Calışan bayanlar maaşlarınızı yada maaş kartlarını eşinize mi verdınız.

Maasini esine veren kadinlara hayret ediyorum...
Ya ortak kullanim olur, senin paran benim param tamamen anlamini yitirir...
Ya da para konularinda ayri hareket edilir...
Bana ikincisi pek hos gelmiyor ama bazi evi ciftler tercih edebiliyor...
Fakat al maasim demek, kendini, emegini, isteklerini hice saymaktir, sacmadir...

maaşını eşine vermek nedir ya. ben evli değilim ama erkek arkdaşımın şuan ki yaptıklarını gördükçe öncelikli olarak ondan çok soğudum. bu çocuk zaten ailesine köle olmuş. bide ben maaşımı ona verirsem ohhh ne ala memleket. adam işi bırakır ya. maaşı verip vermemek erkeğe göre değişir. ama ben uygun bulmuyorum. iyi ki annem zamanında babama maaşını vermemiş. akıllı kadın hep kendi yatırım yapmış.

niye maaş kartımı eşime vereyımki en azından o zevk bana kalsın butun ay çalışıp bıde maaşımı başkasınamı çektırıcem herkes kendı maaşını çeker sonra hesabımızı yaparız

evlilikte senin paran benim param konusu olmamalı bence hayat müşterek çünkü evet veririm maaş kartımı gerktiği zaman ben de onun kini alırım bence hayatı paylaşmak budur evlenirken iyi günde kötü günde eş olmayı kabul etmişsen bu konu tartışılmamalı bence.

ben çalışmıyorum.eşim maaşını çeker bana verir.çünkü hesabı kitabı ben yaparım bütçeyi ben ayarlarım.eşimde bana güvenir sormaz hiç bişey.kirada oturuyoruz ama kirasını aldığım başka bir evim var.o evin parasınıda maaşın üstüne ekler harcamalarımızı yaparız.

evlilikte sen ben olmaz.herkes kendi maaşını çekebilir ama önemli olan ortak kasa gibi düşünüp ortak harcamak.ben böyle düşünüyorum

evlilikte senin paran benim param konusu olmamalı bence hayat müşterek çünkü evet veririm maaş kartımı gerktiği zaman ben de onun kini alırım bence hayatı paylaşmak budur evlenirken iyi günde kötü günde eş olmayı kabul etmişsen bu konu tartışılmamalı bence.

peki eşin sorumsuzsa. evine bakmayıp kendi ailesine para yolluyorsa. sen birşey istediğinde de bu ay sıkışığız diyorsa yine de verir misiniz. kısacası sen hariç herkesi düşünüyorsa

ben çalışmıyorum.eşim maaşını çeker bana verir.çünkü hesabı kitabı ben yaparım bütçeyi ben ayarlarım.eşimde bana güvenir sormaz hiç bişey.kirada oturuyoruz ama kirasını aldığım başka bir evim var.o evin parasınıda maaşın üstüne ekler harcamalarımızı yaparız.

evlilikte sen ben olmaz.herkes kendi maaşını çekebilir ama önemli olan ortak kasa gibi düşünüp ortak harcamak.ben böyle düşünüyorum

mantıklı düşünüyorsunuz evlilik böyle olmalı zaten. ama çoğu erkek bunun bilincini oturtmuş değil hala

mantıklı düşünüyorsunuz evlilik böyle olmalı zaten. ama çoğu erkek bunun bilincini oturtmuş değil hala

evet canım.bazı kadınlarda biliyorum çok savurgan oluyor aman ben paraya el sürmüyüm eşim idare etsin diyorlar.belkide öyle düşünenler içinde öylesi daha iyidir :1:

Evin para idaresi eşime aittir. Maaşımı eşime veririm. Kimse birbirinden habersiz iş yapmaz tabii. Para harcarken ikimiz de birbirimize danışırız.
Ama ortada habersiz aileye para gönderme varsa orada bir dur derim.

Ben giderler icin ortak hesap veya fatura ayrimindan yanayim. Evli degilim ama evli olsaydim butun ay calisip kazandigim parayi al cebine koy diye kocama vermek dogru gelmezdi bana

peki eşin sorumsuzsa. evine bakmayıp kendi ailesine para yolluyorsa. sen birşey istediğinde de bu ay sıkışığız diyorsa yine de verir misiniz. kısacası sen hariç herkesi düşünüyorsa

eşim öyle bişey yapsa tabikide vermem ama eşim öyle biri olmadığı için kartımı ona vere bilirim:1:

meraktan sorduysan bu cok acildi cok tartisildi eski konulardan bakabilirsin ha kendi derdind derman ariyorsan da bi zahmet acik acik yaz esim boyle boyle dedi diye. su bir derdim var bolumune acilan anketvari konular baydi artik :ssz:

evli değilim ama düşüncem değişmeyecek.aynı yatağı paylaştığım,aynı evi paylaştığım,aynı kaptan yemek yediğim adamla bütün emeğim ,maaşımı da paylaşırım.zaten benimle aynı düşünce de bir adamla evlenebileceğim için senin benim gibi bir durum da söz konusu olamaz.biz var ortada.

Bu soruyu sormak bile evliliğin mantığını ve kutsallığını anlamamış olmayı gösterir, ne demek maaş kartını eşine vermek ? Adı üstünde eşin o senin. Eğer sorumsuz biri değilse tabii ki verilir neden verilmesin ? O artık senin maaşın değil ortak maaşınız, eşinin maaşı da öyle . Ben eşimle sevgiliyken bile maaş kartım onda dururdu, ben bankaya gitmeyim diye o çeker getirirdi, hatta şuan kart bende olsa ben dibine kadar harcarım ama eşim birikim yaptığı için vermiyor kartı bende hiç istemedim. Nasılsa kredi kartı bende :21::21::21:

Neden maaşını erkeklere veren kadınlara şaşılıyorki
ayrı ayrı hesapmı tutmak doğru yada herkez çok iyi kazanıyor borcu harcı yokta bizimmi haberimiz yok

Şimdi bile nişanlım parasını getirir bna verir bnde birikir o para mesela annesinin evini alıcaz ( kaynanam yurtdışına gidicek orda yaşıcak o yüzdn onun evini nişanlım alıcak) annesine. VEricrği para bile bende birikti sonra annesine verdik yani bnce para erkekte değil bayanda durmalı gerektiği zaman eş alır bnm fikrim budur daha evli degilim tabi :)

Şimdi bile nişanlım parasını getirir bna verir bnde birikir o para mesela annesinin evini alıcaz ( kaynanam yurtdışına gidicek orda yaşıcak o yüzdn onun evini nişanlım alıcak) annesine. VEricrği para bile bende birikti sonra annesine verdik yani bnce para erkekte değil bayanda durmalı gerektiği zaman eş alır bnm fikrim budur daha evli degilim tabi :)

Back
X