bunun korkusu da yok değil, ama şu sınav geçmeden ne ben söyleyebilirim ne de o,Herkesin ilgi alanı çok başkadır.
Bir alana karşı bilgi sahibi olmamanin adi değildir cahillik. Cahillik daha uc bir nokta.
Fütursuzca kullanmış belliki.
Yarışmaya ,ispatlamaya bile değmez.
Böyle arkadaş gibi sevgililigin sonu hüsran olabiliyor. Adi konmamış ilişkiler..Siz yakın hissedersiniz, o başka birine aşık olur. Demeden gecemedim.
Belki film izlemeyi sevmiyorsunuz illaki onu bilince mi kulturlu kendini geliştirmis oluyor insan.. ne kadar sacma ya iki kitap okuma ile cahillikten kurtulabilseydi insan kalkıp sana cok rahatlikla senin kirilabilecegini düşünmeden " ne kadar cahilsin yeeeaaaa" demezdi... o yuzden asil cahil şuan kendisi.. kendi nerenin paşasiymis sorsaydiniz...Dostlar fikirlerinize ihtiyacım var. Sevdiğim adamla arkadaşız ama yakınlığımız sevgili derecesinde, sabah akşam gece gündüz iletişim halindeyiz, farklı şehirlerdeyiz telden görüşüyoruz.
kpss hazırlanıyorum, o da kpss hazırlanıyor. Hergün güncelleri takip edemesem de bakıyorum işte.
Dün gece sevdiğim kişi bana güncel film ödüllerini sordu, benim de isim hafızam sıfır, bildiğim halde o an filmin ingilizcesini düşünürken cevap veremedim.
O da bana "sen ne kadar cahilsin ya" dedi. İçime öküz oturdu o kadar zoruma gitti ki.
Bunun bir sebebi de eski sevgilisi çok okumuş kültürlü birisi, kendisi de çok okur, ben ise üni yıllarımda okumayı bırakmıştım. onlar kadar iyi değilim. Zaten eski sevgilisine duyduğu saygıyı sevgiyi düşündükçe kıskanıp deli oluyorum. Bu da tuz biber oldu.
Zoruma gittiğini söyledim, özür diledi yanlış anlamışım, ilgisizsin demek istemiş,
Cahillik ilgisizlik mi? Çok mu abarttım ki? Az bi trip oldu dün, çok uzatmadım, ama çok üzüldüm
şimdi hala bunun üzerine konuşuyoruz, o hala cahil olduğumu savunuyor, ama ilgisiz demekmiş!
Dostlar fikirlerinize ihtiyacım var. Sevdiğim adamla arkadaşız ama yakınlığımız sevgili derecesinde, sabah akşam gece gündüz iletişim halindeyiz, farklı şehirlerdeyiz telden görüşüyoruz.
kpss hazırlanıyorum, o da kpss hazırlanıyor. Hergün güncelleri takip edemesem de bakıyorum işte.
Dün gece sevdiğim kişi bana güncel film ödüllerini sordu, benim de isim hafızam sıfır, bildiğim halde o an filmin ingilizcesini düşünürken cevap veremedim.
O da bana "sen ne kadar cahilsin ya" dedi. İçime öküz oturdu o kadar zoruma gitti ki.
Bunun bir sebebi de eski sevgilisi çok okumuş kültürlü birisi, kendisi de çok okur, ben ise üni yıllarımda okumayı bırakmıştım. onlar kadar iyi değilim. Zaten eski sevgilisine duyduğu saygıyı sevgiyi düşündükçe kıskanıp deli oluyorum. Bu da tuz biber oldu.
Zoruma gittiğini söyledim, özür diledi yanlış anlamışım, ilgisizsin demek istemiş,
Cahillik ilgisizlik mi? Çok mu abarttım ki? Az bi trip oldu dün, çok uzatmadım, ama çok üzüldüm
şimdi hala bunun üzerine konuşuyoruz, o hala cahil olduğumu savunuyor, ama ilgisiz demekmiş!
belki o an şakaydı onun için, ama eski sevgilisinin okumuşluğuna o kadar değer verir ki bana cahil demesi o yüzden o kadar dokundu,,, belki bu durum olmasa bende güler geçerdim ya da bende ona takılırdımŞİmdi her yönden bakınca çirkinde
Şöyle görmezden gelebilirim ''ya aşkım ya ne cahilsin yani'' gibi deme tarzında olabilir hani
Genede size gösterdiği özgüven saygı ve sevgisinde artıları çoksa pekte irdelemeyin can sıkmayın derim
belki o an şakaydı onun için, ama eski sevgilisinin okumuşluğuna o kadar değer verir ki bana cahil demesi o yüzden o kadar dokundu,,, belki bu durum olmasa bende güler geçerdim ya da bende ona takılırdım
bana verdiği değer çok fazla, daha iki gün önce bunu anlatmaya çalıştı fln, seviyor beni biliyorum, ama sadece dost olarak mı onu bilmiyorum
daha önce de yazdım sevgilim değil, ben onu seviyorum, ama yakınlığımız sevgili derecesinde hani sürekli iletişim konuşma hali,dost olarak derken anlamadım da !
Açarmısın ,sevgiliniz değilmi bu adam?
Ben mi yanlış okudum
Birde eski sevgili muhabbeti aranızda döner mi devamlı ?
kesinlikle üstten bakmadığını, küçük görmediğini söylüyor, ama şaka demedi eleştiri dedi yani gerçekten cahil olduğumu düşünüyor,
üstelik bozulup da soğuk konuştuğum için de tripli muamelesi gördüm
bakıyorum şimdi, beni değiştirmeye mi çalışıyor yoksa'ya kadar düşünüyorum artık,Bu adamla olduğun yıllar boyunca hep tetikte mi olacaksın? Bilinçaltında onun ilgi alanı olan her şeyi öğrenmeliyim diyerek mi yaşayacaksın?
Cahil demek ayrı konuyu bilmeyip ilgilenmemek ayrı. 'O zaman yanımda işin ne? Sen de ya kelimelerin anlamlarını bilmiyorsun ya da kelime dağarcığın zayıf o zaman' demedin mi?
Ben haberlerde çıkarsa görürüm filmin ödül aldığını aklımda kalmayabilir ne var bunda?
Dostlar fikirlerinize ihtiyacım var. Sevdiğim adamla arkadaşız ama yakınlığımız sevgili derecesinde, sabah akşam gece gündüz iletişim halindeyiz, farklı şehirlerdeyiz telden görüşüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?