- 13 Mayıs 2015
- 355
- 143
- 18
Senin eşin en azından öyle böyle içiyormuş, benimkisi benimle kavga ediyor sebze yememek bitki çayı içmemek için, beyaz peynir ve yoğurt bile yemiyor. Ona kalsa sabah kahvaltıda nesquik kahvaltılık gevrek, öğle yemeği çikolatalı krep, akşam da pizza yesin arada içtiği içecek de kakao. Bildiğin 5 yaş..hazır yufka var artık hamur açan kalmadı gibi bişey annem bile hazır yufkadan yapıyor börekleri ama bizim evde yasak benim koca ibreyi 125 e vurdu ot yediriyorum bol bol bide bitki çayları soğutup bir dikişte içiyor zehir veriyorum sanki
Hahahh ayni bennben yetiştemiorum hiç bişeyi ne dinlenebiliyorum nede doğru düzgün evimin işini yapabiliorum bu güne kadar hiç yapmadımda o yüzden bana zor gelıyor
Senin eşin en azından öyle böyle içiyormuş, benimkisi benimle kavga ediyor sebze yememek bitki çayı içmemek için, beyaz peynir ve yoğurt bile yemiyor. Ona kalsa sabah kahvaltıda nesquik kahvaltılık gevrek, öğle yemeği çikolatalı krep, akşam da pizza yesin arada içtiği içecek de kakao. Bildiğin 5 yaş..
DERT DEĞİL BU TABİ .... Sizde bütün hafta çalışıp hafta sonu temizlik ütü derdi hariç kendi bakımınız hariç dinlemeyi düşünmeyip börek türü şeyler yapıyormusunuz?
Ben salağım anlamadım.
Bir insan ömrü boyunca her hafta börek yoğurup açmaz.Börek istiyorsa canı hazır yufkada var vakti yoksa.
Börek açılması gerekiyor diye bir şartta olmadığına göre.Hani başka birşeyi sorsan anlayacağım.İnsanın o haftasonu vakti varsa,biliyorsa canı da istiyorsa yapar.
ya evet birazda o sebebi olabilir annemin yaptığını değil senin yaptığını istiyorum sen daha güzel yaparsın diyor adam ben daha yapmayı bilmiorum benım elimden yemek istiyormuşşş benı de sen anlıon saol bacımmHahahh ayni benngunde 3saat yol gidiyorum is yerim icin. Eve gelisim 8. Evim dublex. Bunun temizligi,camasiri,utusu var.. e zaten stres altinda calisiyorsun yeteri kadar bunaliyorsun zaten haftasonu 1 gun bile olsa biyerlere kacmak istiyor insan.. ayrica bunun kuaforu falan filanı var.
aksam eve geldigimde yemek yemeye bile halim kalmiyor cogu zaman. Biara masadan aksam 9 da kalkip 11_12 ye kadar yemek yapiyordum. Simdi o is de bitti
Hakkaten hayatin hızına yetisemiyorum,zaman hizla akip geciyor.. ki borekk demissin. onun icin resmi tatil falan girmesi lazim araya
Yufkadan olanlari en basiti.,
Saniyorum esin neden bana degisik biseyler yapmiyorsun diye serzeniste bulundu, sen de bi tek ben de mi sorun var diye soruyorsun..
Uzulme yalniz degilsin, ben de varım
baştan yazdım dert değil bu dedim ama hala herkes konuşuyorrrGaliba ben de salağım Nazlideniz,
Zira 4 sayfa okudum, hala konu sahibinin derdini anlayamadım.
Galiba ben de salağım Nazlideniz,
Zira 4 sayfa okudum, hala konu sahibinin derdini anlayamadım.
Sanırım yeni evli kocası açma börek istriyor.Kızımz çalıştığı için nasıl yapıyorsunuz mu demek istiyor,börek tarifimi onu anlayamadım.Kocası her hafta mı istiyor onu da bilmiyorum.Gerçi onunda kolayı var bi hamur yağurup açmak 1 saatini hadi 2 saatini alsın.O da her haftasonu değildir herhalde.Ya da bir gününü ayır fazladan yap at buzluğa.Onu da geçtim 2 kişi madem.Küçük bir hamur yoğur tabak büyüklüğünde yap koy aygazın üstüne tava böreği yap.Gerçekten ben konuyu tam anlayamadım.
