Çalışan anneler SSK

uzumbugusu

Siyah İnci'm...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
2.875
3.778
698
Kilis
Doğum iznine ayrılan anneler ssk nın ödediği ücreti aldınızmı..

Yada ne zaman ve nerden ödeniyo bilgisi olan yazabilirmi..

ben aldım canım bağlı bulunduğun ssk kurumuna gidiceksin doğum raporların ve bebeğin doğum belgesiyle birlikte onlar işlemi yapıp senin adına ptt ye yatırıyor

ben ssk lı degılm emeklı sandıgına baglıyım...bize de böyle bir ücret ödenmıyor bıldıgım kadarıyla..aile yardımı adı altında bir ücret alıyorum ama...

canım nedir bu ssk dogum parası duydum böyle bişey ama.....tam bilmiyorum acarmısınız biraz

canım nedir bu ssk dogum parası duydum böyle bişey ama.....tam bilmiyorum acarmısınız biraz

canım hamileyken en geç 32. haftaya kadar çalışıp doğum iznine çıktığında işe geri döndüğün zaman izinli olduğun günleri sana işveren değil ssk ödüyor

yok bide dogum parası veriliyor dogum yapan her anneye...ama cok fazla değil...arastırmak lazım....bi tanıdık aldı...

bende aldım tüm belgelerinle ssk gidiyorsun işe başladığın zaman muhasebecinize bildiriyorsunuz şu tarihler arasında çalışmadığınızı oda birşeyler yapıyor sanırım 10 gün içinde de bankadan alıyorsun ben ziraat bankasından almıştım doğum parası denilen şey yani süt parası diye geçiyor 95 tl.inşaallah bilgilendirmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…