- Konu Sahibi Tugba_Nur1
-
keşke evlendikten sonra çalışma imkanım olsa da ben de ev işlerini yetiştirmek için kara kara düşünebilsem...
ne kadar şanslı oldugunuzu hatırlatmak isterim...
ben evlendikten sonra çalişamıcam canımgurbaa nie öle dedin gııı benneyaptımki
valla şekerim işten yorgun argın çıkıyorsun kafamçokkarıştı
bi eve girion bi dünyaa çamaşır bulaşık evb toprlaması falan filan
yıkanan ları as varsa öbür yıkamadamn kalanları topla ütülee
evi toparlamaya çalış...
sonra eşin gelme saati yakşalmışi hatta gelmiştir. a.s.
ne yiycez die en sevmediğiniz cümle kurulur.
mutfakta kalırsınız saatlerce.
sonra kociş rahat bırakmaz :asigim:
gir duş al ve 24-01 gibi yat sabah kalk ölü gibi
kıçın koltuk tanımaz yani
yaklaşık 2 aydır bunlarla meşgulum bende annemin rahatsızlığından dolayı.o yatıyo ben yapıyorum.6buçukta işten çıkıyorum.hemen gidip üstümü değişip doğru mutfağa yemek hazırlamaya.akşamdan ne yapacaksam plan yapıyorum yada ön hazırlığını yapıyorum.8e doğru yemeği yiyoruz.yemek hazırlarken biyandanda anneme koşuyom napıyon ne ediyon iyimisin bişi istiyonmu falan.5 dk da bir uyudumu uyandımı bişi istiyomu diye odaya gidip bakıyorum.yemekten sonra varsa çamaşır bulaşık temizlik bunları hallediyorum.evlilik bu durumda bana daha kolay geldi. yani en azından kocam yanımda olurda cep tlf yanımda taşımak zorunda kalmam.sürekli msjlaşıyoruz.geç kalsam ne oldu bişimi var. yoksa bi yandan işimi yapar biyandan kocama laf yetiştirirm.daha çbk biter işim diye düşünüyorum.hem sadece kocam olur ilgilenmem gereken.şuan annem,babam,kardşm(öss hazırlandğı için tek çöp ellemiyovalla şekerim işten yorgun argın çıkıyorsun kafamçokkarıştı
bi eve girion bi dünyaa çamaşır bulaşık evb toprlaması falan filan
yıkanan ları as varsa öbür yıkamadamn kalanları topla ütülee
evi toparlamaya çalış...
sonra eşin gelme saati yakşalmışi hatta gelmiştir. a.s.
ne yiycez die en sevmediğiniz cümle kurulur.
mutfakta kalırsınız saatlerce.
sonra kociş rahat bırakmaz :asigim:
gir duş al ve 24-01 gibi yat sabah kalk ölü gibi
kıçın koltuk tanımaz yani
niçin kadınlar programlı olmaık zorunda sadece ben bunu anlayamıyorum...
kadın bedeni daha güçsüz ,çabuk yoruluyor yani erkeklerin daha çok iş yapması gerek ozaman niye
oturan onlar oluyroda işten gelip yemek, çamaşır, yarının yemepğine hazırlık...vs işlerine bakan
bayanlar oluyor...bu kuralı kim koymuş? bayanların sadece evde çalıştığı aileler için belli bir yere karar
mantıklı ama çalışan bir erkeği ev işinden kurtaran sebepler niçin çalışan bayana işlemiyor :???? ben
bunları çook merak ediyorum..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?