- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
arkadaşlar öğretmenlik mezunuyum. Devlette ücretli öğretmen ve aynı zamanda özel bir kurumda öğretmen olarak çalıştım hep yoğun bir çalışma hayatım vardı ve çok iyi kazanç sağladım. Şimdi durum şu küçük bir bebeğim bar 4 aylık şuan okullar açıldığında 6 aylık olacak ben aslında tek işimde çalışmak istiyorum özel kurumda part-time gibi çünkü fakat maddi olarak şuan bile kendime yetemiyorum eşime yük oluyorum gibi geliyor hayatım boyunca hep çalışan bir bayan oldum şuanki durum beni mutsuz ediyor ve çalışmam lazım fakat bebeğimi bırakmak beni üzecek onu ben şekillendirmek istiyorum durum şu aslında çalışan anneler bebeklerinize çocuklarınıza iş dışında yiyebiliyor musunuz? onlara istediğiniz eğitimi verebiliyor musunuz? Hayatınız nasıl çalışırken? Çok kararsızım iki işte çalışıp bebeğime yetebilir miyim mesela sabah 8 de çıkıp bazı günler 4 ye geleceğim mesela ya da 8 sen çıkıp akşam 7 de geleceğim birkaç gün acaba yapabilir miyim? Ev işlerine eşim yardımcı annem bebeğime bizde bakacak gidip gelecek evi yakın bize ama ben ne yapayım ya çok kararsızım eşime de maddi olarak destek olmam lazım ama bebeğime yetememe onu güzel yetiştirememe korkum var kötü oluyor mu