- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Her şirket öyle düşünmüyor amaY,ne aynı yazdıklarımı tekrar etmeyeyim. Bakış açıları elbet farklı olabilir ama çalışma koşulları burada çok etkili.
Aynen.Kazanılan para artıkça ihtiyaçlar lükse kayıyor biraz.
Stresli bir işim var.Kendime harcarken oh değsin o streslere diyorum şahsen:)
Nerden de soyledim 800 tl diye, herkes bunun uzerinden gidiyor, baska rakam yokmus gibi
Cenen cekile derler bizim memlekette benim gibilereAynen ya :)
Aynen yaniAçıkçası ben de öyle düşünüyorum. Ayrıca işte parama kıyamam eşine yazık gibi düşünceleri doğru bulmuyorum. Eğer kendinize ne kadar çok değer verirseniz o kadar değerli oluyorsunuz.
Bence bir arkadaşımızın söylediği rakam üzerine sürekli yorum yapmak doğru değil. Nitekim ben fiyat aralığı vermedim. Değişkenlere örnek verdim. Yoksa takıntı halinde marka düşkünlüğü de doğru değil bence de.tabi düşnmez de. bu 800 tl harcamayı mı gerektirir. isteyen istediğini harcar beni ilgilendirmez tabi ama bunun burada normal olduüğunu görmek beni üzdü. biz fakir bir ülkeyiz. fakir insanlarız. gidip bir de sırf adı vichy diye zara diye ne bileyim mac diye para verip kendimizi bakımlı sanıyorsak yanılıyoruz. ben buna karşı çıkıyorum.kimse ürünlerin içeriğine bakmaz. ama alır. ben buna kızıyorum. üstelik herkes burada kariyerli veya özgüvenli / bakımlı kadından bahsediyor ama kusura bakmayın 800tl ile bunu yapan sadece medyanın, popüler kültürün bize dayattığı dış görünüşüne uyum sağlıyor. 800tl ile güzel/bakımlı olacaksak hiç olmayalım daha iyi
Bence bir arkadaşımızın söylediği rakam üzerine sürekli yorum yapmak doğru değil. Nitekim ben fiyat aralığı vermedim. Değişkenlere örnek verdim. Yoksa takıntı halinde marka düşkünlüğü de doğru değil bence de.
800 makyaj ürünleri değilmiş ( bende öyle sanmıştım en baş ) , dışarda yeme içme annesiyle gezmede dahilmiştabi düşnmez de. bu 800 tl harcamayı mı gerektirir. isteyen istediğini harcar beni ilgilendirmez tabi ama bunun burada normal olduüğunu görmek beni üzdü. biz fakir bir ülkeyiz. fakir insanlarız. gidip bir de sırf adı vichy diye zara diye ne bileyim mac diye para verip kendimizi bakımlı sanıyorsak yanılıyoruz. ben buna karşı çıkıyorum.kimse ürünlerin içeriğine bakmaz. ama alır. ben buna kızıyorum. üstelik herkes burada kariyerli veya özgüvenli / bakımlı kadından bahsediyor ama kusura bakmayın 800tl ile bunu yapan sadece medyanın, popüler kültürün bize dayattığı dış görünüşüne uyum sağlıyor. 800tl ile güzel/bakımlı olacaksak hiç olmayalım daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?