- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
Ev arkadaşı gibi olmaz mı ?Bence en güzeli
Ben teklif edemem ama
Benim eşim bana teklif etse ben balıklama atlarım Alman usulüne![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev arkadaşı gibi olmaz mı ?Bence en güzeli
Ben teklif edemem ama
Benim eşim bana teklif etse ben balıklama atlarım Alman usulüne![]()
Ev arkadaşı gibi olmaz mı ?
Ev arkadaşı gibi olmaz mıyız ? O zaman . Birde hakkını yiyemem alıyorum harcıyorum baya bir harçlık kalıyor bana .isteyince almadığı çok nadirdir düşünür alır .sürpriz yapar .cimri değildir ama bu husus da inatlaşmak çözüm getirir mi daha mı geriye götürürür mü biziBenim eski eşim böyleydi. Tüm harcamalar konusunda şeffaftı ama herşeyi ben yöneteceğim derdindeydi. Ben de dayatmadan nefret ederim, dayatılan şey mantıklıysa bile yapmam ki çok çirkin bişey böyle ben evin reisiyim tavırları. Ayy tüylerim diken diken oldu hatırladım da ne tartışırdık bu yüzden, saçma sapan triplere girerdi iyi o zaman alman hesabı yapalım falan.
Eşine birlikte ev idare ettiğinizi kendisinin de padişah olmadığını hatırlat lütfen. Yapma dediğini, seçtiğin yol onun gösterdiklerinden biri olmasın. Kendi istediğin olsun. Özgüvene bakar mısın ya.
Valla evire çevire dövesim geliyor böyle şımarık herifleri. Bazen keşke fiziksel olarak güçlü olsam diyorumSöndürmek lazım şu balon egoları.
Reislikten daha demokratikEv arkadaşı gibi olmaz mı ?
Herkesin kendi evinde düzeni ayrıdır. Ama farklı örnekler duymak istediğiniz için soruyorsanız: Herkesin parası kendisinde duruyor genel olarak bizde. Benim maaşımdan ben ev kirasını ve aidat yakıtı ödüyorum. Arada ufak olan market alışverişi yapıyorum. Bir kaç parça olan iş çıkışı aldığım şeyler yani. Eşim faturaları ödüyor, aylık market masraflarımız onda ve dışarı çıktığımızda hemen hemen her şeyi o ödüyor. Arada ben öderim sadece.EvlilikleriNiz de para yönetimi konusunu nasıl hallediyorsunuz. Sizce nasıl olmalı?
Esin biraz pasa galiba. Ben calismiyorum, butun mali yuk esimin omzunda ama yatirim, harcamalar hepsini medeni insan gibi oturup karsilikli danisarak hallederiz. Evin reisi gibi bir olayimiz yok, is bolumu var.Eşim ya yönetim bende olacak yada herkes parasını ayrı biriktirecek harcamalara ortak katılacak diyor. Ortak hesap işini istemiyor kati bir şekilde.reisi oymuş evin.
+1 Evin reisi evini kendisi gecindirir.Madem evin reisi; ozaman tek başına geçindirsin evini. Sen ödeme hiçbişeyi.