Çalışan anne adayları..

Bebeğinize uzun ömürler dilerim öncelikle. Benim de iş yerim ilk 12 haftamda çok sıkıntılıydı. Fazla mesai bile yapıyordum. İş verenim hamile olduğumu söylediğimde benim de çocuğum var ne yapabilirim tarzında cevap vermişti hatta.
Tabi sonra çok değişti herşey . Sizin gibi gün sayıyordum ama fazla bile çalıştım hatta ayrılırken üzüldüm.
Kendinize çok dikkat edin kimseyi kafaniza takmayın hamilelik bazen umursamaz olmayı gerektiriyor dışarıya karsi. Ben kimseyi takmıyordum kafama.

Bende umursamamaya çalışıyorum artık bebeğim için. Ama ayrılırken üzüleceğimi düşünmüyorum. İşi bilmeyen ama biliyormuş gibi davranan insanlarla çalışmak gerçekten çok zor.

Sizlerinde bebeklerinize Allah'ım uzun sağlıklı ömürler versin.

benim işyerimdekiler biliyor ama bazen çok anlayışsız oldukları oluyor tabi.. Allahtan mesaiye falan kalmıyorum.

benim işyerimdekiler biliyor ama bazen çok anlayışsız oldukları oluyor tabi.. Allahtan mesaiye falan kalmıyorum.
Onlar bizim bebeklerimizden daha değerli değiller. Bunu düşünerek çalışma süremizi tamamlayalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…