- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
yanlız şöyle bişeyde var ben bi türlü onu anlamadım nasıl olucak. bakıcı annende olabiliyormuş ama kesinlikle sigorta yaptırman gerekiyor bakıcak kişiye, ee sigorta ücreti zaten 800 küsür TL onu cebimden ödedikten sonra senin verdiğin 1000 tl ne işe yarıyacak ? :)
öylede devlet senden asgari ücrettenmi yatırmanı istiycekki ? farzetki gerçekten bakıcı bakıyor bakıcı ücretleri ne kadardır bilemiyorum ama maaş üzerinden yatırmak gerekebilir, onla ilgili bi açıklamada yok henüz.1000 tl den 800 lira vergi çıkmaz asgari ücretten yatırırsan 300 tl yi geçemez
öylede devlet senden asgari ücrettenmi yatırmanı istiycekki ? farzetki gerçekten bakıcı bakıyor bakıcı ücretleri ne kadardır bilemiyorum ama maaş üzerinden yatırmak gerekebilir, onla ilgili bi açıklamada yok henüz.
allah bilir ne zmana yürülüğe girer buDoğumdan sonra işe dönen annelere müjde. Çocukları 3 yaşına gelene kadar, ayda bin lira bakıcı yardımı yapılacak.A
Read more: http://www.finansgundem.com/haber/calisan-annelere-ayda-bin-lira/642042#ixzz3L0SnFj75
Benim gibi çalışan annelere müjde olsun:)
Çok haklısın bu konuda malesef çoğu yerde maaş üzerinden yatırmıyorlar ama devlet bu sana ne istiyceği belli olmuyor işte. gerçi şuan şikayet etsin firmaya ciddi cezalar kesiliyor geçen yıl itibariyle zorunlaştırmaya çalışıyorlarda maaş üzerinden yatması için. inşallah dediğin gibi olur asgariden isteyipte 300 küsür yatırırız. Şu kanun bi resmileşsinde hayırlısıyla :)ben hiç 2000 tl üzeri maaş alan görmedim..bir çok insan 3000 -4000 tl maaş alıyor sgk o maaş üzerinden yatmıyor ne yazık ki
Çok haklısın bu konuda malesef çoğu yerde maaş üzerinden yatırmıyorlar ama devlet bu sana ne istiyceği belli olmuyor işte. gerçi şuan şikayet etsin firmaya ciddi cezalar kesiliyor geçen yıl itibariyle zorunlaştırmaya çalışıyorlarda maaş üzerinden yatması için. inşallah dediğin gibi olur asgariden isteyipte 300 küsür yatırırız. Şu kanun bi resmileşsinde hayırlısıyla :)
pilot bölgelerde başlamış uygulama ama hala bi gelişme yok gibi bu işte suya yatar bence :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?