- Konu Sahibi Tugba_Nur1
-
canım benım eşim bana yardım etmek istiyor arada da yapıyor ama ben begenmıyorum. sana bır kaç örnek vereyım hemen; kahvaltı hazırlar, aynı bezle hem sıçrattıgı yumurtaları hemde yere dökülen pisliklerı sıler. o yumurta kokan bezi heryere surer. tuvalet temızler heryer çamaşır suyu olur, kendımı daha fazla yormak, onu da yapamadıgı ıçın kuçuk duşurmek ıstemedıgımden ben yapıyorum. ama onun da ustlendıgı bır suru iş var, tum bankalar, ödemeler, kasko, sigorta işleri, vergıler, balkon yıkamak, arabanın temızlıgı aklıma gelmeyen bır suru detay daha var... sız kuçukler hep kavga ıstıyorsunuz, kısasa kısa istiyorsunuz ama bız buyukler huzur ve sükünet ıstıyoruz. hırçınlık iyi birşey degıl, sakın bır evlılık sakın bır ılışki anlayışlı eşler kolay bulunmaz. sevgıler
Valla ben yaklaşık 3 yıllık evliyim ve herşeyin kadına bakması beni sinir ediyo ama maalesef öyle bazı arkadaşların dediği gibi eşlerin yaptığı iş beğenilmiyo üstün körü yapıyolar bu beni daha da sinir ediyoklava:
geç kalmiş sayilmazsin vazgeçben evlendikten sonra çalişamıcam canım
istifa etmek durumundayım işimden mafoldumben
17-18 yaşımdan bu yana babamdan bile para almadım
gönlüme göre harcadım maaşımı kimseye hesap vermedim
şimdi öyle zor geliyo ki başkasının parasına muhtaç olucak olmak :çok üzgünüm:
bu konu aklıma geldikçe evlilikten falan soğuyorum mafoldumben
geç kalmiş sayilmazsin vazgeç
adamin da başini yakmalmaz:
Bu yaz evliligimizin 4üncü senesi...:asigim:
Ne yalan söyleyim hala ev isleri ile pek aram yoktur...sositososito
Kendimi öyle kasmiyorum daha su yapilacak bu yapilacak diye...
Öyle yaparsan ztn ohoooo....o evin ici hic cekilmez olur
Hafta ici evi toplamak disinda temizlik felan yapmiyorum...
Zaten iki kisinin daginikligi yada pisligi ne kadar cok olabilirki...yerimseniben
Isden eve gelince direk mutfaga girerim...
Yemekden sonrada artik canimiz ne istiyorsa...
Ya cikar dolaniriz yada yatar tv seyrederiz fln...
Camasir yada bulasik desen onlar ztn iki dakikalik isler...
Haftasonlarida esimle beraber evi komple bi temizleriz...
karı koca oldukça yoğun çalışıyoruz ve şu şekilde ayarlıyoruz işlerimizi;
1) akşam 7buçuk gibi evde oluyorum yemeğim varsa onu yiyoruz yoksa tauk falan yapıyorum yanına pilav7makarna salata türü şeyler hazırlıyorum ve genelde eşim benimle aynı saatte geldiyse(genelde benden sonra gelir) o da salatayı yapar.
2) ya da pazar günü dolma türü yemekler yapıp yicemiz kadar çıkartıp hazırlarım en azından pzt salı o şekilde geçiştirilir.
3) evde günlük kullandığımız 2 set yemek takımı var.o yüzden bulaşık yıkamam bulaşık makinesini 3 günde bir çalıştırırım.
4) eşimin hafta içi giyeceği 5 adet gömleği yıkarım ütülerim asarım ayn şeklde kendiminde bu iş benim pazar günü 2 saatimi alıyor sabah erken kalktığımız için kahvaltı edip ütüyü bitiriveriyorum sonra ki saatler benim oluyor.bu arada çamaşırı cuma işten gelince yıkarım.
5) cuma akşam şöyle bir süpürüp silerim evi ayda bir kere de cam sildirmek için eve kadın aırı yardımcı çünkü en üst katta oturuyorum yükseklik korkum var kendm silemem.
veee son olarak bence çalışmak çok güzel bişey...tüm bunlar beni yormuor belli bir plan çerçevesnde yaptığı için..çocuk olmadığı için zaten ev pek dağılmıyor...çocuk olduunda da çalışmayı bırakmıycam eşimin annesi bakıcak...
ayda bi kadın geliyor temizliğe
bana yemek çamaşır ütü kalıyor
haftada bi gün süpürge
bi gün de banyo wc temizliği o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?