• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahille Sohbet

Peki bunu aslında iyi niyetliymiş adı altında yapıyorsa? Aslında sizi çok seviyormuş gibi ? Büyük tepkinizde herkes noldu o seni düşünüyor ondan dedi diyecekse ne yapardınız? Cidden ben çözüm bulamadım.
Bu da olabilir ama ben şu an başka türlü yapmak istiyorum diyorum, bu sefer böyle olsun olmazsa öyle yaparız diyorum.
Daha ileri gider ısrarcı olursa tamam senin başına geldiğinde sen öyle yaparsın ben böyle mutluyum diyorum.

Ne konuştgnu düşünmeyen zorla insani kışkırtıcı konuşan cahil olduğunu bildiğiniz insanlara tavrıniz ne hak ettiği cevaplari vermek mi yoksa duymazliga verip sinir olan taraf olmakmi hangisi mantıklı bilemiyorum sizce
Kesinlikle cevabını vermek gerekir.bana bir arkadaşım öğretti😂dediki biriyle tartışırken cahil bir insansa asla anlamaz ona dön ve şöyle söyle”varya sende herkesin anlattığı gibiymişsin,millet doğru söylüyormuş”bunu söyle ve oradan ayrıl.o sana kim söyledi filan diye çıldırarak sorar “senle muhattap olmak istemiyorum git başımdan “de ve bir daha görüşme.meraktan ve sinirden cahilliğinde verdiği etkiyle çıldırsın demişti😂😂hiç yapmadım ama birgün deneyeceğim

Hiç kendimi yormuyorum, sinirlerini bozacak şekilde gülüyorum… Bir de bağırınca üstünlüğünü kabul ettireceğini sananlar oluyor mesela, onlara direk kahkaha atıyorum. Kimseye bir şey öğretmek, anlatmak gibi bir misyonum yok bana ne ?! 40 yıl sonra geldiğim nokta budur…
Ay hastayım o modele, kelimeleri de sabittir "sen kendine bak, eminim öyledir, tabi tabi..." eline geçse saçından tutup duvara vurasın gelir ama haklıyken haksız duruma düşme riski durdurur seni. En son sırtını döner ortamdan uzaklaşırsın, ama tansiyon fırlamış ense kökünüze ağrı yapışmıştır. Ruh sağlığını korumak isteyen böylelerini etrafında tutmayacak

Ben bunda bir şey göremedim ya.
Gercekten adiniza sevinmis de olabilir, burda laf sokmus gibi gelmedi bana.
Adi elti olunca illa da kotu niyet aramamaliyiz bence.

Ha bunlar haricinde hissettiginiz hani o yalnizca kadinlarin hissedebilecegi bir sinsilik varsa bilemem ama yine de aciktan aciktan bana bir kotulugu dokunmuyorsa uslubu boyle derim, kabul ederim.

Kaldi ki sizi ozluyoruz, buyrun gelin, size sunlari yapalim denmesi bence cok tatli.
Yakinlik kurmaya calisiyor galiba ama siz ne yapsa şov gibi gorup ters anlayacak gibisiniz.
Malesef dışardan böyle görünüyor o yüzden bende tepki veremiyorum. Hanımefendinin konusunu gasp etmek istemem o yüzden alt yapısını anlatmayayım...

Mesela ben başka bir şehirde yaşıyorum ve canım eltim beni çok özlüyor. Gelecek ay muhakkak gelin size şunu yaparız. Ya da çok özlüyoruz bilerek eşimin ailesinin yanında yapıyor. Ya da şunu kadın yapmak zorunda değil diyorum ev işleri vs. benim eşim yapmaz diyor benim eşimde yapmazmış evlenince yapmış ama yaptığı için benim adıma çok mutluymuş mesela..

Bu cahillikten cok kiskanma veya cekememe ama samimi degilse. Genelde böyle laf sokanlar kendi hayatlarinda mutsuz olanlar. Kisa ve net cevaplar verin. Mesela "Gelecek olursak önceden bildiririz merak etme. Su anda öyle bir planimiz yok" diye.

Sırıtıyorum hı hı evet kesin diye. Karşıdaki açıklamaya çalışıyor kendince içimden şarkı söylüyorum, lafı biter bitmez çay mı içsek yada susadım ya falan gibi tamamen alakasız birşeyle kesiyorum. İnanılmaz gıcık oluyorlar 😁

Ne konuştgnu düşünmeyen zorla insani kışkırtıcı konuşan cahil olduğunu bildiğiniz insanlara tavrıniz ne hak ettiği cevaplari vermek mi yoksa duymazliga verip sinir olan taraf olmakmi hangisi mantıklı bilemiyorum sizce
Kvdemi tarif etmişsiniz.. Başkası olsa bi kez terslerim bi daha muhatap olmam. Ama kv olunca hepte yüzyüze bakınca beni çok çok zorlamadığı müddetçe duymazdan gelip cevap vermiyorum. Cevap versem ipleri koparırım çünkü, arada eşim olmasa ne cevaplar veririmde eşim iyi adam.. 😃

Çok cahil var etrafimda neden diye soruyorum kendi kendime . Nasip iste atsan atilmaz satsan satilmaz . Yarisini hic gormuyorum diger yarisina da cevap vermeyi biraktim . Cunku cahiller hep hakli .😑 Aw

Back
X