- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Okutun demis ya, okuttugumu bilse okutun demezdi herhalde degil mi? Ben de acikladim okuttugumu,
Bu isler ille parayla kocayla olmuyorAmaan para senin , koca senin . Banane .
Bu isler ille parayla kocayla olmuyor
Bu arada o tarz konusmadim yani , para benim koca benim size ne tarzindan nefret ederim, sizin de kendinize layik gordugunuz konusma tarzi bu olmamali
Haklisiniz iyi ki soylediniz kontrol edecegim hemenKullandığınız ürünü bilmiyorum ama içindekiler kısmında alüminyum yazıyorsa onu da tercih etmeseniz iyi olur
Bilgi açısından paylaşayım dedim
Ben işin sağlık noktasını düşünüyorum para ya da kozmetikten ziyade
Canim super topic acmissin bak ne guzel fikir ediniyoruz birbirimizden
Aklima geldi gecen ay anneme roll on alir misin bana diye para verdim tek bir marka kullaniyorum o da her yerde satilmiyor malum ben de evden cikamiyorum fazla bebis kucuk diye, tanesi 25 liradan 2 tane roll on aldirdim ama neredeyse bir yil yetet bana
Insanlar 3liraliktan kullaniyor ben memnun kalmadigim icin onlardan alamiyorum aradaki fark bundan kaynaklaniyor
Emin ol ki bir bakacaksın hiç ihtiyacın olmayan şeyler ihtiyacın haline gelecek. Kendiliğinden. Nasıl oluyor ben de bilmiyorum :)Öğrenciyim son derece minimalist yaşıyorum
Acaba çalışmaya başlayınca nasıl olacak
Benim de eşim beni dolamış diline. Kendimi suçlu hissettiriyor.Kızlar bende çalışıyorum eşim çokkkkkkkkkkkk tutumlu.Ben normal harcıyorum .Beni diline dolamış.Aylık özel harcamam 500 civarı.Herşey dahil.
valla hiç yalnız değilsin benimde 150 yi geçmez. makyajı zaten sevmiyorum. isim gereği de gri esofmanimi çekip bile gidebiliyorumOh be millet 800 bakım deyince ben kendimi köprü altı adamları gibi hissetmiştimyalnız değilmişim
Konu ile alakası yok ama çok hoşuma gitti.Ne güzel egosuz bi insan olmanız.Hediyenizi seçip özel bi günde aldırmanız.Çok hoşsunuz...İnternetten alışveriş yaparım, onu da büyük indirimleri yakalarım toplu alırım elbise-etek- gömlek cart curt. Aykkabı da aynı... Pazara da bakarım arada, değişik değişik kombinlerim öyle.. Marka takıntım yok..
Kuaför gitmiyorum, saçımı bile kendim kesmeyi öğrendim. Düğüne ya da şık bi yere gideceksem bile çok pratik yapılan ve simpsonlar gibi görünmediğim aksine çok farklı saç modelleri öğrendim. Youtube de videoları var, üstelik saç konusunda beceriksiz olmama rağmen çok hızlı bir şek ilde yapıyorum. Tırnaklarımı evde kendim yapıyorum zaten.
Parfüm falan beğendiğimde eşime söylüyorum, d. günümde falan hediye olarak alıyor. Hediye bulma kosununda ona yardım oluyorZor değil aslında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?