Çalışan bayanlar size özel sorum var????

Senin eşin en azından öyle böyle içiyormuş, benimkisi benimle kavga ediyor sebze yememek bitki çayı içmemek için, beyaz peynir ve yoğurt bile yemiyor. Ona kalsa sabah kahvaltıda nesquik kahvaltılık gevrek, öğle yemeği çikolatalı krep, akşam da pizza yesin arada içtiği içecek de kakao. Bildiğin 5 yaş..

ben yetiştemiorum hiç bişeyi ne dinlenebiliyorum nede doğru düzgün evimin işini yapabiliorum bu güne kadar hiç yapmadımda o yüzden bana zor gelıyor
Hahahh ayni benn gunde 3saat yol gidiyorum is yerim icin. Eve gelisim 8. Evim dublex. Bunun temizligi,camasiri,utusu var.. e zaten stres altinda calisiyorsun yeteri kadar bunaliyorsun zaten haftasonu 1 gun bile olsa biyerlere kacmak istiyor insan.. ayrica bunun kuaforu falan filanı var.
aksam eve geldigimde yemek yemeye bile halim kalmiyor cogu zaman. Biara masadan aksam 9 da kalkip 11_12 ye kadar yemek yapiyordum. Simdi o is de bitti
Hakkaten hayatin hızına yetisemiyorum,zaman hizla akip geciyor.. ki borekk demissin. onun icin resmi tatil falan girmesi lazim araya
Yufkadan olanlari en basiti.,

Saniyorum esin neden bana degisik biseyler yapmiyorsun diye serzeniste bulundu, sen de bi tek ben de mi sorun var diye soruyorsun..

Uzulme yalniz degilsin, ben de varım

Çok güldüm ya kocaman adam dersin ama akıl yaşları 5 civarı haklısın ya benimkinin bir gece göğsüne şiddetli bir sancı girince kalp krizi geçiriyor diye hastaneye koştuk meğer karaciğer yağlanmasıymış çok tehlikeli bir hale gelmiş acilen kilo vermelisin dedi doktoru öyle lafımı dinliyor yani yoksa hayatta sebze yediremezsin akşam 7 den sonra zaten anca çorba salata ve meyve yiyebilir spora da başladı vericek inşallah kiloları :)

DERT DEĞİL BU TABİ .... Sizde bütün hafta çalışıp hafta sonu temizlik ütü derdi hariç kendi bakımınız hariç dinlemeyi düşünmeyip börek türü şeyler yapıyormusunuz?

Galiba ben de salağım Nazlideniz,
Zira 4 sayfa okudum, hala konu sahibinin derdini anlayamadım.

canımmm ben yapamıyorum.sadece börek için düşünme evleenli 10 ay filan oldu eşim geçen de dedi ki evlendk evleneli hiç özel bi yemek yapmadın.işten 5bçk gibi çıkıorum eger market vb bi yere uğramazsak en erken 6da evde olyrm eve gelrm sabh kahvaltısından kalan masayı toplarım.etrafı toplarım giyin soyun dökün derken yemeğe genllkle 7-7buçuk en geç 8 gibi otrrm.snra bzmki ister cay.cay biter meyve.gerçi şimdi hamileyim bnların çoğunu akstyrm uyyyrum.haftasonu ayda iki kere cmrtesileri çalşırım.eğer evdeysem bi gün temzlk yaparım ki evim çok büyük temzlk yaparım çamaşır atarım en az iki posta çnkü bzmki her gün değiştrr üstünü yani gömleğini haftada iki kere de pant.neyse bnları yaprım.kaynvalidemler bize yakın oturuyo ay 4 hafta ise en az iki en fazla dört hafta ordayız bakımım filan hak getire.belki yapablrm istesem börek filan ama kendimi de yerden yere atıp harcayamam be güzelim

ya evet birazda o sebebi olabilir annemin yaptığını değil senin yaptığını istiyorum sen daha güzel yaparsın diyor adam ben daha yapmayı bilmiorum benım elimden yemek istiyormuşşş benı de sen anlıon saol bacımm

Galiba ben de salağım Nazlideniz,
Zira 4 sayfa okudum, hala konu sahibinin derdini anlayamadım.

