Eşiniz haklı ama olan olmuş ben dedim beni dinleseydin laflar doğru değil eşin de böyle olmasını istemezdi,benim de erkek kardeşim cüzdanını kaybetti içinde ne var yok hepsi gitti para,banka kartı,kimliği tek dediğimiz şey olur böyler üstüne gitseydik emimin onunda canı sıkılır üzülürdü.Hırsız mübarek gün dinlemiyor malesef eşim Mescid de namaz kılmaya gidiyor .ceketini asmış abdest alırken biri de o sırada cüzdanını çalmış ceketten .bu kendi ceketini aşacak sanmış .adamı fark etmiş ama aklına gelmemiş .sonra beni aradı böyle böyle oldu diye hemen kartları iptal et dedim sonra karakola git .kaç paran vardı dedim 300 dedi yeni maaş almıştı ben sana demedim mi çekme paranın hepsini diye ahh ya bak beni dinlemedin o kadar dikkat et diyordum sadece bunu dedim vay sen nasıl böyle dersin bana teselli etmiyorsun bi ton laf suratına kapadı.sonra eve geldi hişimla nerdeyse dövecek bankada ki kızlar bile geçmiş olsun dedi sen olsan ben sana böyle mi yapardım demekki sen benim biseyim değilsin onlar kadar olamadin birsürü laf aklımda tutamadim bağırdı çağırdı kapıyı çarpıp çıktı sanki çok kötü bişey dedim ya bi dovmedigi kaldı şimdi bu eve gelince ne yapayım ben ?
Son cümlene katılıyorum ama aklıma gelmedi keşke gelseydi öyle derdim sabah konuşmuştuk bingo nu hakkında benim evden çantam çalınmışti en fotoğraflarıma hâlâ üzülürüm demiştim 3 saat sonra cuzdanim çalındı deyince şok oldum bende ayrıca daha öncede he söylerdim paran kartta dursun lazım olduğu kadar cekersin diye hiç dinlemedi ilk defa söylemedim kiBasina talihsiz bi olay geldiginde uzulen insanlara ben sana demistim diye baslayan cumleler her zaman asabi yapar insani. Olmamis yaklasim tarziniz. Iyice hircinlastirmaktan baska işe yaramaz.
Sadece boyle bi gunde calinan paranin kimseye hayri olmaz . Uzulme diyip bundan sonra parayi cekme istersen kartta dursun demek cok mu zordu ?
Olacağı varmısHırsız mübarek gün dinlemiyor malesef eşim Mescid de namaz kılmaya gidiyor .ceketini asmış abdest alırken biri de o sırada cüzdanını çalmış ceketten .bu kendi ceketini aşacak sanmış .adamı fark etmiş ama aklına gelmemiş .sonra beni aradı böyle böyle oldu diye hemen kartları iptal et dedim sonra karakola git .kaç paran vardı dedim 300 dedi yeni maaş almıştı ben sana demedim mi çekme paranın hepsini diye ahh ya bak beni dinlemedin o kadar dikkat et diyordum sadece bunu dedim vay sen nasıl böyle dersin bana teselli etmiyorsun bi ton laf suratına kapadı.sonra eve geldi hişimla nerdeyse dövecek bankada ki kızlar bile geçmiş olsun dedi sen olsan ben sana böyle mi yapardım demekki sen benim biseyim değilsin onlar kadar olamadin birsürü laf aklımda tutamadim bağırdı çağırdı kapıyı çarpıp çıktı sanki çok kötü bişey dedim ya bi dovmedigi kaldı şimdi bu eve gelince ne yapayım ben ?
O sırada ben demiştin diyen bir eş yerine beni teselli eden bir eş isterim ben de.Hırsız mübarek gün dinlemiyor malesef eşim Mescid de namaz kılmaya gidiyor .ceketini asmış abdest alırken biri de o sırada cüzdanını çalmış ceketten .bu kendi ceketini aşacak sanmış .adamı fark etmiş ama aklına gelmemiş .sonra beni aradı böyle böyle oldu diye hemen kartları iptal et dedim sonra karakola git .kaç paran vardı dedim 300 dedi yeni maaş almıştı ben sana demedim mi çekme paranın hepsini diye ahh ya bak beni dinlemedin o kadar dikkat et diyordum sadece bunu dedim vay sen nasıl böyle dersin bana teselli etmiyorsun bi ton laf suratına kapadı.sonra eve geldi hişimla nerdeyse dövecek bankada ki kızlar bile geçmiş olsun dedi sen olsan ben sana böyle mi yapardım demekki sen benim biseyim değilsin onlar kadar olamadin birsürü laf aklımda tutamadim bağırdı çağırdı kapıyı çarpıp çıktı sanki çok kötü bişey dedim ya bi dovmedigi kaldı şimdi bu eve gelince ne yapayım ben ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?