çalışan bayanlar maaşınızı ne yapıyorsunuz??

artık bu devırde kendı evınde oturmak bıle standartların uzerınde sayılırken
bır erkegın kıra faturalar ve gul gıbı gecımı saglaması standart mesleklerde nerede ımkansız
ebiş ıcerık olarak haklı olabilirsinde teorık olarak bunu gerçeklestırelebılecek kısı ne kadar az
evlenmeden kendı maasım ebnım harcamcama yetmezdı
sımdı elbette oyle yasamıyorum
herneyse
aynı evın ıcınde ayrı hayatlar bana gore degıl
sevgıler

darkseaa, helal olsun diyorum baska birsey de demiyorum.

sağol canımmm.
üzülüyorum ya böyle şeyler okuyunca. bir eski evliliklere bakıyorum birde şimdi...
eskiden kadınlar tarla sürer, eşiyle birlikte her işi yapar 7- 8 çocuk büyütürlermiş.
tüm bu zorluklara rağmen ölene kadar saygı ve sevgiyle yürürdü evlilikler. büyüklerimden hep böyle gördüm...
şimdi karı-koca diye birşeykalmamış. EV ARKADAŞLIĞI yapıyor eşler

Son düzenleme:

ne güzel herkes verebildiği kadr veriyormuş.... özendm...

ya bazen bi kendime birde tv de Samanyolu tv de sanırım köyleri geziyorlar 50-60 senedir evli olan ciftleri gosteriyorlar
Allah'ım diyorum bu ne aşk, 80 yaşında kadın sırtında odun, koca 90 yaşında kömür taşıyor. Sonrada kendimize bakıyoruz
anaa diyorum onlar mı yaşlı bizmi tembeliz. Sanırım biz tembeliz, evde her işi makinalar yapıyor oflamak bize kalıyor.
O köydeki bu yaşlı insanlar diyorki " bir kez doktora gitmedim, devletin aşı yapması haric", ciftler turrrup gibiler maşallah.
Ayrıca bir aşk varki gözlerinde goruyorsunuz bunu. Sanki daha dun evliler. Bizde ne yapıyoruz akşam 2 st tv izledigimizde
yan yana amaann ne buyuk aşk diyoruz. belkide çalışma hayatı ve şartları ve yeni alışkanlıklar, bizleri birbirlerimizden
uzaklaştrıyor kim bilir. Annelerimiz, anneannelerimiz 6-7 cocuk bakarmış da gık demezlermiş.

Son düzenleme:
o dediklerinizde adamlar değer bilirdi şimdikilerde yok o, müstehak yani. çalışıp baksın banane.gül gibi kızım hiç yoramam kendimi.erkek yok sanki piyasada..

arkadaşlar evlenmenin amacı nedir. niye evleniyoruz. iki ayrı bireyin birbirleriniz sevip yeni bir hayat kurması değilmidir. sen ben ayrımı yapmadan artık biz olmamışmı oluyoruz. allaha şükür ikimizde para kazanıp eve getiriyoruz ama neden benim eşim borç altında yüzerken ben rahatça maaşımın son kuruşuna kadar kendimde bırakayım. bu evlilikte (biz) isek tabiki birlikte göğüs gereceğiz herşeye.

liz benim kredimde 8 yıl :) ne tesadüf ev benim üstüme oldu ama tamamen tesadüf eşim kimliğini unutmuş o yüzden beniim üstüme oldu tapuya gidene kadar kimin üzerine olur diye konuşmak hiç aklımıza gelmemişti gerçi :)

