısı, dicen öylesine de

nasip diyip sustum.
Evet öyle lafları varki sen kisada kessen o kısacık lafla bile bı laf yiyosun

Çata çat tartışmaya girecek kadar sinirlerin kuvvetli değilse iyisi mi sus, öyle de koyuyor zaten.

Back
X