darkseaa, helal olsun diyorum baska birsey de demiyorum.
vallahi burda yazılanlara inanamıyorum. ben maaşımı (bu benim param demekten utanırım eşime karşı ya) sonuna kadar yuvama harcarım. asla lafı olmaz. ama eşim de ne hikmetse araba yı üstüme yapar. birikimimiz senin bankanda dursun der.....
evlilik böyledir benim için. o benim 3 günlük 3 yıllık eşim değil ki. 2 dünya saadetim.
paranın lafı olur mu hiç
Benim düşüncelerime tercuman olmuşsun. aynı durumdayız. eşimle ayrı gayrı senin benim ayrımı yoktur. herşeyi kendimiz yapmaya çalışıyoruz. evimizde var çok şükür arabamızda.hepsi benim üstüme yapıldı eşim öyle istedi.ha 8 sene boyunca ödeyecek kredimde var ama allaha şükür ikimiz bir olduktan sonra hakkından geliriz borçların.eşim çok şükür aldığı parayı bana getirir verir benim maaşımla birlikte tüm ödemeleri yaparıız.açıktan gittiğimiz olur ama katlanıyoruz.eşim şimdiden diyor kredimiz bitsin senin maaşına asla dokunmayacağım diye. bakalım yaşayıp görücez.
benim maaş banka hesabında duruyor, eşim hiç sormaz bile,
kredi kartımı da kapattırdım onun kartını kullanıyorum,maaş tamamen bana kalıyor:)
o dediklerinizde adamlar değer bilirdi şimdikilerde yok o, müstehak yani. çalışıp baksın banane.gül gibi kızım hiç yoramam kendimi.erkek yok sanki piyasada..
o dediklerinizde adamlar değer bilirdi şimdikilerde yok o, müstehak yani. çalışıp baksın banane.gül gibi kızım hiç yoramam kendimi.erkek yok sanki piyasada..
ayy valla fıtık oldum heeeehçbirşey yapamaz kapı gibi sözleşmem var yeltenirse elinde ne var ne yok alırım rahatım o yüzden.
helal olsun diyorum:)
hçbirşey yapamaz kapı gibi sözleşmem var yeltenirse elinde ne var ne yok alırım rahatım o yüzden.
benim hesabım gerçektir. kayıt tarihim 2008. dikkatli bak istersen herhangi bir hile hurda yok bende. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?