Şuan herşey sana altın tepside sunulmuş. Bu olanaklara sahip olmayan nice genç var. Kendine gel. İleride keşke dememek için. Hele ailen bu denli fedakarlık yaparken. Senin elinden gelenin en iyisini yapman lazım. Zaman hızla akıp geçiyor. Ve emin ol boşa geçen hiçbir zaman geri gelmiyor. O yüzden lütfen biran önce kendini topla. Motivasyonun geleceğin olsun. Yolun açık olsun.Öncelikle herkese merhaba ,
Kendimi çok yorgun ve çaresiz hissediyorum ailem benim için her şeyi yaptı son senemi şehrimin en iyi kolejlerinden birinde okudum mezın olduktan sonra köklü bir dershaneye yazıldım hafıza sistemimde var ayrıca ailem her şeyi yapıyorlar ama ben hep erteliyorum. Masa başına oturamıyorum.
Annem kardeşimle benim eğitimim içıin çalışmaya başladı. Hayallerim çok büyük belki rahat bir ortamım olduğu için erteliyorumdur. burda devlet sınavlarında da çalışıp derece yapan ablalarıma sormak istiyorum gücü ve motşvasyonu nerden sağlıyorsunuz çok çok iyi geceler
Sınav ne zaman ki? Mart ayındayız sen daha başlamadıysan bu seneyi unutman gerekebilir.Öncelikle herkese merhaba ,
Kendimi çok yorgun ve çaresiz hissediyorum ailem benim için her şeyi yaptı son senemi şehrimin en iyi kolejlerinden birinde okudum mezun olduktan sonra köklü bir dershaneye yazıldım hafıza sistemimde var ayrıca ailem her şeyi yapıyorlar ama ben hep erteliyorum. Masa başına oturamıyorum.Hayallerim çok büyük onlara ulaşamamaktan korkuyorum.O yüzden o günlük erteliyorum.
Annem kardeşimle benim eğitimim içıin çalışmaya başladı. Hayallerim çok büyük belki rahat bir ortamım olduğu için erteliyorum. burda devlet sınavlarında da çalışıp derece yapan ablalarıma özellikle sormak istiyorum gücü ve motşvasyonu nerden sağlıyorsunuz.
Birde burdaçok vakit harcıyorum nerdeyse her konunun her sayfasını okumuşumdur bundan nasıl kurtulurum sizce? Lütfen düşüncelerinizi yazın çok çok iyi geceler.
Yaşım 19 lütfen küçük bir kardeşnize konuşur gibi yazarsanız sevinirim
Var ama hem herkese verilen programı veriyor ve benim eksikliklerimle örtüşmüyor hemde hocamız pek bam telimize dokunan konuşmalar çok yapmıyor yani son konuşmamızda öyleydiAyrica dershanede rehberlik servisi yok mu? Motivasyon sorununla ilgili gorusebilirsin.
Ay yok olmasın kimseye yaşatmasın içime oturdu söylediğiniz tuhaf oldum teskkur ederim .Belki senin de kaderinde ilerde keşke demek vardır. O yüzden motivasyon kazanamıyorsundur.
Sadece şunu söyleyebilirim. Hayat gerçekten çok zor. Yaşadıkça da zorlaşıyor. Şu an seni ders çalışmaktan uzaklaştıran, yenik düştüğün her sebep koca sahildeki minik bir kum tanesi koca hayatında.
Şimdi oturdum ozetlerimi açtım keske dememek icin yumruk gibi vurdu karnimaBelki senin de kaderinde ilerde keşke demek vardır. O yüzden motivasyon kazanamıyorsundur.
Sadece şunu söyleyebilirim. Hayat gerçekten çok zor. Yaşadıkça da zorlaşıyor. Şu an seni ders çalışmaktan uzaklaştıran, yenik düştüğün her sebep koca sahildeki minik bir kum tanesi koca hayatında.
Vursun güzelim. Şimdi vursun. İlerde vurmasın. İnşallah haz aldığın bir mesleğin erbabı ol.Şimdi oturdum ozetlerimi açtım keske dememek icin yumruk gibi vurdu karnima
Bu psikolojiyle zaten çalışamazsın. Kendini mecbur hissetme. Ders çalışırken öğrenmek için çalış sınavlar için değil. Rahat davran kendini sıkma sürekli kendine mecburum çalışmam lazım vs gibi şeyler söyleme, düşünme. Ders başına oturduğun zaman amacın sadece öğrenmek olsun.Öncelikle herkese merhaba ,
Kendimi çok yorgun ve çaresiz hissediyorum ailem benim için her şeyi yaptı son senemi şehrimin en iyi kolejlerinden birinde okudum mezun olduktan sonra köklü bir dershaneye yazıldım hafıza sistemimde var ayrıca ailem her şeyi yapıyorlar ama ben hep erteliyorum. Masa başına oturamıyorum.Ve bu beni o kadar yıpratıyor ki...Günlerim hep çöp oluyor.Hayallerim çok büyük onlara ulaşamamaktançok korkuyorum.O yüzden o günlük erteliyorum.
Annem kardeşimle benim eğitimim içıin çalışmaya başladı. Hayallerim çok büyük belki rahat bir ortamım olduğu için erteliyorum. burda devlet sınavlarında da çalışıp derece yapan ablalarıma özellikle sormak istiyorum gücü ve motşvasyonu nerden sağlıyorsunuz.
Birde burdaçok vakit harcıyorum nerdeyse her konunun her sayfasını okumuşumdur bundan nasıl kurtulurum sizce? Lütfen düşüncelerinizi yazın çok çok iyi geceler.
Lütfen derslerıne odaklan .Öncelikle herkese merhaba ,
Kendimi çok yorgun ve çaresiz hissediyorum ailem benim için her şeyi yaptı son senemi şehrimin en iyi kolejlerinden birinde okudum mezun olduktan sonra köklü bir dershaneye yazıldım hafıza sistemimde var ayrıca ailem her şeyi yapıyorlar ama ben hep erteliyorum. Masa başına oturamıyorum.Ve bu beni o kadar yıpratıyor ki...Günlerim hep çöp oluyor.Hayallerim çok büyük onlara ulaşamamaktançok korkuyorum.O yüzden o günlük erteliyorum.
Var ama hem herkese verilen programı veriyor ve benim eksikliklerimle örtüşmüyor hemde hocamız pek bam telimize dokunan konuşmalar çok yapmıyor yani son konuşmamızda öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?