arkadaslar ne kadar maasla ayda nekadar birikim yapıyorsunuz...ben bugune kadar paramı pek bilinçli harcıyamadım..ama şimdi kafama dank etti....hep nasılsa borcluyuz dedim..battık gemi yangider hesabı...ama kendime cekiduzen vermek isityorum..sizlerde tuyo alıyım..gercekten ihityacım var..
bekarım ailemle yaşıyorum ve 2 yıldır birikimim yok. Aileme destek oldum bu yıl biriktirmek istiyorum artık. Bir konu da açarsan bende gelirim aylık birikim bildirimi falan yaparız
çok mantıklı hemen bi başlık açayım. gerçi para biriktirmeye bile tam karar vermedim
Çok iyi olur bende biriktirmek istiyorum. Seneye tayinciyim bu sene ne yaparsam kar
bekarım 2bin küsür lirayla bi lira biriktirmiyorum üstüne üstlük kredi kartı borçlarım var,hepsi keyfi borçlar. galiba benden adam olmaz. yapılacak yorumlara benimde ihtiyacım var
bekarım ailemle yaşıyorum ve 2 yıldır birikimim yok. Aileme destek oldum bu yıl biriktirmek istiyorum artık. Bir konu da açarsan bende gelirim aylık birikim bildirimi falan yaparız
benden vahimsin arkadasım en azından ben eve harcıyorum bayagı:))
yok be canııım 700 lira kira 300 yedim içtim desem 100 elektrik telefon filan kalmıyo yarısından fazlası gidiyo
ben yemiyorum ev sahibine yediriyorum zaten ev sahibi zengin olsun diye çalışıyorum atandıktan sonra farkettim bunu
aman ya kredin olmasında...bu krediler mahfediyo insanı
kredi yine iyi ya kendine bişeyler almış oluyosun. ben her ay çöpe atıyorum. 700 kiraya vereceğime 1000 lira kredi öder evin sahibi olurum. ama nerde bende o ticari kafa,cesaret
bekarken maaşımı alınca cüzdanımda fotoğrafların altına 50 100 her ay koyardım baktım bitince ordan alıyorum maaşımı 50 100 eksik çekmeye başladım hep :) ama evlenince kredi borcuna gidiyo maaşım ama buna rağmen eşimde birikim yapabiliyoruz. cebimizde bozuk para olunca 5,10 tl yeri geliyo 20,50tl koyduğumuz bi kutumuz var ve hiç dokunmadık ordaki paraya 2 ayda 400e yakın para birikmiş tatil paramız diyoruz bakalım çok sıkışmazsak tatil paramız birikiyo:)
para kutumda mutfaktaki kahve kutum :)))) tavsiye ederim sizede market dönüşü elinizdeki paraları dolduruverin içine :))
AMANİNNN GÖRDÜMDE YAKLAŞIK 2 AYLIK EVLİSİNİZ MAŞALLAHHHH TEBRİKLER BACIMMMMM....
böyle birikimle olmanız harikaa zira benim bir kumbaram var hoppp üstten veririm alttan alırımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?