çalışamıyorum

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.634
287
123
Kızlar ders calısmam lazım kpss'ye üç ay kaldı temelim de yok ama hiç içimden gelmiyor calısmak iki yılda bir yapılıyor sınav ve eger kazanamassam iki yıl daha bekliycam çalısamadıkça daha çok üzülüyorum bir iki kere oturdum dersin başına devamını getiremedim nasıl motive ederim kendimi var mı tavsiyeniz

Çok az bir zamanınız kalmış ne yazık ki biraz zorlaşmış işiniz. En azından daha akılda kalıcı şeylere çalışırsanız faydanıza olur. İnternetten video izleyebilirsiniz mesela çalışırken de ufak ufak notlar alırsanız,çok faydası oluyor.

tam gun mesai yapiyo gibi sekiz bes kütüphaneye gitseniz

calisan insanlari gördükçe motivasyonunuz artar

ben evde calisamiyorum cay iciyim kahve yapiyim bunu yiyim toz aliyim hep bi kacis bi bahane

kütüphanede bir ayda esek gibi çalışıp halletmistim atandim da o calismalar sayesinde

Çok az bir zamanınız kalmış ne yazık ki biraz zorlaşmış işiniz. En azından daha akılda kalıcı şeylere çalışırsanız faydanıza olur. İnternetten video izleyebilirsiniz mesela çalışırken de ufak ufak notlar alırsanız,çok faydası oluyor.
Evet az bir süre kaldı bu da etkiliyor beni hani nasıl olsa kazanamıycam diye de baslamıyorum bıraz da

tam gun mesai yapiyo gibi sekiz bes kütüphaneye gitseniz

calisan insanlari gördükçe motivasyonunuz artar

ben evde calisamiyorum cay iciyim kahve yapiyim bunu yiyim toz aliyim hep bi kacis bi bahane

kütüphanede bir ayda esek gibi çalışıp halletmistim atandim da o calismalar sayesinde
Evet evde bende öyleyim dersin basından kalkacak bir bahane buluyorum sürekli bir ay calısarak mı kazandınız üç ay var sınava ben simdiden az kaldı diye ümidimi kestım kazanmaktan

Evet evde bende öyleyim dersin basından kalkacak bir bahane buluyorum sürekli bir ay calısarak mı kazandınız üç ay var sınava ben simdiden az kaldı diye ümidimi kestım kazanmaktan

ben gk gy hic calismadim 82 83 gibi bisey almistim

dersaneye alan icin gidip derslerin coguna gitmedim calismadim, sonra kurum sinavina girmeye yetecek bi puan alinca calistim deli gibi, bir ay vaktim vardi sadece.
hukuk maliye muhasebe iktisat

milli kütüphanede sabah acilmadan siraya girenlerdendim, sirf sevdigim salonda pirizli masa kapmak icin

sabah dokuz aksam dokuz calistim ben ama, cok az ara verdim haftada bi gun gitmedim o günde dinlendim hiç bişey yapmadim,

sizin gk gy olcak sanirim sadece, uc ayda hayda hayda calisilir, fedakarlık ister ama fark son aylar atilir zaten

ertelemeden baslayin hemen niyetiniz varsa, ben calismadan gy de 45 50 arasi yapiyodum zaten, gk batirdi beni hep :bicak:

Ay ben sınavı 3 ayda kazandım. Siz niye kazanamayasınız! Şimdi 5,5 senelik memurum. İyi ki de memur oldum diyorum şu an.
Hiç sıkmadan Canını düzgünce çalışın bence!

Her türlü imkan var artık benim hocam videoları çok kaliteli aç izle konuları bitir hemen paso bilgi agırlıklı bir sınav çalışmazsan asla kazanmazsın benim hacettepeli arkadaşım ki kendine çok güveniyordu zekiyim bilmem ne çalışmadan girdi 60 aldı çıktı öyle bir sınav her konuyu bileceksin ve 3 ayın var soluksuz ders çalışman gerek kolay gelsin.

Back
X