Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlilikte senin paran benim param konusu olmamalı bence hayat müşterek çünkü evet veririm maaş kartımı gerktiği zaman ben de onun kini alırım bence hayatı paylaşmak budur evlenirken iyi günde kötü günde eş olmayı kabul etmişsen bu konu tartışılmamalı bence.
ben çalışmıyorum.eşim maaşını çeker bana verir.çünkü hesabı kitabı ben yaparım bütçeyi ben ayarlarım.eşimde bana güvenir sormaz hiç bişey.kirada oturuyoruz ama kirasını aldığım başka bir evim var.o evin parasınıda maaşın üstüne ekler harcamalarımızı yaparız.
evlilikte sen ben olmaz.herkes kendi maaşını çekebilir ama önemli olan ortak kasa gibi düşünüp ortak harcamak.ben böyle düşünüyorum
mantıklı düşünüyorsunuz evlilik böyle olmalı zaten. ama çoğu erkek bunun bilincini oturtmuş değil hala
peki eşin sorumsuzsa. evine bakmayıp kendi ailesine para yolluyorsa. sen birşey istediğinde de bu ay sıkışığız diyorsa yine de verir misiniz. kısacası sen hariç herkesi düşünüyorsa