çalışan bayanlar maaşınızı ne yapıyorsunuz??

hçbirşey yapamaz kapı gibi sözleşmem var yeltenirse elinde ne var ne yok alırım rahatım o yüzden.

Yalan söylüyormuşsunuz gibi geldi bana nedense. Evlillik sözleşmesi yaptınız, tüm maaş benim falan gibi maddeler mi koydunuz. Farklı bir konuda da yorumlarınızı okudum, sanki sürekli agresif bir tavırla böyle cümleler yazıp insanların buna ne tepki vereceğini löçmek istiyormuşsunuz gibi.
açıkçası ne evli olduğunuzu ya da evliyseniz bile şu yazdığınız cümlelerin hiç birini yapmadığınızı düşünüyorum amacınız sadece insanların tepkisini ölçmek o kadar.

Ayrıca konuyla ilgilide, eşimde bende kendi maaş hesaplarımınzdan ödemelirimizi yaparız, kira, kredi , kredi kartlarımız,faturalarımız..
Hangimizde para kalırsa o evin alışverişini yapar. Hep beraber harcarız, 1 kuruş bile kaçırmam eşimden. Hayatını verdiğin adama 3 kuruş para vermişsin cok mu yaw:)

evlilik sözleşmesinde ne yazıyor cok merak ediyorum, ama dedim ya eger turkiyede yaşamıyorsan tamam, ama yaşıyorsan
o belgeye pek guvenme, guvenmemen icin yuzlerce örnek gazetelerde, ustelik hukumet de arada bir iyi hal durumu felan
cıkarıyor, bak en son karılarını dovenler bile dışarı salındı. Adam ceker alınının catısına yada sıkar diz kapagına hayat boyu
sakat kalırsın, 1-2 yalancı şahit guzel bir hikaye olan sana olur. Ayagını denk al bebişim.

logistics2402, evet bende evde dayak yiyen, boynuzlanan bir bayan yada belkide evde kalmış bir kız kurusu ebis denen kişi
yada ne bileyim evinde cok mutsuz oldugundan burada mutlu insanları okuyup sinir olup yalan söyleyen biri.

Son düzenleme:

bu maddi dürtüleri o uyandırdı bende. bana da sormalıydı konuşmalıydık die düşünüyorum şimdilerde arabayı nasıl yapalım senini üstüne alalım gibisinden. bunlar bast şeyler değil çünkü. tek başına karar vermemliydi die düşünüyorum. dediğin gibi kendimi dinleyerek daha da dibe vuruyorum ve çok hırçınlaştım ama hırçınlığm kendime zarar veriyor sadece. eşime bu arabaya mevzusunu söylemeden rahat edemiicem galiba. ne tepki vereceğini de kestiremiyorum açıkcası ama ben onun evladı değilm bu tarz yatırımları bana sormadan tapusunu almamalıydı. şakayla karışık ruhsatı elime ilk aldığımda sana aldım diyorsn ama ruhsat senin üzerine dedim farkedermi ki dedi. seni uğraştrmak istemedm dedi. ama kendisi için farkettiğini düşünüyorum artık...

hçbirşey yapamaz kapı gibi sözleşmem var yeltenirse elinde ne var ne yok alırım rahatım o yüzden.

siz kocanızdan bahsettiğinize emin misiniz :26:

yoksa kocanız size karşı bi hata yaptı da parasını bitirmeye çalışarak intikam mı almaya çalışıyorsunuz :26:

kocanızı paranızda gözü varsa da bu sizin sorununuz açın bi konuda eşinizi yerden yere vurun rahatlayın bence

şu anda türkiyedeyim birkaç aylığına eşimin işi gereği ama normalde başka ülkede yaşıyorum pek bir şey yapamıyorum burada siteye tekrardan sarmam da bu vesileyle oldu agresif olduğumu sanmıyorum ama tarzım farklı diye beni yargılayamazsınız sizin aile yapılarınıza uymayabilir bunu anlarım tabii ama herkesin evliliği kendine. kendi doğrularımı anlatıyorum sadece.

