- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
daha önceki günlerde konulardan bakabilirsiniz paramla ilgili sıkıntılar yaşadığım için sormak ve tripleriyle karşılaşmak istemedim.Şimdi benim eşimle ayrı gayrım yok mesela genel bir soru olmuş
eşiniz harcama yaparken size danışır mı ?
Yani tek taraflı bir hesap sorma mı ?
Evet eşinin yaptığı çok çirkin bir davranış incelemek falan ama sizde en azından canım anneanneme kontur alıyorum diyebilirdiniz.
daha önceki günlerde konulardan bakabilirsiniz paramla ilgili sıkıntılar yaşadığım için sormak ve tripleriyle karşılaşmak istemedim.
asla sormam !bişey alacağım dediğinde de asla olumsuz yorum yapmam. gereksiz görsem bileSiz hic esınıze bu konularda hesap soruyor musunuz? Belkide tepkisi bundandır..
7-8 ay boyunca aldı dilediği gibi şimdi çok dokunuyor tabi alamamak . maymun gözünü erken açtı. geçen gelmiş diyorki ev alalım toki den baktı ailesine ev alma fikrini kabul etmiyorum. bende de para var alıyorum canım bir şey isterse. hesap soramıyor. sorduğunda cevabını alıyor .Ben kendim söylerim
O da bana söyler
Ama senin yerinde olsam bende söylemezdim
Dini imanı para bu adamın
Bize göre 20 TL ona göre 20 milyar o para
Hep böyle ol7-8 ay boyunca aldı dilediği gibi şimdi çok dokunuyor tabi alamamak . maymun gözünü erken açtı. geçen gelmiş diyorki ev alalım toki den baktı ailesine ev alma fikrini kabul etmiyorum. bende de para var alıyorum canım bir şey isterse. hesap soramıyor. sorduğunda cevabını alıyor .
doktora gittim .yaşı çok küçük (25) öğrenebilir eğer vazgeçmezsen ben evliliği için uğraşmak istiyorum diyorsan dedi. ve aile terapistine ikna ettim . bu hafta sonu gideceğiz . çok umutluyum .yeni bir hayal kırıklığı yaşamam umarım.Hep böyle ol
Yoksa parayı sıkar, suyunu sana ancak verir
Hem pinti hem bencil, bi uyanık o sanki bu dünyada
İnşallahdoktora gittim .yaşı çok küçük (25) öğrenebilir eğer vazgeçmezsen ben evliliği için uğraşmak istiyorum diyorsan dedi. ve aile terapistine ikna ettim . bu hafta sonu gideceğiz . çok umutluyum .yeni bir hayal kırıklığı yaşamam umarım.
Evliliğimizin ilk zamanları hesap soracak oldu.
İlk ve son girişimiydi.
Normal değil, böyle zihniyetlere dayanamıyorum.
ne yaptınız?
arkadaşlar alışveriş yaparken eşlerinize haber veriyor musunuz .Meblağ olarak 65-100 arası alışverişler. eşiniz sizin kredi kartınızı kime nereye ne harcadığınızı kontrol ediyor mu ? dün eşim böyle bir terbiyesizlik yaptı . babanneme 20 tl ye kontör atmıştım. kimin faturasını ödedin diye bana hesap sordu. sonra açtı diğer hacamalarımı inceledi. yaptığının doğru olmadığını telefonumu vermesini söyledim. verdi ama dünden beri triplerde yine. bende bu kadar maddi konularda sıkıştırmasaydın kontör de yolladım diyebilirdim, bende şunları aldım bak nasıl diye sana gösterip fikrini almak isterdim dedim. artık para konularında midem bulanıyor. herşeyi batıyor konu para olunca. hesapları ayırdık sözde ama gözü her fırsatta incelemede. sıf bu yüzden bankamatikte başımda bekliyor ne kadar parası kalmış ,elime iş cebi almamı fırsat bilip bakıyor. haftasonu aile terapistine gideceğiz .yoksa çok daha fena kavga edecektim. ama tuttum kendimi. belki söylememem babannem kontör attım diye hata olabilir ama senin afranı tafranı çekmek istemedim dedim. bende isterdim aldığımı göstereyim söyleyim ,fikrini alayım dedim. ona bozuldu sözde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?