Erkek İnfertilitesi Çakşır suyu kullananlar bir bakabilir mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

fatoceren8888

Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
3.295
2.547
133
Merhabalar.eşimin sayısı da hareketliliği de çok düşük.(sayı ml.de 1.7 milyon. Hareketlilik de %10) Morjoloji de %2 çıktı son testte. Çakşır suyunu çok duydum iyi gelir diye ama hangi marka ve nerden almalıyım bilemiyorum. Boş yere bel bağlamak da istemiyorum çünkü 2 negatif tüp ve 4 aylık sonuç vermeyen infertilite tedavimiz oldu. Fikri ve tecrübesi olanlar paylaşsın lütfen((

Ben de merak ediyorum caksir,suyunu,kim nerden nasil temin ediyor.Saracoglunun,sitesinde var mi ki

Aktarlardan da alabilirsiniz benim eşimin ilk testte 0 çıkmıştı bitkisel kürler sonrası 10 milyon spermleri dondurduk ben bitkisele ilaçtan daha çok inanıyorum
Teşekkür ederim cevap için. Ama yaşadığımız yerdeki aktarlarda yok. İnternetten sipariş vereceğim mecburen. Markasını hatuelıyor musunu? Ve ne kadar kullandınız?

Markasını hatırlamıyorum ama bakarım en kısa sürede. Hala kullanıyoruz canım eşim ameliyat oldu
Aaa süper. O zaman bekliyorum sizden markasını. Çok teşekkür ederim.ayrıca geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda pozitifi görürsünüz

arkadaşlar çakşır suyunu almayın bakın çakşır kökünü alıp kaynatarak yapın. çakşır suyu benim eşim içti hiç bir işe yaramıyor. şimdi kökünü yapıcaz.

Canım merhaba. Çakşır suyunu eşime almıştım ben pek bi fayda etmedi ama denemekten zarar çıkmaz. Mecitefendi den almıştım. Bak istersen sende.
Ayrıca dna hasar testi yaptırdınız mı?

arkadaşlar çakşır suyunu almayın bakın çakşır kökünü alıp kaynatarak yapın. çakşır suyu benim eşim içti hiç bir işe yaramıyor. şimdi kökünü yapıcaz.
Peki çakşır suyu yaramayanlarda çakşır kökünü kaynatınca yarıyor mu kesin? Emin misiniz yani?bir de çakşır kökünü nasıl kaynatıyoruz?

Canım merhaba. Çakşır suyunu eşime almıştım ben pek bi fayda etmedi ama denemekten zarar çıkmaz. Mecitefendi den almıştım. Bak istersen sende.
Ayrıca dna hasar testi yaptırdınız mı?
Merhaba. Evet dna hasar testi yaptırdık tabi. Kaan aydosta tedavi görüyoruz. Dna hasarımız %29 dan % 12 düştü ama kullandığımız ilaç eşimin sperm değelrerini de düşürdü.o yüzden takviye lazım. Sizin değerleriniz nasıl? Neler kullanıyorsunuz neler etki etti neler etmedi?

Aaa kaan hocada tedavi görüyoruz biz de canımcım. Bizimde hasarımız %29 çıktı. En son ki sayımız 18 milyon toplam hız %60 morfoloji %2. Hasarı da yeni öğrendik %29. Hoca klomen ve promen k kullanın 1 ay hormon tahlili yapıp gönderin dedi ama klomenin sayıyı çok düşürdüğünü okudum burda o yüzden daha başlamadı. Sizin öncesindeki sayı hız morfoloji nasıldı? Hasarı öğrendiğinizde size ne tür bi tedavi uyguladı kaan hoca?
Bizim sayı 18 milyon ama bu testi verdiği zaman gribal enfeksiyon geçiriyodu eşim doktpr sayı o yüzden düşük çıkmıştır diyor. Normalde sayımız 66 milyon civarıydı..
Canım sklına gelebilecek tüm kür ve takviyeleri denedik eşime en etkili olanı l- arginin ve keçiboynuzu oldu. Sayıyı acayip arttırdı.. Şuan da sadece keçiboynuzu tozu kullanıyor. Kaan hocanın dediği ilaçlara başlamadık

Aynı durumdayız nerdeyse hasar-hız-morfoloji ama sayı bizde 12 milyon kaan hocayla bu ay görüşücez acaba bizede mi klomen vericek sayımız iyice düşerse die korktum şimdi düşürdüğünü bilmiyordum l-arginin markası falan varmı canm bende alsam bıgün günde 1 tane sabah alıcak demi

