- 30 Temmuz 2017
- 219
- 486
- 33
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
-
Şu para ne illet birşey ;( insanlar ne hamileliklerini ne de Doğumdan sonrasının keyfini çıkaramıyor .
ben yurtdışındayım , hamilelik sonrası 1 sene evde kalacağım maaşımın %60’ı bir sene devlet tarafından anne-baba parası olarak veriliyor . Bir yorum yapcam siyasete girecek o yüzden tutayım kendimi ...
Kolay gelsin kardeşim ne diyeyim
AnaBurda babalık izni bile 3 gün
Evet aynen öyle .Anaburda 1 sene anne istemezse baba evde kalabiliyor .Bu sefer baba k3ndi maaşı üzerinden %60 maaşı alıyor. Çok kötü ya ,yasam mücadelesi resmen
Erken çocukluk uzmanı olarak benim tercihim yavrunuzun kendi evinizde ve alışık olduğu ortamda bakılması yönünde.
Bu hanım şartları zorlayıp sizin evinizde baksın bebeğinize.
Gerekirse anaokulundaki kızını da okuldan sonra getirmesine izin verin.
Kendi evinde bir müddet sonra şöyle bir durum gelişmesi ihtimal dahilinde; bakıcı hanım evinin işine,yemeğine dalar sizin bebeğinize de kızları bakar.
Tavsiyem evinize kamera koydurup bebeğinize evinizde baktırın.
Cocugumu 2 aylikken bakiciya biraktim. Kadini tanimiyordum. Guvendigim arkadas soyledi diye evini cocuklatini gordum, icime sindi ve biraktim. Calist8gim yere yakin olmasi avantajdi. Habersiz gidip ne yapiyorlar gotuyordum. Kizima annelik yapiyor diyebilirim. Onun yaninda bana gelmez yavrum o derece ilgili. Su anda 16 aylik.Herkese merhaba. Bebegimi 6 aylıkken bakıcıya bırakmak zorundayım maalesef. Ne kadar masraflari kıssak da boğazımizi tutsak da tek maaşı yettiremiyoruz eve. Hiç böyle hayal etmemistim. Cocugumu 2 yaşına kadar ben bakacaktım... Ama artık bu parasızlık bebeğime de dokunmaya başladı. Oyuncak almayı geç maması icin bile ucuz olana dikmeye başladık gozumuzu.
Şimdi bakıcı bulmam gerekiyor KV ve annem yok.
Tanıdık bir bayan var 30 lu yaslarda. Kendi çocukları küfür nedir bilmez gayet sağlıklı tatlı çocuklar. Daha önce bir yakinimiza da hasta bakıcılığı yapmıştı. Yaptığı yemekler de güzeldi. Ama sorun şu ki bebeği kendi evinde bakmak isteyebilir. Siz getirin diyebilir.
Diğer seçenek de tanımadığım başka bakıcılarla gorusucem. Kimsenin referansı yok. Sokaktan geçen adamdan farkları yok benim için. Eve kamera da dosesem neyle karşılasacagimi bilmiyorum.
Çocuğumun kendi evinde büyümesini, kendi odasında uyumasını istiyorum. Diğer yanda da güvendiğim bir insan bakmış olacak. Bu konuda tecrübesi olan var mi
Ayrıca bu tanıdığım bayanla arkadaş gibiyiz. İstediğim gibi uyaramicam.
Benim oglumunda yazlikta ki bakicisi genc bir kizdiCocugumu 2 aylikken bakiciya biraktim. Kadini tanimiyordum. Guvendigim arkadas soyledi diye evini cocuklatini gordum, icime sindi ve biraktim. Calist8gim yere yakin olmasi avantajdi. Habersiz gidip ne yapiyorlar gotuyordum. Kizima annelik yapiyor diyebilirim. Onun yaninda bana gelmez yavrum o derece ilgili. Su anda 16 aylik.
Tanidiginiz kisiye birakabilirsiniz fakat bastan su cumleyi kurun. Arkadaslik baska cocuk konusi baska. Cocukla ilgili bir sey dersem alinmaca darilmaca yok diye belirtin. Diger turlu bakici isine pek sicak bakamiyorum.
Maşallah. Allah şansınızı daim etsin. Muhabbetleri bol olsun.Benim oglumunda yazlikta ki bakicisi genc bir kizdi
Tıp okuyordu. 3 yıl ust uste her yaz ogluma bakti. Annesi o olsaydi bu kadar severdi. Ufaklik 8 yasina geldi haftada 2 gün kameralı görüşüyorlar. Yazliga gidiyoruz dr oldu artik kiz
Iki üç gün birlikte tatil yapıyorlar
Cok şanslıydım bakicilardan yana.
Istanbulda ki de öyleydi. Çok sosyal bir cocuk oldu zaten
6 aylık daha? Gündüz bakımevine bebekleri alıyorlar miGündüz bakımevi düşünmez misiniz?
Kreşler alır,kreşlerin yaş aralığı 0-24 ay6 aylık daha? Gündüz bakımevine bebekleri alıyorlar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?