- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
-
Hatırlar hatırlamaz olur mu ?Maşallah. Allah şansınızı daim etsin. Muhabbetleri bol olsun.
Bizim bakıcı da koca kız olunca beni hatırlar mı acaba, ziyaretime gelir mi diye soruyor arada :)))
Evet sosyalleşmesi açısından çok iyi oldu. Çocuklardan çok şey öğreniyor. Geçen gün hadi sayı sayalım dedim. Cocuklar ders calisirken duymus herhalde üç , yedi , altı, dotuz diyor:))
Adını yanlış hatırlamışım ama alttaki hanımefendi güzel açıklamış. Kalabalık ve düzgün bir ortamda bakılması da uygundur. Benim bakıcı imkanı olan arkadaşlarım da bu tür yerleri tercih ettiler. En azından denetimli. Bence bir bakın etrafınıza var mı?6 aylık daha? Gündüz bakımevine bebekleri alıyorlar mi
Şu para ne illet birşey ;( insanlar ne hamileliklerini ne de Doğumdan sonrasının keyfini çıkaramıyor .
ben yurtdışındayım , hamilelik sonrası 1 sene evde kalacağım maaşımın %60’ı bir sene devlet tarafından anne-baba parası olarak veriliyor . Bir yorum yapcam siyasete girecek o yüzden tutayım kendimi ...
Kolay gelsin kardeşim ne diyeyim
yaşadıgınız yerın kıymetini bilin deyip çekiliyorum
Çok küçük ama ya bakım evlerinde bir kişi 3-5 çocukla ilgileniyor. En mantıklısı bakıcı.Gündüz bakımevi düşünmez misiniz?
Bunda incinecek bir durum yok. Evladınız sizin en kıymetliniz bunu anlayışla karşılamayacak biriyle anlaşmayın zaten.Referanslı bir bakıcı buldum onunla gorusucem. Kamera olayını incitmeden nasil söyleyebilirim acaba
İncinecek bir durum yok ortada,bu sizin en doğal hakkınız.Referanslı bir bakıcı buldum onunla gorusucem. Kamera olayını incitmeden nasil söyleyebilirim acaba
Yemin ederim çok üzülüyorum . Ben orda değilim ama benim vatanım . Aslında millet olarak çok iyi şeyler hakediyoruz . İnsanlar bence parasızlıktan , ay sonunu getirmemekten sağlıklı düşünemiyor artık . Türkiye’de herkesin sinirleri bozuk insanlar çok mutsuz . Ben haberleri hep izliyorum sürekli sorun sürekli sorun hepinize kolay gelsin ne diyeyim
Siz nerede oturuyorsunuzReferanslı bir bakıcı buldum onunla gorusucem. Kamera olayını incitmeden nasil söyleyebilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?