çalışan bayanlar

bi kere kanunen size bu parayı vermeye hakkı yok.
ayrıca ssk yemek yol var mı?
çünkü özel sektör bazen bu imkanları sağlayabiliyor.
buarada yazmadan geçemeyeceğim özel sömürür arkadaş iki iki daha dört.
ihtiyacınız var muhakak ama farklı yerlere de başvurun bence.

evet yanlıs duymadınız beni aaynen öle sigorta var yemek yok yol paramda yok işyeri yakın diye banada az geldi

08:00 / 13:00 yani yarı zamanlı çalışacak ve 400 tl doğru anladım değil mi?

evet yanlıs duymadınız beni aaynen öle sigorta var yemek yok yol paramda yok işyeri yakın diye banada az geldi

ozaman başka yerlere de başvurun 400 lirayla ne olur?
Asgari ücretin anlamı ne zaten.size asgaretten az maaş veremez.zaten kafasına göre çalıştırıyor sanki bi hafta öyle bi hafta şöyle.
Iş arama siteleri var yenibiriş kariyernet elemanonline ordan bakın etrafınıza soruşturun.
çok ihtiyacınız varsa bi yandan çalışın bi yandan iş bakın sözleşmeniz de yoksa iyi biş bulursanız bırakırsınız
inşallah gönlünüze göre bi iş bulursunuz

ılk hafta 12de gıdıp 9 da çıkıcakmışım ben çok yoruldum haftaya 8 de gıdıp1 de gelıcem 400 mlyon maas az değilmi sizce

özel sektörle ilgili pek bilgim yok ama çalışma saatlerini ve alacağın ücreti görünce bi dengesizlik var gibi geldi.bence ücret çok az..seni üzmek istemem ama emeğinin karşılığı bu değil bence.

ben sadece hafta sonları çalışarak 400 lira maaş alıyordum yol yemek yoktu stand elemanıydım geçici bir işti yani...

konuyu en baştan okumadım ama bir ay boyunca 8-13 çalıştırıyorsa bence 400 normal ama 12-9 saçma olmuş

ılk hafta 12de gıdıp 9 da çıkıcakmışım ben çok yoruldum haftaya 8 de gıdıp1 de gelıcem 400 mlyon maas az değilmi sizce

Az. Hayatim ama kimse yeni baslayana direk bin ikibin lira maas vermiyor, genelde herkesi yapabilecegi tarz isleri vasifsiz denen elemanlar yapar mesela tezgahtarlik, bulasikcilik, market elemani...vs gibi. Bu tarz islere daha az parar verirler, ama hicbir maas asgari ucret altinda olmamali zaten adi ustunde asgari(en az) verilecek maas,parasi az geliyorsa ve yoruluyorsan baska ise bak mesela avm de magazalarda calisabilirsin ucreti daha iyi sanki en azindan 1000tl alirsin gibi. Ben kalifiye bir elemanim ora duzey yonetici sinifindan sayilirim dokuz senelik gecrubeliyim ,mesela ben 2200-3000 arasinda is bulabiliyorum meslegim tekstil firmasinda musteri iliskileri pazarlama. Butun maaslar sirkete ve ozel/kamu olmasina gore bi de kisinin tecrubesine gore degisir.umarim yardimci olmusumdur.

aynen kızlar hem çok yorucu hemde maas az bana dedilerki 8 1 çalışacaksın bende sevindim magazaya bir gittim dank bgn beste çıkıcaksın sonrada brhafta 12 de gelıp 9 da gitcen dedi bastan dese asla gırmezdım bırde 15 gun izin yok iki üç kuruş çalışayım demiştim canımı çıkarıyorlar

maaşı söylemek etik değildir falan gibi şeylerden haberim yok. pekte bilgim yok.
ama bir yandan da bu lafın şirket çıkarları için olduğunu düşünüyorum.

mesela x mağaza ile aynı işi yapan y mağaza arasında maaşlar da dağ kadar fark olabilir.
verdikleri maaşı etik değil diye söylemezsek şirketin ekmeğine yağ sürmüş oluruz.
bir şekilde bilinmesi lazım ki insanların emekleri sömürülmesin.
aynı işi yapan kuruluşlar aynı parayı alan şirketler neden insan sömürsün?

bakın bu arkadaşımız gibi yeni işe başlayanların da fikirleri olur.
ya da iş arayanlar kandırılmasın.

canım ben markette kasiyerlik yaptım asgari ücret aldım ayrıca kasada açık çıkarsa maaşından keserler yol yemek verdiler sigorta yapmamışlardı

ama senin ki inanılmaz az ben 12 saat çalıştım günde ve 48 kilodan 43 kiloya düştüm öğlen yemek gelirdi 30 kişinin bulaşığını sırayla kasıyerler yıkardı bilirim çok zor otursanda zor ayakta dursanda zor

günde 500 kişi geçer kasandan ve hata yapmamalısın maaşın gider

senın patron seni sömüren tipten imkanın varsa çalışma başka işlere bak

bu para emeğinin karşılığı kesinlikle değil.çalışma derim ben Allah yardımcın olsun emeğinin karşılığını tam alırsın umarım.

Ben de markette çalıştım, asgari ücret+ssk+yemek onlara aitti. Lakin iş saatleri ve yorulmak açısından yine de emeğimin karşılığı değildi.

canım başka iş bulma imkanın yok mu?

henz lise mezunuda değiim ptronda bugun kalkmıs begenmıyorum açık degilsin girişken konuskan değilsin diyor açılamıyrum ben annemde babamda işten çıkarrsa dayagıyersın dıyr nereye basvuraymkı iş için napmalıyım ben

sen ağzınla kuş tutsan patron beğenmez o o türlü bi insan zaten verdiği maaştan belli vicdansız...

ailende zormuş be liseyi bitirmene ne kadar var?

tezgahtarlık falan yapamaz mısın avm lerde acaba?

sen ağzınla kuş tutsan patron beğenmez o o türlü bi insan zaten verdiği maaştan belli vicdansız...

ailende zormuş be liseyi bitirmene ne kadar var?

tezgahtarlık falan yapamaz mısın avm lerde acaba?

öle bir işte yokki liseyi bitirmeme daha bır ıkı sene var canım ya açılcam ya laf yicem haklsn maasım bu

öle bir işte yokki liseyi bitirmeme daha bır ıkı sene var canım ya açılcam ya laf yicem haklsn maasım bu

yani atılganlıktan kastı nedir ki patronun bir markette ne kadar açılabilir ki insan hem neden açılsın

ben o marketin arka tarafında olan cıvık muhabbetleri biliorum kızlara saçma sapan şakalar yapan market çalışanı erkekler falan o yuzden kesinlikle açılma mesafeli dur...

ölecıvık olamam sevmem asla zaten konuskan gulryuzlu dık olcakmısm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…