cahilliğimin sonu :(

belinaymelek

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
3
0
6
Eskişehir
arkadaşlar aslında durumun farkındayım ama yinede yardım bekliyorum biraz karışık ama özet geçiyim bi arkadaşım vardı konuşuyorduk galiba benle ilgileniyomuştu anlamamıştım ben tam da o zamanlar biriyle görüşmeye başladım ve o çocukd a benle konuşmayı kesti sonra ilişkim bitti aynı ortamlarda bulunur olduk ve aslında onun yokluğunu çok hissettiğimi anladım onla konuştum seviyorum dedim ( biliyorum kızdınız ama kafam çok karışmıştı ne olacaksa olsun dedim) sonra o olmaz dedi peki dedim kimseye olanlardan bahsetmemesini söyledim buda gitmiş yakın arkadşına dayanamamış anlatmış (çok utandım ) nasıl davranacam ben hep aynı ortamdayız çok yerde yanlış yaptığımı biliyorum lütfen çok kızmayın...

Peki o cocugun senden hoslandigini biliyor muydun, yeni iliskine baslarken.
Eger iki tarafa da mavi boncuk dagittiysan suc senin.

Duygularınızı söylemişsiniz kendi isteginizle biri zorla söyletmedi ya . Geri de alamayacağınıza göre sıkıntı yaratmaya gerek yok unutun gitsin

çok karışık yazmışsın anlayamadm ki tam görmezden duymazdan gel gitsin

çok karışık yazmışsın anlayamadm ki tam görmezden duymazdan gel gitsin

Ben anlayamdım neyden utandınız, sorun ne?

Biriyle konuşurken anlamamışsınız ilgisini, başkasıyla olmuşsunuz... Sonra o kişiyle bitmiş ve bu kişiye sevdiğinizi söylemişsiniz falan...

Bir gariplik yok bence

X Y ile görüşürken Z X e ilgi duyuyormuş X in haberi yokmuş.
X ve Y ayrıldıktan sonra Z nin ilgisini farke eden X, Z ile şansını denemeye karar vermiş; Lakin Z nin artık gönlü yokmuş.
Bu sırada Q'ya X in ona teklif ettiğini söylemek suretiyle onu rezil, rüsva etmiş.

yas kac? o kadar utanilacak bi durum yok bu bir.. ikincisi de cocuk niye oyle yapmis o da ayri bi gururluymus hasban=m bu da iki

Seviyorum dedin o da karşılık vermedi, boşver aynı ortamda olsanız da sıkıntı etme hiç bişey olmamış gibi davran. Sevebilirsin de sevmeyebilirsin de kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. iyi ki o çocukta karşılık vermemiş seviyorsan çıkalım vs diye. baksana söyleme başkasına dediğin durumu bile gitmiş anlatmış... soran olursa o dönemde vardı öyle bişey bitti gitti der geçersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…