Çakal Feyzo

Bizim çakal feyzo tatile çıktıgıMızı Ailesine söylememiş g.tün g.tün köşelerde telefonla konuşmasından anladım yine uzaklaşmak istediğinde “ay ben de geleyim” dedim. Neyse bu normal bir günmüş gibi konuşuyor. X le yürüyüp yemeğe gideceğiz şimdi dedi kapattı.

Biz yürümeyeceğiz sahile gideceğiz neden sahile gidicez demedin filan derken döküldü bu. Söylememiş.
Sebebide anası babası “ evlenmeden tatile mi çıkılırmış”, “benim hakkımda rahat yetişmiş olduğumu düşünürlermiş”, “babası bişi dermiş o bişi dermiş araları bozulurmuş “ bla bla.

Ee biz birlikte yaşıyoruz “ E sen yalan söyleyerek hayırlı evlat mı oluyorsun “ dedim.

“Her şeyi bilmelerine gerek yok” ‘resmiyetten sonra bilmeliler “ dedi.

Ben de köşeye çekildim düşünüyorum. Tanışmadan ailesinin bunu bilmemesi doğru mu abartıyor muyum ?
Herseyin, herkesin, her yerin bir adabı vardır. Demek ki sevgilinizin de yetiştiği ortam bu adabı gerektiriyor. Ailesi sizin hakkınızda yanlış düşünüp sonraki adimlarda zorluk çıkarabilirdi. Hakkinizda yanlış düşüncelere kapilabilirlerdi. Evet herkesin herbirseyleri bilmesine bence de gerek yok. Ailelerin böyle şeyleri bilmemeleri cok normal.

Back