ayyyy ayni benim esim boyle 5 gun ac kalsak gihhhh demez o surede ben durmadan temizlik yapsam adam dunyanin en mutlu insani olur o derece bu manyaklik burcundanmi yoksa anasindan kalmami bilmiyorum evde yemek olmasa sorun cikmaz azicik daginik olsa kalp krizi gecicerek duruma geliyor

adamcigaz bende kizlar koftemi hazirlar buzluga atarim sadece cikaririr sekillendirip grilde pisiririm azicikda manyaklik bende var butun kizartma islemini tost makinesinde yagsiz yaparim yagli firin kagidi sererim icine buda benim sirrim hic yag kullanmam kizrtma isleminde

yanina cabucak pilav yaparim yada yine firinda patates kizartirim hafta sonu sarma dolma islemlerini yapar saklarim hafta ici yemek icin

yalniz corbada bende sorunluyum cocuklar mercimek corbasindan baska corba icmiyorlar hazirda hayatta icmezler o biraz zaman istiyor bende 2 gunluk yapiyorum mecbur salata islemlerinde sansliyim benim fistic kizim yapiyor azicik duzluuuuu oluyor ama daha kucuk teyzeleri yavas yavas ogreniyor tuzzzzzluuuu muzlllluuuu yiyoruz cakdirmadan esimle bebegimiz kusmesin diyeeee nasil olmus dedincede ooooohhhhhhhhhh misssssssssssss diyoz ne etcen meccburrrrrrrr

aaa bu arada kizlar dunyanin en sansli annesi ve esi benim sanirsam bizim evde tatli yenmiyor buda benim isimi kolaylastiriyor sadece hafta icin bir paket 4 bolmeli cikolata aliyoruz1 bolumde kucuk kucuk 4 dilimli oluyor herkes bir hafta boyunca onu yiyor o kadar kucukku dilimi ama yetiyor ben haric ama bende ayip olmasin diye mecbur katlaniyorum