ben de ortak bütçeden yanayım. çünkü tek maaş çok zor. ya da çift maaş standartına alışınca daha lüx yaşanıyor. lüx dediğim de atıyorum 20 binlik araba alcağına gücüm var deyip 30binlik alıyorsun

bizim maaşlar hangi borca denk geldiyse ona ödeniyor. yetmediğin de ki yetmiyor benim maaştan ekleniyor. kalanı da az çok birikiyor..

benim de kırıldığım nokta kredi kartım fazla gelse eşim laf ediyor çok harcıorsun diye. halbuki karttan geçen çoğu şey market alışverişi. evimize harcıyorum yani. onun dışında da 100-150 lira en fazla 200 lira özel harcamam olabiliyor. yani ben çok görmüyorum bu harcamayı çünkü çalşıyoruz sonuçta o kadarcık lüksümüz olmalı.

ha bu arada araba eşimin üstüne. araba almak aklımızdaydı . eşim öylesine bakmaya gitti. ve aldı. kendi üstüne oldu tabi. ama ben hiç sorun etmiyorum bu ne olacak ki onun malı benim malım benim malım onun malı

Son düzenleme:
baska bıkonu nedenı ıle banlanacagım kızlar 10 gun sonra gorusmek uzere

Eşinle aranızdaki uyumu bilemem tabi ama düşünüyorumda (henüz arabamız yok almayı düşünüyoruz bir yıl sonra) benimki arabayı alıp gelse süpriz yapsa bana arabanın kimin adına olduğunddan çok süprizde olsa habersiz böyle bir karar alınmasına biraz bozulurum sanırım. Yani bu da araba için zamansız bir masrafa girdiğimiz için olur, yoksa mesela borç harç bitmiş araba alınacak bir zamanda süpriz yapmış almış gelmiş havaya uçarım mutlu olurum ben, kimin üzerine olmuş aklıma bile gelmez..
sen buna fazlaca takmışsın sanırım nedenini anlamıyorum senin üzerine olduğunda ne değişecek ki? kanuna göre zaten evlilik akdi gerçekleştikten sonra alınan taşınmaz mallar kimin üzerine olursa olsun ortak kabul görüyor.
Belkide eşin sana gerçekten süpriz yapmak istedi hiç bu yönde düşündün mü? Belki sen içleniyorsun altında bir sebep arıyorsun, olamaz mı?

5 kuruş vermem maaşımdan enayimiyim ben kesin yarın öbür gün bir şeyler olur boşanma aşamasına geliriz şimdiden kendimi koruma altına almam lazım erkek milletine güven olmaz.

o dediklerinizde adamlar değer bilirdi şimdikilerde yok o, müstehak yani. çalışıp baksın banane.gül gibi kızım hiç yoramam kendimi.erkek yok sanki piyasada..

Aynı konu içinde bile yazdıklarınız çelişiyor birbiriyle.
Ne yazdığınızı unuttunuz heralde.Hem ''maaşımdan zırnık vermem,hemde çalışıp bana baksın,ben kenimi yoramam yazmışsınız'':44::44:
Amacınız dikkat çekmek heralde.

Konu sahibi arkadaşım aslında şuan para yüzünden çıkan tartışmayı tam olarak yazsanız belki daha aydınlatıcı yorumlar alırsınız.

Son düzenleme:
arkadaşım, benim sezdiğime göre durum şu.
Eşin niçin hep : bunu ben aldım, şunu ben ödedim diyor biliyormusun?
erkekler bayanlarla yani eşiyle aynı seviyede olmayı sevmez.
erkek daha güçlüdür, daha çok kazanır ya hani. evlilikte de bunlar sorun oluyor işte.
eğer kadının erkekten maddi yönden maaşı daha iyi se, bu sefer altan altan kahroluyorlar.
bunu ben ödedim aldım dedikce eşin, sende üste çıkmak için hayır ben aldım veya bak hala kredi ödüyorum.
ben olmasam zor geçiniriz falan dersen eğer, çoook yanlış olur.

