- Konu Sahibi Alicemed
cok kazanmasam da calısyor sınıfındayım bes altı aydır..maas kartım bende ama su ana dek maasımda kendıme kurus para ayırmadan hep esımın hesaba eft yapıp ödemelere verdık acıkcası cok ısteklı degıldım bu konuda o dırek zorladı mı hayır..ama ortak ödeme bakıs acısı oldugundan sesımı cıkarmadım..ama ne yaptıysam bıturlu borclar duzene gırmıyor ot gıbı yasamamıza ragmen..bu bıyana esım maasını tam söylemıyor nıyeyse bıturlu yatırım yapamıyoruz dahası gecen ay ögrendım kı aılesne de para yolluyormus kı öncesnde yollmadıgı da muamma..aylarca ben sıkıntı cektım kendıme kurus harcamadan akmasa da damlasn dıye ezıyetını cekıyorm uc kuruslk ısın..ama gecen aydan berı kafam atık..acıkcası verıp vermemkte emın degılm artık..zaten vermesem de kendıme yemıycem yarınımızı benden baska dusunen yok ben ıttırmedıkce bız ne uzalırız ne kısalırız..hem bıraz da rahata alısıyor erkekler ıyı valla ya hem herseyın manevı sorumlugunu cek ustune bır de maddı..acıkcası bu konuda ben cok da modern dusunemıyorm..hanı es tam bır sorumluluk gösterr ve de ıncelık neyse de..ne bıleym bana ters gelen bırseyler var bu sıstemde cözemedm pek..