Sanırım yeni evli kocası açma börek istriyor.Kızımz çalıştığı için nasıl yapıyorsunuz mu demek istiyor,börek tarifimi onu anlayamadım.Kocası her hafta mı istiyor onu da bilmiyorum.Gerçi onunda kolayı var bi hamur yağurup açmak 1 saatini hadi 2 saatini alsın.O da her haftasonu değildir herhalde.Ya da bir gününü ayır fazladan yap at buzluğa.Onu da geçtim 2 kişi madem.Küçük bir hamur yoğur tabak büyüklüğünde yap koy aygazın üstüne tava böreği yap.Gerçekten ben konuyu tam anlayamadım.

Sizin açıklamanız bile daha açıklayıcı olmuş

Ohh ne güzel şimdi paşa paşa dinler İnşallah kilo verir de sağlığına kavuşur :) Benim eşim böyle dengesiz beslenerek daha çok kilo veriyor. Evlendiğimizde 78 kiloydu şimdi 69 Annem zorla yediriyordu sebzeleri diyor bu defa ipleri sıkı tutacakmışmış da annesi gibi zorla yediremeyecekmişim Sanki zehir yediyoruz

Hazır ev tipi yufka açan yerler var oradan alabilirsin yufka, internetten de hazır yufkayla börek tariflerine bak hemen yapabilirsin çok kolay ve lezzetli oluyorlar.

Benim sadece pazar günlerim tatil hamur işi falan yapmaya bayılırım c.tesi oğlum uyuduktan sonra ya da pazar günü bikaç saatimi böreğe çöreğe ayırıyorum ama bakım yapamıyorum kendime hatta lazere gitmem lazım hala gidemedim

Ay eşinin bünyesi benimkiyle aynı cnm aileside öylemi benim annem de anne tarafımda çok zayıflar bende onlara çekmişim hayatımda 50 kilo bile olmadım ki bende demin güldüm dediğime bakma aynen eşin gibi besleniyorum genelde benim eşim deliriyor sen yiyorsun kiloyu ben alıyorum diye yani ailede varsa ırsi bir durumdur malesef kilo alması imkansız gibi bişey ben alamıyorum bakalım belki hamile kalırsam ama sanmam annem 3 çocuk doğurmuş kilo aynı hiç alamamış

Ooo ne güzel sen şanslı olanlardansın, en çok özendiğim insan. Ben çok yemiyorum, hep de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bi yesem ohooooo kesin dombili olurum İnşallah çocuklarında sana çeker :)

bende lazere giderim ev işi ütü bakım hangisini yapıyım daha düşün bebiş yok yanı

Çocukken dayak zoruyla yemek yediriyordu annem gözyaşlı çorba içtiğim çok oldu yani :) bana çekmesinler ya afrikalı gibi babam gören sizi aç bırakıyorum bakmıyorum zannetcek diye kızıyordu sağlıklı olsunlar da başka bişey istemem birde olsun yane daha ortada bişey yok hayırlısı :)

DERT DEĞİL BU TABİ .... Sizde bütün hafta çalışıp hafta sonu temizlik ütü derdi hariç kendi bakımınız hariç dinlemeyi düşünmeyip börek türü şeyler yapıyormusunuz?
lütfen konularınızı ilgili bölüme açınız

Ne gerek var canım bi dünya hamuru yufkası.. uğraş dur işin yoksa.. valla bizim evin yakınlarında harika bir yufkaci var.. Ev hanımları açıyor miss gibi.. tazecik.. ben de ev hanimiyim gerçi ama bana göre değil bu uğraşlar.. Yapana da aşkolsun.. Aaa bak aklıma düştü şimdi.. çıkayım da yufka alayım bari.. akşama börek yirik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…