Arkadaşa tavsiyem düşüncelerini eşine tatlı bir dille açması, doğru iletişimle çözülemeyecek hiçbir problem olacağını sanmıyorum çünkü siz evlisiniz ve birbirniizi seviyorsunuz... Benimde kötü zamanlarım oldu eşime çok sinirlendiğim zamanlar oldu herkesin olmuştur muhakkak ama kendini dinleyerek kendini dolduruşa getirmekten başka birşey yapmazsın ne derdin ne sıkıntın varsa ne hoşuna gitmiyorsa net bir şekilde eşinle paylaşmalısın.. Şeytanın en çok sevdiği işlerden birisi de karı-koca arasına girmektir.
Ben Eşimin beni çok üzdüğü çok sinirlendiğim bir dönemde durup kendi kendime dedim ki napıyorum ben o benim kocam, yokluğunu düşünüyordum (Allah korusun) sonra varlığına şükretmeye başladım ve onu kırmadan hoşuma gitmeyen o davranışlarını anlattım güzelce bir yandan ağlayarak hemde, inan bana o ana kadar farkında bile değilmiş benim nelere dertlendiğimin, şimdi beni daha iyi anlayabiliyor ve ona göre davranıyor... Ne olur dominant bir tavır sergilemeden sakin bir şekilde neler hissettiğini ve ne kadar üzüldüğünü paylaş onunla sonra çözüm oluşacaktır zaten..

canımm beni yanlış anlama ama tabikide eve katkıda bulunacakşıın ben işanlıyken dahi paramız keşemiz birdiii ev düdük beraberrr çüünküüü evlendiiik maaşlarımızı alır almaz bellı bır yere koyardıkkk 1 kuruşa dokunmadan bnm param ben kazandım demedeeeen ve eşim maaşını alır bana verir :26: ortak bir yerde durur eşimle beraber kir fatura krediler kredi kartları yatırılır kalan harçlıklar alınırr ve ki ne harcıoşa şoylenırrrrr bu abezbişeymi şöylemeşi bence mutlu olll ya şöylemeşe bnce eve katkıda bulunmaz zorundaşıın şiz bir aileşiniz bole düşünmeekk çok ayıpp :44:

hçbirşey yapamaz kapı gibi sözleşmem var yeltenirse elinde ne var ne yok alırım rahatım o yüzden.

biz her ay başı gelmeden hesap yaparız, sen bu ay şu kadar alıcaksın ben bu kadar alıcam.kira, faruta, kredi kartı varsa el borcu şukadar. elimize kalan bu kadar. dışarı çıktığımızda hesabı hep eşim ödediği için elimizde kalan paranın %70-80 ini eşime vermeyi teklif ederim, kalanı benimdir.sonuçta çalışıyorum, illa kahve içmeye bi yere giderim, market alışverişimdir diye hiç bişeye itiraz etmez. harcama konusunda da onun tutumluluğuna güvendiğim için sorun olmaz benim içinde. biz böyle çözeriz. ne oldu ne bitti bilmeden körü körünede eşimin eline tüm paramı vermemiş olurum.

o dediklerinizde adamlar değer bilirdi şimdikilerde yok o, müstehak yani. çalışıp baksın banane.gül gibi kızım hiç yoramam kendimi.erkek yok sanki piyasada..

hangı manada baktınıza baglı hanımefendı veya kucukhanım..

erkek çooooooooook ama benim birtanecik hayat arkadaşım var. ben onun o da benim kıymetlimdir. banane başkalarından.
ha bu arada sana erkek değil aptal lazım...

Son düzenleme:
helal olsun diyorum:)

arkadaslar yapmayın kırad aolan dogalgaz elektrık su dıgıturk cep telefonları
olan bır adam tek maas ıle ev gecımı saglayamaz
maddı olanakla orantılı bı durum bu...
kendı kredı kartımı kapatıp esımınkınıde kullanmak altından tuhaf bısey ararım enteresan yanı
yada bız cok gerı kafalıyız yada fakırız bılemedım..
bızım ortak havuzdur ne nereye neden gıttı bılırız
yazılanlar cok enteresan cıddı manada

ebis_01 , sen gercekmisin yoksa buradakileri kafaya almaya calısan birimisin. Yonetime seni bi ileteyim bakalım
belkide eski atılan uyelerden birisin felan. Sen normal degilsin canım hemde hic normal degil.
Vallahi erkek adama guven olmaz, o sozleşmede onu baglamaz, ceker vurur namusuma laf etti
şeyime hakaret etti anama saydırdı der, 5-6 sene yatar cıkar. Sende öldüğünle kalırsın. burası
türkiye bebeğim, kadına şiddet #1.

Son düzenleme:
daha bu ay üye olmuş birisin bana ne hakla hileci diyorsun önce had hudud bil. benim hesabım gerçektir. kayıt tarihim 2008. dikkatli bak istersen herhangi bir hile hurda yok bende. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…