- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.626
- 448
Eki Görüntüle 1293447 BU İŞTE BUHARLI
Sağol :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1293447 BU İŞTE BUHARLI
Öğretmensin zannedersem ..Burda alamam canım. Ama karar verdim. İkinci dönem ve seneye 15saatten fazla çalışmayı düşünmüyorum :)
Evet öğretmenim :)Öğretmensin zannedersem ..
Mantıklı hem daha rahat edersin.
En azından arada yemekleri o yaparsa diğerlerini ben yaparım.ki yemekte yapar zaten :)üstüme yıkıyor ama dağınıklığa o kadar itiraz etmiyor zamanın yoksa bir tarafını da yırtsan yine toplanmaz baştan açıkça söyle derleyip toplama anlamında inşallah anlar tabi cicim ayı yapıpta sonra vazgeçerse bilmem,ama çalıştığın için hiç şikayet etmesin bende bir gün toplayıp bir hafta dağıtıyorum.
Biz beraber dağıtıp beraber topluyoruz.
Haftada bir de temizliğe yardımcı geliyor.
Çalışan ya da çalışmayan kadının tek başına ev işi yapması çok zor bence.
göturemıyorum desem :) eşim de çok yardımcı oluyor ıkımız de calısıyoruzz ama düzenli olmanın bizim buldugumuz yolu dagıtmamak yanı bısey aldıysan yerıne koy yemek yaparken kullandıgım zaman hemen yerıne koyuyorum haftada bır evı supuruyoz hergun tv unıtesının tozunu soyle bı alıyorum bulaşık bırıktırmıyoruz kırlettıgımızı hemen yıkıyoruz bızım klozet banyo aynı yerde hergun bayo yaparken klozetı duvarları falan elden gecırıyorum gıyınırken dagıttıgım çamasırları hemen o anda katlayıp yerıne koyuyoruz sabah kalktıgımızda hemen yatagı havalandırıyoruz bız hazırlanıp çıkmak uzereyken ıkımız yatagı ortuyoruz yastıkları dısarda bırakıyoruz boyle yazınca cok geldı ama bunları sureklı yapıyoruz iş birikmiyo bırıktırınce çıkamıyorum işin içindenMerhaba. Benim sorunum tam olarak dert sayılmaz ama sizden bilgi almaya ihtiyacım var.
Hayatımın hiç bi zamanında derli toplu biri olmadım. Hep dağınıktım. Amaaan nasıl olsa toplarım evi derdim. Şimdi nişanlıyım ve düğünüme 3aydan az bi süre kaldı. Artık düzenli olmam lazım.
Dikkat etmeye de başladım ama yine değişen bişe yok. Size sorum şu ki hem ev işleri hemde işinizi beraber nasıl götürüyosunuz.
Merhaba. Benim sorunum tam olarak dert sayılmaz ama sizden bilgi almaya ihtiyacım var.
Hayatımın hiç bi zamanında derli toplu biri olmadım. Hep dağınıktım. Amaaan nasıl olsa toplarım evi derdim. Şimdi nişanlıyım ve düğünüme 3aydan az bi süre kaldı. Artık düzenli olmam lazım.
Dikkat etmeye de başladım ama yine değişen bişe yok. Size sorum şu ki hem ev işleri hemde işinizi beraber nasıl götürüyosunuz.