Biz kaan hocaya ilk gittiğimizde toplam sperm sayımız 5 milyon,ml'de 3.7 milyon di. İleri hareketlilik %40-45 ti. Morfoloji ye bakılmamıştı. Şimdi 3.5 aydır tamoksifen ve promotil fort kullanıyoruz. Tamoksifen zaten dna hasarını düzeltirken sayıyı vs düsürüyormuş. Klomenle aynı görevi görüyor zaten. Hasarımız çok düştü ama spermiyogram şöyle oldu. Sayi toplamda 3.2. Milyon, ml 1.7 milyon. Morfoloji %2 . Toplam hareketlilik %20 bol bol yesillik osellikle roka. Hafta 3 gun nohut. Keciboynuzu tozu isirgan otu cayi . Ve kuru incir kadem vs yiyor. Simdi anzer bali ve poleni siparis ettim. Onlari deniycem. Kaan hoca size hangi ilaclari verdi tedavide misiniz yeni mi baslayacaksiniz anlayamadim canim?

Yeni başlayacaz kaan hocaya baalım. Bizden hormon ve dna hasar testi istedi. Ona göre karar verelim dedi tedaviye. Hasarımız 29 çıkınca klomen ve promen yazdı ama daha kullanmaya başlamadık işte. Ne bileyim kafam çok karışık.. Bi embryolog tanıdıkla konuştum ve çakşırı söylemiştim ben öyle bişi duymadım özellikle de eğer ilaç kullanıyırsanız sakın bilinmedik bişi kullanmayın dedi. Aldığım çakşırları da iade ettim. Keçiboynuzu havuç suyu nohut bol yeşillik dedi kaan hocanın dediği gibi..

L-arginin bi takviye vitamin canım. Piyasada biçok markası var ama en güveniliri solgar.
Canım klomenin sayı düşürdüğünü ben de burada öğrendim. Kafam çok karıştı ne biliym insan kendini çok çaresiz hissediyor ya.
Yeni mi öğrendiniz morfoloji problemini siz balım?

Ya iste ben de zaten ilac cok kullaniyor diye su ana kadar baska bir seye basvurmak istemedim. Ama simdi hasarimiz dustu diye tamoksifeni biraktirir diye dusunuyoruz. Oyle olursa kurlere baslayacagim. Spermin saglikli cikabilmesi icin hasariniz duzeltilmesi gerekiyor canim. Bu gecici bir durum. Sonra artacak. O yuzden spermiyograma uzulsek de hasar dususune de cok sevindik. O da zamanla artar diye umuyoruz. Bakalim hoca ne diyecek. Zaten ilk gittimizde bize bi tarafi tamir ederken diger tarafi da bozabiliyoruz ama sonra onu da tedavie diyoruz demislerdi.

Sayıya en etkili l-arginin ve keçiboynuzu kuzum bence onu dene. İnşallah yükselir bian evvel..
Biliyorum bizede söyledi sayı hız düşerse panik olmayın. Hasar düzelirken öyle olması gayet doğal demişti..

Sayıya en etkili l-arginin ve keçiboynuzu kuzum bence onu dene. İnşallah yükselir bian evvel..
Biliyorum bizede söyledi sayı hız düşerse panik olmayın. Hasar düzelirken öyle olması gayet doğal demişti..
Ya simdi promotil fort kullaniyoruz vitamin olarak. Bu l-arginin de vitamin degil mi? Agir gelmesinden korkuyorum. Siz larginin kullanirken baska ne kullandiniz?

Ya simdi promotil fort kullaniyoruz vitamin olarak. Bu l-arginin de vitamin degil mi? Agir gelmesinden korkuyorum. Siz larginin kullanirken baska ne kullandiniz?
Promotile devam ediyosanız almayın o zaman. Biz o dönem kompleks vitamin kullanmıyorduk çünkü. Promotilin içeriğinde kaç mg l-arginin var? Günde kaç kez kullanıyor eşiniz?

Promotile devam ediyosanız almayın o zaman. Biz o dönem kompleks vitamin kullanmıyorduk çünkü. Promotilin içeriğinde kaç mg l-arginin var? Günde kaç kez kullanıyor eşiniz?
Valla promotilin icinde larginine gorunmuyor. Vitamin bizimkisi. Cinko magnezyum ve vitaminler var. gunde bir kez kullaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…