deniycem bunu cnm inş. beğenir. bu arada kaç derecede kaç dk pişecek acaba anlamadığım için soruorum
eşin elde açma istiyorsa bi zahmet kalkıp yapsınya bizim ailede anne kayınvalide genelde çalışmadığı halde bile bayramdan bayrama senede1 defa yaparlar o bakımdan yani
gene ayni seyleri deyicem ama senin ki fazla simarik hem calis eve katgida bulun hem bogrek yap hazir yufkadan olsa neyse yufka acmak o kadar kolay degil.bi arkadaşımızın dediği gibi yaşamak için yemek mecbur yapıoruz arada tatlı milföy felan ama zamanım kalmıyor dinlenmeye bide şimdi ramazan başlıyor sahurdada kalk yemek hazırla off
bencede yaniben işten çıkınca çamaşır varsa yıkanacak hemen atıyorum makinaya o yıkanırken yemeğimi yapıyorum ütü akşamları bikaç parça ütüleyip asıyorum vaktim yoksa ya da bi hafta sonu hepsini bitirip rahat ediyorum ütülerin. ev temizliğide parça parça yapıyorum. ama hiç hamur açıp börek yapmadım. hazır yufka var mis gibi ne gerek var
e işte çalışan napsınnEl acmasi yufka alirim yufkacimdan oyle yaparim canim isteyince. Bi de hamur acmaya mi ugrasicam. Dusun bi de calismiyorum. Pratik hayat cok guzel
benımde zamanım olmuyor cnm işte pratik yönlerini arıorumCanım malesef evli değilim çalışıyorum ama her halde çok yorulur fırsatım olmazdı..
işte bunu ona ya yapıcam yada nazikçe yapamıcamı anlatıcamgene ayni seyleri deyicem ama senin ki fazla simarik hem calis eve katgida bulun hem bogrek yap hazir yufkadan olsa neyse yufka acmak o kadar kolay degil.
işte zor diyorum ama anlayan kimmm pehhheşin elde açma istiyorsa bi zahmet kalkıp yapsın
çalışan insan için çok zor öyle şeyler :)
evlimisiniz sayın mösyö
koy koy valla senınde işine geliyor işte
aynen ya uffama sana bir sır vereyim canım bazen ıspanak filan istiyor. yeni yemek seçmeleride seçmemeleride ayrı bir dert
biraz sert gorun disini goster belki fazla feminist yorumlar yapiyorum ama malesef deneyimlerin boyle evlilikte boyle yapinca daha cok kiymete biniyorsun kendimden biliyorum biseylere cok musemma gosterdikce insanin ustune cok geliniyorişte bunu ona ya yapıcam yada nazikçe yapamıcamı anlatıcam
evet cnm haklısında herkes için geçerli değilki bubiraz sert gorun disini goster belki fazla feminist yorumlar yapiyorum ama malesef deneyimlerin boyle evlilikte boyle yapinca daha cok kiymete biniyorsun kendimden biliyorum biseylere cok musemma gosterdikce insanin ustune cok geliniyor
son 4 yıldır çalışmıyorum ama çalıştığım yıllarda börek vs. gibi hamurişlerini her hafta yapıyordum desem yalan olur. el açması börek yapamıyordum zaten ama hazır yufkayla börekler yapmaya çalışıyordum. pratik şeyler daha çok yapabiliyordum. sigara böreğini önceden hazırlar gerektiği zaman pişirirdim mesela..DERT DEĞİL BU TABİ .... Sizde bütün hafta çalışıp hafta sonu temizlik ütü derdi hariç kendi bakımınız hariç dinlemeyi düşünmeyip börek türü şeyler yapıyormusunuz?
sigara böreğini yapar arada kızartırım zaten o çok basit ama oda uğraştırıyorki cnm yason 4 yıldır çalışmıyorum ama çalıştığım yıllarda börek vs. gibi hamurişlerini her hafta yapıyordum desem yalan olur. el açması börek yapamıyordum zaten ama hazır yufkayla börekler yapmaya çalışıyordum. pratik şeyler daha çok yapabiliyordum. sigara böreğini önceden hazırlar gerektiği zaman pişirirdim mesela..
çokmu geç saatlere kadar çalışıyorsun cnm ben sabah 8,30 aksam 6Börek falan yapmıyorum, hiç de sevmem zaten. Eşim çok sever ama ona krep yapıp kandırıyorumHer gün yemek de yapmıyorum. Arada sarma falan sararım, ayda yılda bir eğer canım isterse. Akşamları daha kolay şeyler yapıyorum sebze yemekleri, salata, makarna, pilav ve sote, cacık vs vs.. Ya da dışarıda yemek yiyoruz, eşim geldiğinde tok oluyor falan filan.. Ya da eşim yapıyor yemekleri bazen, ondan çok zor olmuyor doğrusu Bir de alıştırmadım eşimi, ondan yemek yapmamı beklemiyor. Beklemediğinden sevdiği bir şeyi yaparsam, havalara uçup hem beni övüyor yemek boyunca hem de teşekkür ediyor. Ama yemek yapmayı severim ancak çok vakit bulamıyorum :)
duyuyorum etraftan şöyle de yapıyorlar, boş vaktiniz olduğunda (ayırabilirseniz tabi) poğaçaydı, börekti, kekti vs. yapıp pişirip buzluğa atabilirsiniz. buzluktan çıktıktan sonra da yeni yapmışsınız gibi olabiliyor.sigara böreğini yapar arada kızartırım zaten o çok basit ama oda uğraştırıyorki cnm ya
sorun orda zaten bide şimdi yaz geldi piknikti gezmeydi hıç bitmez çağırırlar sürekliduyuyorum etraftan şöyle de yapıyorlar, boş vaktiniz olduğunda (ayırabilirseniz tabi) poğaçaydı, börekti, kekti vs. yapıp pişirip buzluğa atabilirsiniz. buzluktan çıktıktan sonra da yeni yapmışsınız gibi olabiliyor.
çokmu geç saatlere kadar çalışıyorsun cnm ben sabah 8,30 aksam 6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?