o öyle dediğinde, sen evet ama bende çalışıyorum falan bunları geç.
sade ve sadece şunu söyle: hayatım evet onuda bunuda sen aldın. evlilik dediğin paylaşmaktır, bizde zaten bunu yapıyorsuz değilmi hayatım?! aldığın içinde senden allah razı olsun de ve çekil. yani dicem o ki, eşinle laf kalabalığına girme.
eğer kalan parayıda ver falan derse, buda benim kadınlık ihtiyaclarımı gidermek için kullanmam gerek dersin.

tabiki insan eşine yardımcı olacak her zaman ama bir kenarada bir miktar para artırmak kenarda tutmak lazım hayatta hersey olabilir ama şuda bir gercek tüm herseyini verirsen tüm sorumlulukları alırsan değersiz olabiliyosun çevrede gördüklerimiz hep böle..

niye çelişsin ki erkeğin görevidir eve bakmak ben ekstra para vermek zorunda değilim onu yazmışım zaten. okumayı öğreniniz önce.

ortak havuz sisteminden yanayım bende nitekim de evimizde durum böyledir borclar ödenir kalan parada eşim ve ben tarafından makul bir sekilde harcanır

ebis_01, abla önerisi

1) sözleşme ile guvence alınan sadece şirket anlaşmalarıdır, evlilikde güvence SİZSİNİZ.
2) O seni ya çok sevmiş yada şartlar yüzünden evlenmiş ama sen onu ZERRE kadar sevmiyorsun bundan adım kadar eminim
Seven kadın böyle yazmaz.
3) Bu kafayla gidersen yukarda yazdıklarım gunun birinde başına gelir sonra sevgi ablam demişti dersin
4) Ayrıca yanlız kalmaya ve dışlanmaya mahkum birisin, eşine karşı bile bu kadar duygusuz ve vurdumduymaz olan
asla baska birine guvenmez ve arkadaş edinemez
5) Arkadaşım var diyorsan bile inan bana onlar arkadaşın degil yakında kazıklarını yersin, bu kafada bir insanın arkadaşı olamaz
6) Feministim diyorsan ASENA da feministti ama IBO'nun şamaroglanı oldu sonra ayrıldı ama her feministin bir taşfırını olur
7) Sana baktıkca aklıma COCUKLAR DUYMASIN daki MELTEM aklıma geldi, surekli HALUK ile didişirdi ama o sadece dogal
olarak kadının hakkı olan şeyleri savunurdu, benim malım benim kocamında malı benim gibi fikirleri savunmadı, Halugu cok seviyordu
ve Halukda onu

... daha yazak cok sey var ama yalan bir karakter oldugundan bu kadarı bile fazla sana

Evlenınce sen ben olmaz dıye dusunuyor herkes ama ıyı gun kadar kotu gunede hazırlıklı olmak lazım bırıkım yapmak lazım
evlı degılım ama olsam yıne sımdıkı gıbı maasımdan bı kısmını bankaya yatırmayı tercıh ederım elın adamı kocamda olsa guven olmaz valla

parayı ortaya koyup koymamak bence tamamen eşe bağlıdır.
eş vardır, kadının harcamalarına müdahale etmez ihtiyaçlarını es geçmez, çalıştığı için ev işlerine destek olur, bir mal edinildiği zaman bunun ortak olduğunun bilincindedir; o zaman kadın da zaten ortaya koyduğu paraya acımaz.
yine eş vardır; kadının ihtiyaçlarını hep boş görür, eve alınan en ufak şeyi gözünde büyütür, gereksiz görür, kadının cebindeki paranın kendisinden çok hesabını tutar; o zaman kadın doğal olarak istemez parasını paylaşmayı...
o yüzden paylaşmalıdır ya da paylaşmamalıdır denemez bana göre.

ben 5 yıllık üyeyim sense geçen ay üye olmuşsun acaba hangimiz yalan karakter bir düşün?
hiçbir fake karakter 5 yıl sürdürmez varlığını manyak falan olması lazım bunun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…