neden soruyorsunuz acaba bunu ???haftada kaç gün ne kadar kaç saat çalışıyorsunuz maaşlarınız ne kadar?
haftada kaç gün ne kadar kaç saat çalışıyorsunuz maaşlarınız ne kadar?
hadi kaç saat çalıştığımız merak edildi diyelim
ama maas neden?:26:
kimsenin kalkıp ben şu kadar alıyorum diyeceğini sanmıyorum
begenmediyseniz yorum yapmayın kızlar çokmu koyu davrandım ben sizede tersleniyorum
insan böyle bir yerde maaşını yazamaz diye düşünüyorum. Günde 10 saat çalışıyorum, hafta sonları yok ama işim yoğunsa mesaimde uzayabilir, hafta sonu da çalışabilirim
Yanlış yerlere denk geldin, boşver sen...
insan böyle bir yerde maaşını yazamaz diye düşünüyorum. Günde 10 saat çalışıyorum, hafta sonları yok ama işim yoğunsa mesaimde uzayabilir, hafta sonu da çalışabilirim
Niye yorumların çoğu maaşları yazmama yönünde ben anlamadım?
(meclisten dışarı)Yani ne olacak. İp'den tespit edilip vergiye mi bağlayacak konu sahibi? Bir kıyaslama yapıp durumunu değerlendirmek için soruyor olabilir. İç çamaşırı tercihlerini soran başlığa bir tepki yok maaş denince insanlar komplekse mi giriyor noluyor?
arkadaş çalışacağı yerdeki maaşını ve çalışma saatlerini karşılaştırmak amacıyla sordu sanırım arkadaşlar tepki göstermeyelim.ben sana yardım edemiycem bu konuda .ben öğretmenim saatim belli maaşım belli.ama o sektörde çalışsam kaç saat çalıştığımı ve maaşımı yazardım ben
teşekkürler arkadaşım sagol
Maaş? Gerçeği mi yoksa SGK ya gösterileni mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?