- 18 Aralık 2009
- 6.546
- 8.031
- 773
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Her ay ne alıyosunuz anlamadımya zaten şöyle bir bakayım göz kalemi alayım diye girdiğim her watsons ve gratisten en az 100 tl ile çıkıyorum
bir de aklıma geldi avoncuyum ama satmak için değil kendime almak için temsilci oldum indirimli alayım diye annemle her ay 60-70 tl de oradan alısveris yapıyoruz duş jeli krem vs gibi şeylere
dudak lipstickine karşı takıntım var resmen haftada 1 alırım hatta gitmişken ikişer tane alırım sürekli sürüyorum evdeyken bileHer ay ne alıyosunuz anlamadım
Aldıkların bir ayda bitiyosa eyvahlar olsun
Benim bi rimel bi kalem vardır kullandığım o da süresini bilmem belki 1 sene sonra bitiyordur
Makyajı sevmem ama duş jeli de zararlı diye bıraktıklarım arasında
Bi kullandığım güneş koruyucu krem var ( beyaz tenli olduğumdan yaz-kış sürerim ) o da 1,5 sene oldu yeni bitti mesela
Zararlarını düşün bilmiyorsan oku kendin bırakırsındudak lipstickine karşı takıntım var resmen haftada 1 alırım hatta gitmişken ikişer tane alırım sürekli sürüyorum evdeyken bile
bir çok şey gereksiz onu da farkettim deodoranttır vücut spreyidir vs vs bol bol alıyorum bitiyor
.Her ay 550 tlcivarı aileme veriyorum.Sır ağda kesim kuaföre gidiyorum.Boya yı ablam yapsa da organik boya kullanıyorum.İşe gidiş yol parası abur cubur parası.Giyim çok aldım hala alıyorum bazen.Yine de çok şık kombinler yapamıyorum.Kozmetiklerim pahalı tutuyor.Yaşlanma korkusu var oyüzden hiç bir eksiğimi bırakmıyorumBonyo ürünlerine çok düşkünüm.Çok para harcadım onu bunu deneyecem diye.Bir taraftan da elimi biraz sıkmaya çaılışıyorum.Biraz alışveriş hastalığı oldu sıkıntıdan,boşluktan..Yıllık izinlerde seyahat planlıyorum.Biraz kenara atmaya çalışıyorum seyehat araba ve ev almak için.Lazer epilasyon da düşünüyorum.
yaaa siz kaç para kazanıyonuz da bu kadar rahat rahat harcıyonuz bacılar ???
cilt bakımın ürünlerıne 500 tl verıyorum,bir yıl gidiyor,makyaj mlz yılda bır kez alıyorum,bir yıl gidiyor,lazerle kıt tuy yok ettırdım,saçım ürünlerını yılda bır kez alıyorum,yılda 3-5 kez kaş ve manıkur pedikür,oda her gittiğim 65 tl tutuyor,kıayfet ındırımden ındırıme alıyorum
özel den yazacaktım.mesaj atılmıyorHangi ürünleri kullanıyorsunuz?
Aynen.Kazanılan para artıkça ihtiyaçlar lükse kayıyor biraz.Yazılanlardan anlaşılan ne kadar çok kazanılırsa o kadar çok harcanıyor.
Bu yazılanlar, bakış açılar vs aslında nerede, hangi şartlarda çalıştığınla da alakalı bütçen dışında.gerçekten souryoum 800tl nasıl oluryo ne var içinde. yazın hamilelik öncesi iki pantalon, sonra iki hamilelik pantalonu aldım. diğer kıyafetler yetiyor şimdilik. 5-6 haftada bir kaş aldırırım. 3 ayda bir kuaföre saçımı kestirirm. boyam yok makyajım yok. manikür benim için tırnak kesmek demek. kremlerim ve şampuanlarım aldıktan sonra 2-3 ay yetiyor. başka ne var? ayakkabıyı geçen kış aldım en son. fakirlikten değil bacılar bu kadar para vermeyin şunlara yazık günah.
ben hiç oyle düşünmüyorum. tırnaklar temiz olsun, kıyafetler temiz olsun, dişleri temiz olsun yeter.Bu yazılanlar, bakış açılar vs aslında nerede, hangi şartlarda çalıştığınla da alakalı bütçen dışında.
Ben öğretmenim, daimi göz önündeyim. Gerek çocuklara rol model olma, gerek yönetim isteği, gerekse velilerin bakış açıları ve en önemlisi kendimin de bakım, giyim anlayışı bana;
makyaj yapmama,
saça sık sık şekil verememe,
el bakımı yapmama,
ayakkabı, kıyafet çeşitliliği olmaması
gibi bir şans vermiyor. Dediğim gibi herkesin bakış açısı hayata ve yaşam biçimi.
Her şirket öyle düşünmüyor amaben hiç oyle düşünmüyorum. tırnaklar temiz olsun, kıyafetler temiz olsun, dişleri temiz olsun yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?