çalışan bayanlar

öğrenciyken ben de kasiyerlik yapmıştım.
ama bilinen bir firmaydı.asgari ücret,sigorta,yemek ve bir de servisimiz de vardı gidip gelmek için.

senin çalışma saatlerin pek tutarlı değil.

aaaay, liseyi bitirmeme 2 yıl var diyorsun. Kaç yaşındasın? Bir de açık lise mi? Neden part time çalışıyorsun onu merak ettim. Market kasiyerliğinden ziyade lcw defacto gibi bir sürü mağaza var. Ve ben sık sık görüyorum camlarda bizimle çalışmak ister misiniz ilanlarını. Hangi şehirdesin? Bence civarındaki mağazaları gez, market kasiyerliğinden daha seviyeli bir çalışan ortamı olacağını düşünüyorum. Stand görevlisi olmak daha iyi. Maaş da çok azmış. Hem daha büyük bir yere girersen (yarı zamanlı da olsa) marka zinciri olduğu için maliyeden daha çok tırsarlar ve ssk da maaş da illegal olmaz.

canım sagol aydındayım ben gırıyorum magazaya ihtiyaç yok dıyıp geri çeviriyorlar birinin aracı olması lazım 21 yasındayım açıkliseokuyorum evet hiç etik degil ama bide butun gun gıbı çalıştırıyorlar üstünede begenmıyor guzel çalışmıyon konuskan değilsin diye

Kız bir maaş sormuş duymadığı laf kalmamış, yaa biraz sakin olun gerçek hayatta birilerine kızıp öfkenizi sanaldakilere kusmayın...

Benim maaşa gelince bir bakanlığın kurumunda memurum, sabah 8 akşam 5 çalışma saatlerim..Mesai yok haftasonları tatil.. Maaşım taban memur maaşı..Hamd olsun :)

kamu kurumunda mütaahit adına çalışıyorum asgari ücret,yemek,servis,sigorta hafta sonum tatil bayramlar ve resmi tatiller de de tatil normalde 8-6 çalışıyorum ama süt iznimden dolayı dolayı sabah 8 akşam 4 te çıkıyorum canım

özeniyorum böle duyunca bense 12 gıdıp 9 da çıkıyorum hatta birazdan çıkcam ayklarım gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…