hçbirşey yapamaz kapı gibi sözleşmem var yeltenirse elinde ne var ne yok alırım rahatım o yüzden.
liz benim kredimde 8 yıl :) ne tesadüf ev benim üstüme oldu ama tamamen tesadüf eşim kimliğini unutmuş o yüzden beniim üstüme oldu tapuya gidene kadar kimin üzerine olur diye konuşmak hiç aklımıza gelmemişti gerçi :)
Arkadaşa tavsiyem düşüncelerini eşine tatlı bir dille açması, doğru iletişimle çözülemeyecek hiçbir problem olacağını sanmıyorum çünkü siz evlisiniz ve birbirniizi seviyorsunuz... Benimde kötü zamanlarım oldu eşime çok sinirlendiğim zamanlar oldu herkesin olmuştur muhakkak ama kendini dinleyerek kendini dolduruşa getirmekten başka birşey yapmazsın ne derdin ne sıkıntın varsa ne hoşuna gitmiyorsa net bir şekilde eşinle paylaşmalısın.. Şeytanın en çok sevdiği işlerden birisi de karı-koca arasına girmektir.
Ben Eşimin beni çok üzdüğü çok sinirlendiğim bir dönemde durup kendi kendime dedim ki napıyorum ben o benim kocam, yokluğunu düşünüyordum (Allah korusun) sonra varlığına şükretmeye başladım ve onu kırmadan hoşuma gitmeyen o davranışlarını anlattım güzelce bir yandan ağlayarak hemde, inan bana o ana kadar farkında bile değilmiş benim nelere dertlendiğimin, şimdi beni daha iyi anlayabiliyor ve ona göre davranıyor... Ne olur dominant bir tavır sergilemeden sakin bir şekilde neler hissettiğini ve ne kadar üzüldüğünü paylaş onunla sonra çözüm oluşacaktır zaten..
hçbirşey yapamaz kapı gibi sözleşmem var yeltenirse elinde ne var ne yok alırım rahatım o yüzden.
baska bıkonu nedenı ıle banlanacagım kızlar 10 gun sonra gorusmek uzere
bu maddi dürtüleri o uyandırdı bende. bana da sormalıydı konuşmalıydık die düşünüyorum şimdilerde arabayı nasıl yapalım senini üstüne alalım gibisinden. bunlar bast şeyler değil çünkü. tek başına karar vermemliydi die düşünüyorum. dediğin gibi kendimi dinleyerek daha da dibe vuruyorum ve çok hırçınlaştım ama hırçınlığm kendime zarar veriyor sadece. eşime bu arabaya mevzusunu söylemeden rahat edemiicem galiba. ne tepki vereceğini de kestiremiyorum açıkcası ama ben onun evladı değilm bu tarz yatırımları bana sormadan tapusunu almamalıydı. şakayla karışık ruhsatı elime ilk aldığımda sana aldım diyorsn ama ruhsat senin üzerine dedim farkedermi ki dedi. seni uğraştrmak istemedm dedi. ama kendisi için farkettiğini düşünüyorum artık...
5 kuruş vermem maaşımdan enayimiyim ben kesin yarın öbür gün bir şeyler olur boşanma aşamasına geliriz şimdiden kendimi koruma altına almam lazım erkek milletine güven olmaz.
o dediklerinizde adamlar değer bilirdi şimdikilerde yok o, müstehak yani. çalışıp baksın banane.gül gibi kızım hiç yoramam kendimi.erkek yok sanki piyasada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?