- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
nasıl yetişemiyorsun hazır baklava yufkasından, milföy hanurundan hazır yufkadan ne güzel börekler varr.. ohh missss..bende yetiştiremiyorum o yüzden bende bi acaiplikmi var yani
canım hazır yufkadan değil el ile açmadan bahsediyorumnasıl yetişemiyorsun hazır baklava yufkasından, milföy hanurundan hazır yufkadan ne güzel börekler varr.. ohh missss..
ooo el açmasıı onu kim kaybetmişte biz bulalımm sen eve giderken baklavalık yufka all var bir sürü tariff yap bakk el açmasını bile aratmıyorr..canım hazır yufkadan değil el ile açmadan bahsediyorum
ugulıcam cnm bakalım nası olacakooo el açmasıı onu kim kaybetmişte biz bulalımm sen eve giderken baklavalık yufka all var bir sürü tariff yap bakk el açmasını bile aratmıyorr..
Hee sen bütün hafta çalış haftasonu iş güç dinlenme arasında bir de hamur aç yufka açanladığım kadarıyla herkes hazır yapıyor ama eşim hazırdan anlıyor kendı elinle hamur açınca beğeniyor.tamam oda güzel diyor ama o daha güzelmiş
evet galiba baya paşazade benimkiHee sen bütün hafta çalış haftasonu iş güç dinlenme arasında bir de hamur aç yufka açseninkinin kafa biraz güzelmiş. O kadar çalışıp da bana yufka aç diyen olsa hazır yufkadan bile yapmam gider Börek alır koyarım. : D seninkine bi titreme gelmesi lazım. Anlıyormuş bi de hazır yufkayı hımmm paşazade.
internetten hazır yuufkayla Börek tariflerine bak. En Güzeli yufkaların arasına yapacağın karışımı sürünce oluyor. 2 bardak süt, 2 yumurta, 1 bardak yağ. Bu üçünü çırp, yer yufka katının arasına her yeri ıslanacak şekilde yaydır. Ara kata içini koy. Ilk önce ilk yufkanın kenarlarını dışarı sarkıt ama, en son tüm için bitince üzerine yumurta sarısı sürmeden o dışarı sarkmıttıklarını böreğin üzerine katla. Yumurtanı sür, çörek otu susam serp,170 derecede üzerini kızartmana kadar pişir.evet galiba baya paşazade benimki
tamam boşver sen böreğibörek hamuru ELDE mi açılıyor!!!!!!??????
çok güzel yaaabörek hamuru ELDE mi açılıyor!!!!!!??????
sen bana yaprak sar , ben sana borek yapayımyaprak sarma yine börekten kolay ben hem bilmiorum hiç denemedim illaki yemek yapılcak tatlı olur ama börek uğraştırıcı şeyler eline sağlık bu arada
ahahahah o olur baksen bana yaprak sar , ben sana borek yapayım
börek hamuru ELDE mi açılıyor!!!!!!??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?