ben anlattığınıza benzer bir kişiyle ilişki yaşarken 21-22 yaşındaydım, o zamanlar rahatsız olsam da pek umursamıyordum bu durumu sonuçta biz istediğimiz gibi bir ilişki yaşayabiliyoruz diye. şimdi 28 yaşındayım ve düşüncem şu ki, dünyada 8 milyar insan varken ben bana böyle saçma saçma sorunlar yaşatacak biriyle birlikte olmak zorunda değilim. bu konudaki örnek bence hayat görüşlerimizin birbirinden ayrı olduğuna dair, tolere etmenin gereksiz olduğu bir durum. ben yetişkin biri olarak kararlarımı rahatlıkla ailemle paylaşabiliyorken, bu yaşımda neden bunu yapamayan biriyle olayım diye düşünür ve muhtemelen en baştan bir ilişki kurmazdım. aileme %100 dürüst olduğum kadar, erkek arkadaşıma da dürüstümdür, ve ailesine rahatlıkla yalan söyleyebilen biri benim birlikte olmak isteyeceğim biri değil artık. tabi bunlar benim görüşlerim, belki ben de bir başkasının asla tolere etmediği bazı durumları tolere eden bir insanımdır ve bu da başkalarına saçma gelir, bilmiyorum. siz mutluysanız gerisi önemsiz.