Erkek İnfertilitesi Çakşır suyu kullananlar bir bakabilir mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar hamileyim bir cok sey kullandik caksir i da esim 1 hafta icti sadece etki etti mi bilmiyorum

Biz 1 aydır kulanıyoruz 3 litre içti eşim bir çay bardagının yarısı çaksır yarısı su koyuyırum ama çakşır kökü suyumu daha iyi çaksır suyumu onu merka ediyorum

Caksiri nasil kullanıyorsunuz acaba
Aktardan çakşır kökü aldım.. havanda dövdüm bi güzel.. daha sonra hergün 1 tatlı kaşığına 1 su bardağı kaynatıyorum her gün akşam yemeklerden sonra zorla içiriyorum.. midesi bulanıyor ama içmek zorunda...

Biz 1 aydır kulanıyoruz 3 litre içti eşim bir çay bardagının yarısı çaksır yarısı su koyuyırum ama çakşır kökü suyumu daha iyi çaksır suyumu onu merka ediyorum
Ben kök olarak aldım kendim kaynatıyorum.. Sen suyunu mu içiriyorsun? Faydası oldu mu?

Okudum canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah bizlerede dua et..
Amin canim Allah sifa versin size de nasip etsin .Bu topikte konu var morfoloji diye basliyor .Ordaki kizlarla da konuşabilirsin. Benden daha fazla bilgiye sahipler.

Caksiri kadinlar da kullanabiliyo mu yumurta kalitesini ve catlamasini saglamak icin yoksa sadece erkekler mi iciyor kizlar esimlem beraber kullanabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…