Güzel topik olmuş hayırlı olsun.
bi kızım var1bucuk yasında çalısıorum ama saolsun eşim yetişio herşeye pek yoruldugum söylenemez yani.
eşim işe 12 de gidio bebişi anneme o bırakıo o nedenlede:)bugun 8 e 10 kala kalktım 8de evden cıktım 8 20 geçe işe geldim kahvaltımı yaptım şuan 2.çayımı içiorum :)
akşamada kızımı almaya gıdınce yemegımı yıyp eve gecıcem :) eşimd hem geç hem tok gelıo zaten yemek derdımde yok ev desen fazla yaşamadıgımız ıcın pek işide olmuo:)
imrendim
anahtarımı bulabilrsem öğlen eve geçecem, süpürge açacam
şimdilik böle cnım birkç ay içinde Allah nasip ederse evımızı alıcaz annemle ck yakın olamıcaz.ozaman kızımı ben okula bırakıp alıcam aksama yemeıde yapmak durumunda kalıcamee temızlıkte olucak haliyle şuan kı durumumun tadını çıkarmaya bakıorum bende :)
ooo o zaman doya doya yaşa bu günlerini, çok arayacaksın belli
muakkak .siz ne işle meşgulsunz kaç cocuk var?
topik için teşekkürler çok iyi düşünmüşsünüz :)
bende çalışıyorum ve 5 yaşında 1 oğlum var. herşeye yetişmeye çalışıyorum ama oğlum doğduktan sonra önce o sonra ev işi geliyor benim için ne olursa olsun yemek dışında erteliyorum o uyuyunca yapıyorum gece bile olsa...
ama böyle olmaztek tek anlatıp teşvik etcez birbirimizi
hoş geldin canım.günaydın kızlar
güzel topik olmuş
ben de öğretmenim,çocuğum yok
12 ile 5 buçuk arası çalışıyorum
eskiden köydeydim,2 saatimi yol alıyordu
şimdi o iki saati ev işleriyle değerlendiriyorum
ben de sabah akşamdan kalanları topladım
etrafı düzelticem
sonra hazırlanıp çıkıcam,çocuklar için ödev fotokopisi çektircem
hafta içi hep yoğun
tabi temizliğin büyüğü hafta sonuna kalıyor haliyle
teşekkürler canımTatlım çok güzel fikir olmuş hayırlı olsun topiğinçalışanını halinden çalışan anlar
Komşum arada çaya gelin
bak bu daha iyievet canım olmamış böyleçok genel anlatmışım ben
ayrıntılı anlatayım :)
dün öğle paydosunda eve gidip biraz ortalığı toplamıştım ve ev derli topluydu o yüzden
akşam 18:00 de işten çıktım oğlumu okuldan alıp eve geldim. üstümü başımı değiştirip mutfağa girdim yemekleri pişirmeye başladım, onlar pişerken banyoya geçtim ve çam.mak. doldurup çalıştırdım, tekrar mutfağa dönüp bul.mak. temizleri yerlerine yerleştirdim (hiç sevmiyorum bunu)...sonra masayı hazırlamaya başladım (çok süslerim çok vaktim varmış gibi) salatamızı yaptım, yemeklerim pişti zaten bu arada dinlendirdim biraz...tatlıda yapacaktım ama vazgeçtim nedense dün bende bi bezginlik vardı havandan sanırım çok sıkıcıydı bugün...ben yemek hazırlarken oğlum babası ile bisiklete biniyordu, onları çağırdı balkondan ekmek alıp geldiler, hemen bayoya geçip temizlenip geldiler yemeğimizi yedik...:))
teşekkürler hacıııııdatlum ayırlı olsun beeaaaa topikin
bol temizlik ilhamı getirir işşallaaaaahhhhhhhh
mersi canımdatlum hayirli olsun topiginguzel fikirmis
iyi ki topigi acmisim baksana her kes bana rakip oldu
saka saka en azindan seninkinin temasi farkli
yürü get nen şurdankızlar bende bayıldım topiğe..:) o zaman başlayayım..bugün tatildi öğlen kalktım..kahvaltı v.s. geçen hafta evin altını üstünü temzilemiştim. bugün sadece çamaşırları yıkadım..(bu arada hertaraf yine toz ama yapasım yok:)..2 saattirde forumda fink atıyom:) birazdanda oyun kulubüne takılcam..tembelmiyim ne..ama her hafta temizlik yıldım valla..bune yaaa....ha bu arada akşama yemek pişirmeyede niyetim yok..(eşim haftalık temizlikten kaytardığı için evde grev başlattım,iş yavaşlatma eylemi:)..
oh beee..döktüm içimde ne varsa valla çok iyi geldi..:)
yok canım kıskanmamışsındır senin tatlı karekekterinde bunları barındırmazsınhoş geldin canım.yarım gün çalıştığın için şanslısın gerçi öğrenci milletinden sonra yarım gün her öğretmnein hakkı. allahtan sabahçı değilsin o furyadan çıkıp ev işlerine adapte olmak zor olur. güzel paylaşımlarını bekliyorum. ilham alcaz ilham
teşekkürler canımkıskandım sizi
bak bu daha iyi
devamını bekliyoz
teşekkürler hacııııı
mersi canımgerçi sanırım ilk temzlik topiği benimdi evimin en dağınık hali orda dağıtıp burda topluyom
yürü get nen şurdanşevkımızı kırıyon, evimin dağınık bölümüne hadi hadi
şaka şaka kal buradabelki sanada ilham gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?