çalışan bayanlar, bu gün neler yaptınız?

slm çalışan arkadaşlarım,bende şuanda işyerimden bildiriyorum sizlere
sabah 06.30 da kalktım kahvaltı yaptım(sandviç ve çay)
duşa girdim hazırlandım işe geldim.
hepsi bu kadar

Maşallah ne kadar planlı programlı, becerikli hatunlarsınız. Ben tam anlamıyla umutsuz vakayım. İşe gelmeden 20 dk önce kalktım, giyindim, eşimi öpüp evden çıktım. Başka hiçbir aktivite yok, bu kadar yani:))))) Ama akşam oluyor benim mesai. Evin eksikleri için alışveriş, yemek, temizlik, yeni evlendiğim için kıyafetlerim bavullarda, kimi oraya buraya saçılmış. Resmen eve bomba düşmüş gibi. Her gün kısım kısım topluyorum. Beceriksizim :)))

ellerinze sağlık canım, eşlerinizede maşallah
bnim eşimde bi zamanlar yardım ederdi ama şimdi kavun ve karpuz büyütüyo

slm çalışan arkadaşlarım,bende şuanda işyerimden bildiriyorum sizlere
sabah 06.30 da kalktım kahvaltı yaptım(sandviç ve çay)
duşa girdim hazırlandım işe geldim.
hepsi bu kadar

bu topic sizle için var sevgili vatandaşlarım, öhüm-pöhüm pardon arkadaşlaırım

Seneye çok faydasını göreceğim sizlerden aldığım bu bilgilerin

evet burda da birlikteyiz ne güzel, inşallah gönlüne göre bir ev bulursun canım tez zamanda çok zor bir dönem yorucu oluyor ama heyecanlı, bizde geçen sene yaşadık bunları :) hayırlısı olsun

oh ne güzel canım. gönlüne gör bir ev bulabilrsin inşallah. ne kadar heyecanlsındrı şimdi sen

büyük şehirdemi yaşıyosun

teşekkür ederim canlar allah razı olsun hepinizden evet çok heyecanlayım ama içime sinsin istiyorum

selam kızlar bende çalışan bayanları gorunce atladım hemennnn hem iş hem cocuk cok zor oluyorrr

güneşim hoşgeldin canım nasılsın?

maşallah canım ne çok iş yapmışsın ellerine sağlık

maşallah canım baya iş görmüşsün sende ellrine sağlık

merhabalar nasılsınız kızlar ben akşam hiç birşey yapmadım kendimi çok yorgun hissediyorum nedense bu günlerde

,

aaa selam cnaım iyiyym ben sen nasılsınnn?

bugnde kalktım apar topar ıse geldım ev dandını aksam toparlıyorum 5 dk gecmıyor yıne yastıklr yerd eoyuncaklr posetler etrfa sacılmıs yanı banyodakı tarak bıle odanınn ortasına nasıl gelıyor anlam veremıyorum kızlar hepınızee masallahhh supersınzz

selaamm :)

ben 2 gündür hiçbişey yapmıyorum evle ilgili yemek dışında. gerçi dün yemeği de dışarda yedik dün onuda yapmadım
evide toplamadım 2 gündür bakıyorum şöyle bir sabah çıkarken fazla dağılmamış hayrett :))

Çok titiz bir herife düştüm :18: Gerçi benimde ondan kalır yanım yok
Sabah akşam siler süpürürüm artık

titiz eş zordur canım hazırlıklı ol :)) benim eşimde çok titizdir aynı zamanda çok bilmişşş :)) herşeye karışır dı artık izin vermiyorum karışmasına :))

aynen bend eöyleyim, hızlı giden atın ............... düşermiş(kendim için söyliyom)

Son düzenleme:
Bu akşam 10 kişi misafirim var.:18:
Ve ben 2 gündür gribim.
Dünden kek, poğaça yaptık.
Sabah çıkmadan süpürgenin suyunu falan hazırladım girişe yerleştirdim.
Öğlen tatilinde bir hışım ile eve gittim bütün evi süpürdüm.
Masa örtüsünü serdim, servis tabaklarını, bardakları, çatalları hazırladım. Üzerlerini peçetelerle kapattım.
Lavaboları hızlıca elden geçirdim.
Tabi yemek falan yiyemedim. İş yerinde salatalıkla idare ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…