Ohh ne güzel şimdi paşa paşa dinlerÇok güldüm ya kocaman adam dersin ama akıl yaşları 5 civarı haklısınya benimkinin bir gece göğsüne şiddetli bir sancı girince kalp krizi geçiriyor diye hastaneye koştuk meğer karaciğer yağlanmasıymış çok tehlikeli bir hale gelmiş acilen kilo vermelisin dedi doktoru öyle lafımı dinliyor yani yoksa hayatta sebze yediremezsin akşam 7 den sonra zaten anca çorba salata ve meyve yiyebilir spora da başladı vericek inşallah kiloları :)
Hazır ev tipi yufka açan yerler var oradan alabilirsin yufka, internetten de hazır yufkayla börek tariflerine bak hemen yapabilirsin çok kolay ve lezzetli oluyorlar.ya evet birazda o sebebi olabilir annemin yaptığını değil senin yaptığını istiyorum sen daha güzel yaparsın diyor adam ben daha yapmayı bilmiorum benım elimden yemek istiyormuşşş benı de sen anlıon saol bacımm
Ay eşinin bünyesi benimkiyle aynı cnm aileside öylemi benim annem de anne tarafımda çok zayıflar bende onlara çekmişim hayatımda 50 kilo bile olmadım ki bende demin güldüm dediğime bakma aynen eşin gibi besleniyorum genelde benim eşim deliriyor sen yiyorsun kiloyu ben alıyorum diye yani ailede varsa ırsi bir durumdur malesef kilo alması imkansız gibi bişey ben alamıyorum bakalım belki hamile kalırsam ama sanmam annem 3 çocuk doğurmuş kilo aynı hiç alamamışOhh ne güzel şimdi paşa paşa dinlerİnşallah kilo verir de sağlığına kavuşur :) Benim eşim böyle dengesiz beslenerek daha çok kilo veriyor. Evlendiğimizde 78 kiloydu şimdi 69 Annem zorla yediriyordu sebzeleri diyor bu defa ipleri sıkı tutacakmışmış da annesi gibi zorla yediremeyecekmişim Sanki zehir yediyoruz
yapıyorumDERT DEĞİL BU TABİ .... Sizde bütün hafta çalışıp hafta sonu temizlik ütü derdi hariç kendi bakımınız hariç dinlemeyi düşünmeyip börek türü şeyler yapıyormusunuz?
Ooo ne güzel sen şanslı olanlardansın, en çok özendiğim insan. Ben çok yemiyorum, hep de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bi yesem ohooooo kesin dombili olurumAy eşinin bünyesi benimkiyle aynı cnm aileside öylemi benim annem de anne tarafımda çok zayıflar bende onlara çekmişim hayatımda 50 kilo bile olmadım ki bende demin güldüm dediğime bakma aynen eşin gibi besleniyorum genelde benim eşim deliriyor sen yiyorsun kiloyu ben alıyorum diye yani ailede varsa ırsi bir durumdur malesef kilo alması imkansız gibi bişey ben alamıyorum bakalım belki hamile kalırsam ama sanmam annem 3 çocuk doğurmuş kilo aynı hiç alamamış
bende lazere giderim ev işi ütü bakım hangisini yapıyım daha düşün bebiş yok yanıHazır ev tipi yufka açan yerler var oradan alabilirsin yufka, internetten de hazır yufkayla börek tariflerine bak hemen yapabilirsin çok kolay ve lezzetli oluyorlar.
Benim sadece pazar günlerim tatil hamur işi falan yapmaya bayılırım c.tesi oğlum uyuduktan sonra ya da pazar günü bikaç saatimi böreğe çöreğe ayırıyorum ama bakım yapamıyorum kendime hatta lazere gitmem lazım hala gidemedim
Ooo ne güzel sen şanslı olanlardansın, en çok özendiğim insan. Ben çok yemiyorum, hep de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bi yesem ohooooo kesin dombili olurumİnşallah çocuklarında sana çeker :)
ya mesela hamur yoğurup bildiğiniz börek yapıyormusunuz
bunda anlamıycak bişey yok ki
lütfen konularınızı ilgili bölüme açınızDERT DEĞİL BU TABİ .... Sizde bütün hafta çalışıp hafta sonu temizlik ütü derdi hariç kendi bakımınız hariç dinlemeyi düşünmeyip börek türü şeyler yapıyormusunuz?
e sizde bi ordan bi oraya atıyosunuz benı bir derdim vara açtım attınız ordan sonra ilişkiler geçtim bu sefer aileye geldik ne alaka yanılütfen konularınızı ilgili bölüme açınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?