• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan bayanlar.. emekliliğinize ne kadar var..

Arkadaşlar bişey sorucam,bu bireysel emeklilik sigortası 10 yılı doldurunca hemen emekli parasını alabiliyo muyuz?

Yoksa 56 yaşını beklemek mi gerekiyor?

Bir de hadi parayı aldık,ondan sonra her ay bana düzenli olarak emekli maaşı verecekler mi?

Bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim...
:97:

Arkadaşlar bişey sorucam,bu bireysel emeklilik sigortası 10 yılı doldurunca hemen emekli parasını alabiliyo muyuz?

Yoksa 56 yaşını beklemek mi gerekiyor?

Bir de hadi parayı aldık,ondan sonra her ay bana düzenli olarak emekli maaşı verecekler mi?

Bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim...
:97:

benim bildiğim zamanı geldiğinde yani yaşınız, ya bir seferde tüm parayı alıyorsunuz ya da o parayı aylara bölerek size maaş gibi veriyorlar ama sonsuz değil bu maaş, yani toplam parayı bölerek elde ettikleri bir maaş.

10 yıldan önce çıkarsanız, ödediğiniz paralardan kesinti oluyor ve zararlı çıkıyorsunuz diye biliyorum. diğer arkadaşlar da aydınlatacaktır.

benim bildiğim zamanı geldiğinde yani yaşınız, ya bir seferde tüm parayı alıyorsunuz ya da o parayı aylara bölerek size maaş gibi veriyorlar ama sonsuz değil bu maaş, yani toplam parayı bölerek elde ettikleri bir maaş.

10 yıldan önce çıkarsanız, ödediğiniz paralardan kesinti oluyor ve zararlı çıkıyorsunuz diye biliyorum. diğer arkadaşlar da aydınlatacaktır.

Teşekkür ederim yorgun savaşçı,ben de öğrendim ki devlet yaşını doldurmadan parayı çekersen %15

kesinti yaparak ödüyormuş sana emekli paranı,peki ondan sonra yine aylık maaş veriliyo mu acaba bunu

çok merak ediyorum ben...
:44:

Back
X