çalışan bayanlar maaşlarını kocalarına mı veriyorlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Alicemed
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşim, maaşından kendi ihtiyaçlarına yetecek kadarını hesabında bırakıp gerisini benim hesaba EFT yapar. Faturalar, kredi kartlarımız vs tüm ödemeleri ben yaparım. Bence siz de tüm maaşı verip harçlık almayın. Çok onur kırıcı bana göre.
Maaşınızı veriyorsanız bile en azından kendinize 1 ay yetecek kadar nakit para ayırın ve kredi kartınız olsun. Sürekli onun eline bakmayın.

Çocuk gibi çalışan kadın eşine maaşını mı verir
Ödemeler çoksa iki maaştan yapılır
Birikim olacaksa da , bir maaş harcanır diğeri kalır gibi gibi ...

ben eşine maaşı verip harçlık istemeye karşıyım ... ve eşin paranın nereye gittiğini bilmeyen biriyse risk alıp okadar maaşı vermeyede gerek yok :)

evet,çalışıyorum ve kartım eşimde

Elimde kredi kartı var. Kimseye sormadan istediğimi alıyorum, yiyorum içiyorum. Eşim aldıklarımı hiç umursamaz bile, ne yapıyorsun demez. Senin param, benim param olmadı hiç. Ödemelerin nereden yapıldığı ya da kimin yaptığını da hiç takip etmem. Evin hiç bir fatura sorumluluğu benim üzerimde değildir. Maaşım yattıktan sonra kredi kartımı yatırıp kalanını eşime gönderiyorum. Nakit ihtiyacımı eşimden karşılıyorum. Para çekmeye bile acayip üşenen biriyim. Eşim cüzdanımda para olmayınca koyar mağdur olmayayım diye. Ben biraz fazla rahat ve üşengeç biriyim hatta sorumsuz da denebilir. Düzenin böyle olması benim de işime geliyor.

Elimde kredi kartı var. Kimseye sormadan istediğimi alıyorum, yiyorum içiyorum. Eşim aldıklarımı hiç umursamaz bile, ne yapıyorsun demez. Senin param, benim param olmadı hiç. Ödemelerin nereden yapıldığı ya da kimin yaptığını da hiç takip etmem. Evin hiç bir fatura sorumluluğu benim üzerimde değildir. Maaşım yattıktan sonra kredi kartımı yatırıp kalanını eşime gönderiyorum. Nakit ihtiyacımı eşimden karşılıyorum. Para çekmeye bile acayip üşenen biriyim. Eşim cüzdanımda para olmayınca koyar mağdur olmayayım diye. Ben biraz fazla rahat ve üşengeç biriyim hatta sorumsuz da denebilir. Düzenin böyle olması benim de işime geliyor.
gerçekten paranızı başkasının yönetmesi hoşunuza gidiyor mu. sizin hesapta dursa sırtınızda taş mı taşımış oluyorsunuz.

gerçekten paranızı başkasının yönetmesi hoşunuza gidiyor mu. sizin hesapta dursa sırtınızda taş mı taşımış oluyorsunuz.
O benim param değil bizim paramız. Yönetme gibi bir durum da söz konusu değil birbirimizden habersiz paramızla ilgili herhangi bir değişiklik yapmayız. Ayrıca internet bankacılığının şifresi bende de var istediğim zaman girip bakıyorum bunu hiç sorun etmedim.

O benim param değil bizim paramız. Yönetme gibi bir durum da söz konusu değil birbirimizden habersiz paramızla ilgili herhangi bir değişiklik yapmayız. Ayrıca internet bankacılığının şifresi bende de var istediğim zaman girip bakıyorum bunu hiç sorun etmedim.
O zaman bütün para sizin hesabınızda biriksin. Teklif edin eşinize bakalım ne diyecek

Ben eşime şimdiye kadar hiçbir zaman maaşımı vermedim. Vermem de.. böyle bir talebi de olmadı 2 yıldır.. neden vereyim ki? Türkiye standartlarına göre maaşım iyi sayılır, eşimin de öyle.. ama ben maaşımı ona 500tl altında söylerim o öyle bilir yani. gerek yok bilmesine , bence ! evin sadece mutfak alışverişi aylık 300-400 tl bana aittir geri kalan her şey ile faturaydı, ev kredisi idi vs o ilgilenir..
bence olması gereken de bu.. ben böyle düşünüyorum.

O zaman bütün para sizin hesabınızda biriksin. Teklif edin eşinize bakalım ne diyecek
İstesem reddetmez eminim. Onun kazandığı para da bizim paramız sonuçta. Açıkcası onun da umrunda olacağını zannetmiyorum kimde biriktiğinin.

Bizim maaşların çoğu krediye kiraya vs. Gidiyor kalanın hangi hesapta olduğunun benim için bir önemi yok. Benim param değil bizim paramız var kartım eşimde benim kredi kartım var .ay başı oturur deftere alacağımızı vereceğimizi yazarız kalan parayı biliriz internetten bankacılıkları aktif kullanıyoruz zaten nerde ne var ortada kartın kimde durduğunun bir önemi yok böyle şeyler sorun olacaksa o da ev araba niye benim üstüme diye sorun yapsın o zaman

İstesem reddetmez eminim. Onun kazandığı para da bizim paramız sonuçta. Açıkcası onun da umrunda olacağını zannetmiyorum kimde biriktiğinin.
Tamam madem bu ay bu teklifi yap eşine. Artık benim hesabımda toplansın para kartını da bana veriyordun de.

Back
X