- 5 Eylül 2012
- 462
- 288
- 103
Aynı dert hepimizin başında canım, o stres zaten ömre bedel :)inşallah canım, şu kpss stresi zatenn öldürüyor
bnce ayp etms yani bde chllikle ilgiszlik cok ayri bseDostlar fikirlerinize ihtiyacım var. Sevdiğim adamla arkadaşız ama yakınlığımız sevgili derecesinde, sabah akşam gece gündüz iletişim halindeyiz, farklı şehirlerdeyiz telden görüşüyoruz.
kpss hazırlanıyorum, o da kpss hazırlanıyor. Hergün güncelleri takip edemesem de bakıyorum işte.
Dün gece sevdiğim kişi bana güncel film ödüllerini sordu, benim de isim hafızam sıfır, bildiğim halde o an filmin ingilizcesini düşünürken cevap veremedim.
O da bana "sen ne kadar cahilsin ya" dedi. İçime öküz oturdu o kadar zoruma gitti ki.
Bunun bir sebebi de eski sevgilisi çok okumuş kültürlü birisi, kendisi de çok okur, ben ise üni yıllarımda okumayı bırakmıştım. onlar kadar iyi değilim. Zaten eski sevgilisine duyduğu saygıyı sevgiyi düşündükçe kıskanıp deli oluyorum. Bu da tuz biber oldu.
Zoruma gittiğini söyledim, özür diledi yanlış anlamışım, ilgisizsin demek istemiş,
Cahillik ilgisizlik mi? Çok mu abarttım ki? Az bi trip oldu dün, çok uzatmadım, ama çok üzüldüm
şimdi hala bunun üzerine konuşuyoruz, o hala cahil olduğumu savunuyor, ama ilgisiz demekmiş!
aslında üstünlük taslama niyeti yoktu biliyorum ama yanlış kelime seçtiBoyle biri vardi.surekli bildiklerini anlatan bir tip.benimde resim ve tarih bilgim iyidir.
Oda siyaset hakkinda konusup duriyordu.(esimin arkadasinin esi)
Kalabalik bir ortamdi.bunu hep yapiyordu.adeta bakin ben cok bilgiliyim imaji veriyordu.
En son dayanamadim.tarih ile ilgili bir bilim tarihcisine degindim.biliyor musun dedim?
Yuzume oylece bakti.
Oturdum anlattim.o donemi.yapilan yenilikleri falan.gozler degisti birden.
O donemde yasayan ressam ve akimcilardan.sanat eserleri ve gunumuze kadar olan sureci 10 kd kadar anlattim.
O gun bugundur anlatmiyor artik.benimle havadan sudan konusuyor.
Herkes bildigi ilgili oldugu alanda uzmandir imajini verdim.sizde yapsaydiniz.
O cahil dedigi an sizde ona bildiginiz bir soru sorup ezseydiniz.bu lafin altinda kalmasaydiniz.ozur diletmekten cok dah iyi olurdu
Siz oyle inanmak istiyor olabilirsiniz sevdiginiz icin.saka yada gercek.soylenmemeliydi.aslında üstünlük taslama niyeti yoktu biliyorum ama yanlış kelime seçti
onun teknolojiyle alakası yoktur, face kullanır şifre değiştirmeyi bile bilmez herşeyi arkadaşına yaptırır
bugün bundan açıldı konu, benim iyi olduğumu biliyor ya, seneye bana öğretirsin sen diyor
o konuda evet yapacağım bi kez muhakkak,Siz oyle inanmak istiyor olabilirsiniz sevdiginiz icin.saka yada gercek.soylenmemeliydi.
Bunu bi kenara not edip aynisini yasatin.yasayin ki ne hissettigini anlasin.taviz verdikce yeni taviz vermek durumunda kalirsiniz.
Kesinlikle.Ustundunden zaman gecsin..hakkinizda hayirlisi.iyi geceler:)o konuda evet yapacağım bi kez muhakkak,
şimdi çok yeni hemen üstüne olmaz belki ama
ne hissettiğimi belki o zaman anlar,
iyi geceler, çok teşekkürlerKesinlikle.Ustundunden zaman gecsin..hakkinizda hayirlisi.iyi geceler:)
Harfi harfine katılıyorum.. Ego tavan yapmış adamda. Ben onunla bir daha asla görüşmezdim. Evlendikten sonra da böyle uyuz uyuz konuşup yerden yere vurur insanı bu. Dertsiz başına dert alma bence. Bilmediğin her konuda kendini kötü hissetirecek sana belli!!İlgi alanın güncel filmler değilse cahil mi oluyormussun. Eski sevgilisinden neden ayrılmş acaba çok merak ettim. Bana öyle dese sende çok kabasın der keserim konuşmayı. Adamdaki egoya bak ya
böyle uzatmasına bende şaşırdım"Dogru kelimeyi bulamamis ve cahil demis sasirip bosver bu kadar takma' diycektim.
Ama son cumleyi okuyana kadar.
Hala cahil kelimesinin ilgisizmi demek oldugunu soyluyor? Bu ne inat bu ne gurur?
Oysaki " pardon ilgisiz diycektim' diyip tartismayi yanlis anlama mevzu bahsinden devam ederdim ben illa bi tartisma olucaksa. Ama o gelmis gururundan hala dgru kelimeyi soyledigine diretiyor.
Garip. Bu adam sucu boyle hep baskasindami arar?
böyle uzatmasına bende şaşırdım
hani dese ki şaka, güler geçerdim belki ama eleştiri dedi,
yani gerçekten bunu düşünüyor
yok bilmediği şeylerde bilmiyorum diyor, teknolojiyle alakası yoktur mesela onun, dün diyor; telefon bozulacak diye çok karıştırmıyorum,, pek pc telefon vs işleri bilmiyorAcaba kibirli birisimi? Ben senin yerinde olsam bi konu bulup bilgi edinirdim derine inerek. Ve bu konuyu ona acardim. Bakalm ne kadar bilgili beyimiz.
Bakalim bilgisi olmayinca nasil tepki veriyor. Acaba " hm bilmiyodum bak ben bunu" mu diyor yoksa " cok bilmissin sen aman he" havasindami.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?