şu şekilde anlatıyım 32. haftamda raporu aldım kurumuma teslim ettim son 3 haftaya kadar çalışabilir raporunu diyelimki 34. haftada grip oldum ve 1 hafta rapor kullandım ve sonrasında işe başlayıp 37. haftaya kadar çalıştım o bir hafta doğum sonrasına eklenmiyor doğum sonrasına geriye kalan çalışmış olduğum 4 hafta doğum sonrasına ekleniyor.
sanki ben kızımda almıstım diye hatırlıyorum ve dogum sonrasında da kesilmemisti o izin..bunda da dusunuyodum almayı..yani 32. haftada calısabilir raporu aldıktan sonra 37.haftaya gelmeden 10 gun izin alacaktım . ee dogum sonrasına aktarılmazsa cok kotu
Sadece devlet memurlarına mı böyle acaba? Ben çalıştığım özel kurumda insan kaynakları biriminden iki farklı kişiye teyit ettirdim dün bu durumu ve çok net şekilde ikisi de "çalışabilir raporu aldıktan sonra gebelik dışında herhangi başka bir sebepten alacagınız hastalık raporu ya da mazeret izni çalışılmış gibi görünür" dedi. Yani o günleri çalışmadığınız halde çalışılmış gibi doğum sonrasına aktarılır dedi. Ben de emin olamıyorum açıkçası.
bence SGK yı arayın çünkü ben de personel ve idari işler birimine sorduğumda onlarda başka birşeyden de hastalanabilirsin sonuçta eklenir demişti ama Devlet personel Başkanlığının görüşü olunca elim kolum bağlandı şimdi olmasa bile teftişlerde bu konu ortaya çıkacak ve ben sıkıntı yaşayacağım o yüzden bi 4 gün çalışveririm bayramdan sonra
bence SGK yı arayın çünkü ben de personel ve idari işler birimine sorduğumda onlarda başka birşeyden de hastalanabilirsin sonuçta eklenir demişti ama Devlet personel Başkanlığının görüşü olunca elim kolum bağlandı şimdi olmasa bile teftişlerde bu konu ortaya çıkacak ve ben sıkıntı yaşayacağım o yüzden bi 4 gün çalışveririm bayramdan sonra
müdürün idare eder bence 4 gün,konuşursun canım ya,kimse memurunu o durum da çalıştırmaz merak etme,mazeret izni gibi düşün,ama yazılı olmaz sadece,şimdi hesapladım da arkadaşınkini,son hafta dayanamadı rapor aldı doğum sonrası 94 gün hesaplanmış,12x7= 84,10 gün de erken doğum,eğer o hafta çalışsaydı 13x7= 91+ 10 gün olcaktı,uygulama bu eminim ben,üst üste doğum yaptık,benimki kurbana denk geldi 37. haftam zaten şehir dışındaydım,1-2 gün için olsa bie geri dönemezdim yolda doğrcaktım nerdeyse hiçbi müdür 2-3 gün için o halde rapor al demez merak etmeyin rahat olun,hamileliğin tadını çıkarın
müdürün idare eder bence 4 gün,konuşursun canım ya,kimse memurunu o durum da çalıştırmaz merak etme,mazeret izni gibi düşün,ama yazılı olmaz sadece,şimdi hesapladım da arkadaşınkini,son hafta dayanamadı rapor aldı doğum sonrası 94 gün hesaplanmış,12x7= 84,10 gün de erken doğum,eğer o hafta çalışsaydı 13x7= 91+ 10 gün olcaktı,uygulama bu eminim ben,üst üste doğum yaptık,benimki kurbana denk geldi 37. haftam zaten şehir dışındaydım,1-2 gün için olsa bie geri dönemezdim yolda doğrcaktım nerdeyse hiçbi müdür 2-3 gün için o halde rapor al demez merak etmeyin rahat olun,hamileliğin tadını çıkarın
bende devlet memuruyum insan kaynaklarına sordum rapor alırsan doğumdan sonraki izninden düşer dediler ama izinde düşmüyormuş yanacak izinlerim var onu kullanmayı düşünüyorum
Ben senin demek istediğini anlamadım. Emin olduğun uygulamaya göre üst solunum yolu sebebiyle aldığım raporlu günlerde çalışmış sayılıyor muyum, doğum sonrası izine ekleniyor mu? ( çalışabilir raporu süresindeki 2 gün raporlu olup işe gitmeme)
izninde düşüyor canım doğumdan sonraki izninden o yüzden riske atma derim insan kaynakları pek birşey bilmiyor bakanlığın personel dairesini ara
canım benim kullanmadığım yanacak iznim var onu kullanmayı düşünüyorum izinler 2. sene devrolmuyor maalesef seneye 30 gün aktarıyorum birde 2013 den 30 gün olur
canım benim kullanmadığım yanacak iznim var onu kullanmayı düşünüyorum izinler 2. sene devrolmuyor maalesef seneye 30 gün aktarıyorum birde 2013 den 30 gün olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?