cahilsin! abartıyor muyum?

Ben bu kelimenin altında ilgisizsin lafını çıkaramazdım.
Ne demek cahilsin ya dön de aynaya bak diyeydin..

Ben ise onu kırarım düşüncesiyle sözcüklerimi seçerek konuşurum, boşuna ince düşünmüşüm, adam odun

haklısınız, kırmak istemiyorsa hoyratça konuşmamayı bilmeli, iki gündür dikkat ediyor da, bakalım devamlı mı olur

bir tdk işimizi gördü, sağol canımm. Tekrar olursa zaten artık ne cevap vereceğimi iyi biliyorum kk kadınları sağolsun

Eski sevgilinin gölgesinde yaşanan adı konmamış ilişki.
1.derece depresyon sebebi.
Keşke kesip atabilseniz ve kendi yolunuza sizi A ya da B kişisiyle kıyaslamayacak biriyle devam etseniz.
Görünen o ki bu ilişki siz bazı şeyleri kabul ettiğiniz sürece devam edecek. Peki siz yorulduğunuz zaman ne olacak?
Boşuna kıvırmasın. Cahil demek cahil demektir. Yok ilgisizsin demek istediyse "bu konulara çok ilgisizsin" desin.
O kadar kitap okuyan adam bu iki kelimenin farkını bilmiyor mu?

Ne kadar basit bişeyi kafanıza takmışsınız,gayriihtiyari ağzından çıkmıştır bence.öncesini unutun,sizi sevdiği için sizinledir.hayatta çok daha ciddi kırılmalar vardır,unutmayın.biraz geniş mizaçlı olun bence,evet ya bu konuda bilgim yok diyebilirdiniz..

ara ara bunalım sebebim oluyor malesef haklısınız,
beş altı gün önce eski sevgilinin face profiline baktığını düşünüp tüm gün canımı sıktım, ona da bozuk attım, malesef ki anlatamıyorum da sebebini..
sorup durdu, anlatamayacağımı söyledim. tabi tahmin etmediğinden "kendisinin bana her an her şeyi anlattığını, onun için düşünemeyeceğim kadar önemli olduğumu, bir ağlama mahali antidepresan gibi olduğumu ama benim onu o şekilde görmediğimi,, bir gün benim onun için olan önemimde birinin de benim karşıma çıkmasını umduğunu (o bana rahatça anlatıyor, benim de anlatabileceğim biri yani)" söyledi.
bu şekilde kabullendiğim için böyle devam ediyor, yorulduğum zaman bırakmayı beklemek çok mantıksız biliyorum ama..

Bu şekilde yorum yapan ilk kişisiniz gördüğüm kadarıyla :) muhtemelen öylesine söylenmiş bir söz, benim içselleştirme nedenm biraz da ex sevgilisi, hani beni sevdiğini bilsem bu kadar takmam belki ama, bilmediğimden her şey..

Ben sevgiliye sevgili demem sevgilim olmayınca, adını bile koymamışsınız ya da seni tanımaya çalışıyo kültürlü değilsen olmayacak diye düşünüyo

Ne alaka ya ilgi alanınıza girmiyorsa dahil mi olunuyor?
Takmayın bence ya kendisi einstein değil ya..

Kendinizi eksik yetersiz göörmenizin neticesi bu ve bir önceki arkadaşı bence.daha iyimser olun ortada sorun yok.ve kendinize güvenin lütfen,ancak kazanabilirsiniz.kırıcı olduysam özür dilerim

Kendinizi eksik yetersiz göörmenizin neticesi bu ve bir önceki arkadaşı bence.daha iyimser olun ortada sorun yok.ve kendinize güvenin lütfen,ancak kazanabilirsiniz.kırıcı olduysam özür dilerim
yok canım ne kırılması fikirleriniz benim için önemli
zaman ayırıp yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim
ve haklısınız kendimi eksik görmeme neden oluyor

Son vermeye gücünüz yok bu çok açık.
Keşke o gücü bulabilseniz.
Hayrlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…