- Konu Sahibi belinaymelek
-
yok çok sonra ortak arkadaşlarımdan duydumPeki o cocugun senden hoslandigini biliyor muydun, yeni iliskine baslarken.
Eger iki tarafa da mavi boncuk dagittiysan suc senin.
Duygularınızı söylemişsiniz kendi isteginizle biri zorla söyletmedi ya . Geri de alamayacağınıza göre sıkıntı yaratmaya gerek yok unutun gitsin
O zaman senin bi sucun yok ki. O da aciklasaymis sana duygularini. Treni kaciran o. Sen niye kosuyosun pesinden seviyorum diye anlamadim.yok çok sonra ortak arkadaşlarımdan duydum
arkadaşlar aslında durumun farkındayım ama yinede yardım bekliyorum biraz karışık ama özet geçiyim bi arkadaşım vardı konuşuyorduk galiba benle ilgileniyomuştu anlamamıştım ben tam da o zamanlar biriyle görüşmeye başladım ve o çocukd a benle konuşmayı kesti sonra ilişkim bitti aynı ortamlarda bulunur olduk ve aslında onun yokluğunu çok hissettiğimi anladım onla konuştum seviyorum dedim ( biliyorum kızdınız ama kafam çok karışmıştı ne olacaksa olsun dedim) sonra o olmaz dedi peki dedim kimseye olanlardan bahsetmemesini söyledim buda gitmiş yakın arkadşına dayanamamış anlatmış (çok utandım ) nasıl davranacam ben hep aynı ortamdayız çok yerde yanlış yaptığımı biliyorum lütfen çok kızmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?